bob.zizka Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Mám z nich takovou radost, že je hodím i sem . Jsou fakt supr! Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 moje milované, dokonalé ES Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Dnes modráky....a kupodivu mám i datum správně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Dbl Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Tiež som na chvíľu prezul Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Tak dneska na ruce hodinky a můj první pokus o změnu barevné výplně ruček, snad to příště bude lepší ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Dneska dvojky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Sportky v tmavém lese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Tak dneska na ruce hodinky a můj první pokus o změnu barevné výplně ruček, snad to příště bude lepší ...Já myslím, že je to dobré dost, jen fotka .......... ehm :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Já myslím, že je to dobré dost, jen fotka .......... ehm :-)Díky za uznání , zdálky je ta nová výplň jakžtakž, ale pod lupou je to děsivý , hlavně na minutový ručce. Ještě to zkusím na dalších , ale nevím jak poznat na ručkách , jestli jsou origo nebo nějaká náhražka a z Eltonu ,vzhledem k cenám ,objednávat nechci, prostě abych neupravoval parexo :-).No a snad trochu lepší fotka ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Po opravě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 kibi bude mít z těch fotek radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Nechme kostlivce spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 (upraveno) Tyhle Orlíky mě pořád baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. srpna 2016 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Igeny ala Connery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ophidian Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 S PS2 přes D2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Igeny ala Connery...Nečekal bych to, ale docela se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Zase jsem vytahl tyto po dvou tydnech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 večerní PS2 datum +10 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se