Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vobagrovaný dvojky, žádnej šlágr.

Kdyby jsi raději místo spamování přidal fotku nějakých nevybagrovaných šlágrů, co máš zrovna na ruce.. ;)

Odesláno

Mrkni na na renomované Igeny str.86.Samozřejmě,že takové paštiky mám taky, ale pochop ,že s těmi se předvádět nechci.

A když se mi něco nelíbí, tak mi prosím dovol vyjádřit svůj názor.Dík zdar

Odesláno (upraveno)

Mrkni na na renomované Igeny str.86.Samozřejmě,že takové paštiky mám taky, ale pochop ,že s těmi se předvádět nechci.

A když se mi něco nelíbí, tak mi prosím dovol vyjádřit svůj názor.Dík zdar

To je povedená záměna písmena "v" za "m"  , díky které vzniklo  " mrkni se na renomované Igeny ....   :D , nebo to tak mělo být a pletu se já ?

No a něco z nedávné minulosti 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Miroslávek
Odesláno

Na jabloni :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A pás starších fotek co jsem našel v počítači....Přítelkyně si ty malé televize docela oblíbila :)

Odesláno

waw, diky moc, nechapem, ako si to tak identifikoval, ja aj ked to zadam do googlu, tak mi nic nenajde

To beeman:Typ 210 121 8,rok vzniku 1990.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...