Tikal Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Mám je jenom na hlídání, ale nedá mi to.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
transdriver Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří_99 Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Vobagrovaný dvojky, žádnej šlágr.Kdyby jsi raději místo spamování přidal fotku nějakých nevybagrovaných šlágrů, co máš zrovna na ruce..
Primoš Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Mrkni na na renomované Igeny str.86.Samozřejmě,že takové paštiky mám taky, ale pochop ,že s těmi se předvádět nechci.A když se mi něco nelíbí, tak mi prosím dovol vyjádřit svůj názor.Dík zdar
Primoš Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 A mrkni na předchozí příspěvky, to je jiná liga co? Tak sorry,nechci se tu dohadovat.
Miroslávek Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 (upraveno) Mrkni na na renomované Igeny str.86.Samozřejmě,že takové paštiky mám taky, ale pochop ,že s těmi se předvádět nechci.A když se mi něco nelíbí, tak mi prosím dovol vyjádřit svůj názor.Dík zdar To je povedená záměna písmena "v" za "m" , díky které vzniklo " mrkni se na renomované Igeny .... , nebo to tak mělo být a pletu se já ? No a něco z nedávné minulosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. října 2016 uživatelem Miroslávek
Miroslávek Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 To je nechtěně záměna ,ale dík.Nechtěl jsem tě nas.at, tak doufám , že v pohodě , mě to jen pobavilo ...
Primoš Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Dík, jsem v klidu, to ta blbá klávesnice a moje nedůsledná kontrola textu.
padza1 Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Na jabloni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A pás starších fotek co jsem našel v počítači....Přítelkyně si ty malé televize docela oblíbila Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Hranáče Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří_99 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Dnes dopoledne v procesu..Dorazily ke mě tyhle zelené krásky s kalibrem 66.Ještě rozleštím sklíčko a parádička. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Jaké Primky máte právě na ruce?to bych sa prave potreboval dozvedet :-D diky za jakekoliv info
jožko Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 To beeman:Typ 210 121 8,rok vzniku 1990.
jožko Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 To verses:Ten remeň patrí k tejto LE 45?Alebo si to zohnal inde?Zanáša do krémova.
beeman Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 waw, diky moc, nechapem, ako si to tak identifikoval, ja aj ked to zadam do googlu, tak mi nic nenajde To beeman:Typ 210 121 8,rok vzniku 1990.
jožko Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Musíš si zaobstarať "bibliu"primkára a tiež budeš múdry!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se