Strocek Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 tady jsem vodkoukal to nato na sportech a za 30 pětky takový parády, hodně mě to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 za 30 pětky takový parády, Karlosi,kde jsi ? Potřeboval bych překlad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 no ty vole sorráč... sem to napsal blbě. Za 3 pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 to Rumsztyk: Ten řemen jim parádně sedne! Co je to zač, perlon? to James24: Uaaaa, krásná auta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Stale modraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 to Rumsztyk: Ten řemen jim parádně sedne! Co je to zač, perlon?holý, nejlevnější jednodílná nylon pro haléře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 to Rumsztyk: díky, moc tomu nerozumím, ale chápu to tak, že je to nějaký obyčejný nylon. Každopádně těm hodinkám v téhle barvě opravdu sluší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 to Rumsztyk: díky, moc tomu nerozumím, ale chápu to tak, že je to nějaký obyčejný nylon. Každopádně těm hodinkám v téhle barvě opravdu sluší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Díky, teď už tomu rozumím úplně btw. má i zajímavou sponu, dokonalé retro. 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 To je skvělé řešení. Normální pásy obvykle mají otvory uspořádány tak, že jsou pro mě nebo trochu volné, nebo příliš těsný. A to je ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Přesně z toho důvodu taky uvažuju nad perlonem. Je to geniální řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Dnes malé telky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Tak jsem dneska koupil u číňana baterku a nosím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Orlíky u Bodamského rybníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Orlíky u Bodamského rybníka 1.jpg 2.jpg 5.jpg 6.jpgHonzo to jsou LE45? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) Honzo to jsou LE45?Já bych to odhadoval na originály .... , ale to pouzdro a luneta je jako nový ... Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Já bych to odhadoval na originály ....Mantakovo originaly jsou podle me vic dojebany... ale kdo vi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Žeby prohozený pouzdro ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 To jsou 15-50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Kvůli fotce, jsem je po dvou dnech sundal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se