atari Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Po delší době zase velká radost malými hodinkami
financ Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Jak si je sehnal v nerezu ? :-ovyměnil pouzdro za renovační
Hardslimer Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 (upraveno) Krasavci. ;-) Upraveno 10. května 2016 uživatelem Hardslimer
Berny Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 vyměnil pouzdro za renovačníMyslel jsem si to to mě na Primkách vždy štvalo že nemají nerezové pouzdro :/
Efehij Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Omlouvám se za dotaz tak trochu odjinud, ale předpokládám, že tady mezi Primákama dostanu kloudnou odpověď. Nedávno jsem od známeho sehnal (celkem levně ) Prim Sport II. Od začátku byl v nepořádku nátah. Nemohl jsem je dotáhnout naplno, když se začal odpor korunky zvyšovat, něco prokluzovalo a tak jsem se snažil vždy dotáhnout do místa nejvyššího odporu. I tak byla ale rekordní délka chodu cca 11 hodin. Dnes jsem je chtěl opět probrat k činnosti a korunka začala prokluzovat naprázdno. Po otevření se ukázalo že se (pravděpodobně (- ještě jsem kal.68 neprozkoumal-jsem mechazajíc)) zlomil šroub( se třemi rýhami) držící menší kolečko v mechanismu natahování. Dají se prosím vás někde pohodlně sehnat díly kalibru 68 nebo je lepší prostě koupit např. nefunkční Primky a přehodit (asi rovnou část strojku)??
straspol Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 B je správně. Nejdřív bych je ale donesl k nějakému hodináři (nezaměňovat s měniči baterií) , někteří mají podivuhodné zásobičky
bohus76 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Pokud prokluzuje při nátahu,tak je v háji pero.Sežeň si slušného hodináře a máš vyřízeno.
Efehij Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Hodináře máme v Teplicích jen v jedné prodejně ale jezdí k němu z okresu. To kolečko se ulomilo při natahování tak budu doufat, že je vada jen v něm a zkusim se ho optat. Děkuju za tip a za radu.
Berny Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Jinak na stránkách Cěskeů království hodin se dají sehnat náhradní díly na Přímky
dadama Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Už od pondělí taky automaty v nerezu...
Melly Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Už od pondělí taky automaty v nerezu... automaci.jpgTy jsou soucasti zdejsi limitky, nebo jsi je realizoval po vlastni ose?
Efehij Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Jinak na stránkách Cěskeů království hodin se dají sehnat náhradní díly na Přímky Díky. Tu stránku znám. Většinou koukám na hodinky a na to že tam jsou i díly jsem úplně zapomněl...
dadama Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Ty jsou soucasti zdejsi limitky, nebo jsi je realizoval po vlastni ose? Jsou součástí limitky. Nechal jsem si udělat navíc cifr v jiné barvě a ručky s odpovídající lumi. Na lumi bod na lunetě jsem nějak nemyslel, ale vůbec mi to takhle nevadí.
Melly Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Jsou součástí limitky. Nechal jsem si udělat navíc cifr v jiné barvě a ručky s odpovídající lumi. Na lumi bod na lunetě jsem nějak nemyslel, ale vůbec mi to takhle nevadí.Hm, pěkné to máš :-)
malda Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Moje bejvalky:) Jsem rád, že se jim daří. A ta guma jim sluší. Ať slouží!
michal_l Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Poslední dobou trvale Sport 2 v nerezu. Jen výjimečně měním za něco víc svátečního. Až se jednou podaří vyřešit tu kovovou lunetu a safír tak budu spokojenej....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se