plazalien Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Uz ctvrty den na ruce jedny hodinky. To je muj rekord. Sent from my iPhone using Tapatalknesundavas ani do sprchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ja se koupu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 kurnik ted uz nevim kam to scifi rozvinout ale necekal sem ze se chyti zrovna mistni ultras Cože, fakt tomu nevěřím, na co je potom těch 17jewels? edit: v Prim bibli psáno, strojek kal. 66. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Moc pěkný. Nedivím se, že je nesundaváš. Já od páteční půlnoci ES. V režimu 4.30-22.00 na ruce a 22.01-04.29 na prasáka na dýnku na nočnim stolku a dělají standartně 9 sekund denně do mínusu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.straka22 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Doslova na ruce...V super stavu!!! Zavidim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 kurnik ted uz nevim kam to scifi rozvinout ale necekal sem ze se chyti zrovna mistni ultras A já právě nečekal, že blbý vtip lze nějak rozvinout, jaký ultras, mám tak patery primky, ultras budu až s původníma Orlíkama. Kdo mně tedy povýši, někdo určitě dvoje nepotřebuje, a já zas moc, moc chci, to není poptávka, to si jenom tak stěžuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 V super stavu!!! Zavidim Sent from my iPhone using TapatalkDiky, bohuzel se zastavuji a budou potrebovat servis. Jinak jsou ale vystavni, to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 to neni poptavka? a puvodni orliky jsou rizeny radiem nebo pres koaxialni kabel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 to neni poptavka? a puvodni orliky jsou rizeny radiem nebo pres koaxialni kabel? Ty jsi nějak ukecaný, asi nějaké sušíš v šuplíku, mi je pošli, se ti podívám co v nich je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tak konec srandy no Já mám jen tydlenc Ale aspoň se o ne nemusím bát Ty jsi nějak ukecaný, asi nějaké sušíš v šuplíku, mi je pošli, se ti podívám co v nich je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Jo jo, to máme taky, skoro, a mám i hezčí sklo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tak konec srandy no Já mám jen tydlenc Ale aspoň se o ne nemusím bát Ty jsi nějak ukecaný, asi nějaké sušíš v šuplíku, mi je pošli, se ti podívám co v nich je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Moc pěkný. Nedivím se, že je nesundaváš. Já od páteční půlnoci ES. V režimu 4.30-22.00 na ruce a 22.01-04.29 na prasáka na dýnku na nočnim stolku a dělají standartně 9 sekund denně do mínusu.Kdyby meli to cislo limitky, ktere jsem chtel, tak je mam taky. Moc povedeny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tieto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elis Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 (upraveno) Pardon, nejde mi vložit fotografie. http://www.imgup.cz/image/LBwJVčera cesta na jednání do Elton hodinářská. Upraveno 17. března 2017 uživatelem elis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanostarek Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 (upraveno) dnes tyhle, po dědovi. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 17. března 2017 uživatelem stepanostarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 si tu kozenku zastrc... hodinky nadherny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Dneska konečně tydle :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Co jineho do Narodniho muzea, nez muzealni kousek. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se