hirsch Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 K saku a kravatě jedině DIPLOMAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Pěkné to máš!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Podvečerní pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Jeste, ze jsem rozhodil site na lunetu i mimo Elton. Ted uz to nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Pánové, jestlipak poznáte GPS? (gde právě su) Gdo to neuhádne, nalezne odpověď v mojí galerii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 to 5etter: Bez nápovědy ani náhodou, s nápovědou ale už vím, kde na severu si užíváš Já dneska ráno na cestu do práce moje PSII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 to Melly: Souhlasím, s tou černou lunetou to je vážně někde jinde, palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 to Melly: Souhlasím, s tou černou lunetou to je vážně někde jinde, palec hore Dík. Ona ta bíla se s tou zašlou bílou lumi trochu mlátila. Teď je to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
we88by Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Potrebuju jeste vubec nejake jine hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 to Melly: Já jsem asi půl roku nosil jedny hodinky, moje první pořádné a byl jsem přesvědčený, že to jsou definitivní. Jak naivní Ale rozumím Tvým pocitům, teďka vypadají ty Igeny opravdu dobře.Ať to tu jen neplevelím, přidám ještě jednou PSII (sorry za bo*del na sklíčku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 To Navros: Ty Humberta jsou fajne, také jedny mám. Jinak já mám hodinek asi víc, než bych mít měl Takže samozřejmě musí dojít i na další... ale tyhle Igeny mě nějak chytly a z ruky se jim nechce. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Melly: Děkuji, já měl stejné, když mi bylo o třicet míň, tohle je taková milá vzpomínka na dětství.Já jsem absolutně přesvědčený, že mám hodinek víc, než bych měl mít Ale člověk je od přírody hamižný Je úplně normální, že nové hodinky nebudeš chtít nějaký čas sundat, pak se ale se vrátíš do kolotoče. Teďka si užívej tu radost, proto to děláme, ne? Teda když pominu tu hamižnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Pekné to máte obaja.Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 to 5etter: Bez nápovědy ani náhodou, s nápovědou ale už vím, kde na severu si užíváš Já dneska ráno na cestu do práce moje PSII. Tady vypadají, jako by byly v PVD úpravě. Nebyly by špatné, hmmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 to siwi: To by mě v životě nenapadlo, máš ale člověče pravdu. Námět na limitku s PVD pouzdrem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Myslím, že minimálně pokus o něco takového tu už byl. Hádám, že třeba takový Manťák bude vědět víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Mám za to, že se tehdy udělalo pár kusů černého pochromování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Aha, to je možné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Pokud by to bylo matné černé pochromování, asi by to šlo. Člověk by ale věděl, že dříve nebo později se mu to začne šoupat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se