orlando1 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Tady jsou, vyměním za tmavě modré :-) TV se stejným cifrem ve zlatém provedení? Můžu Tě poprosit o foto? Viděl jsem pouze tyto co mám tak rád...nejraději je mám na černém kaučuku, někdy vyfotím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlisbrno Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Tady jsou, vyměním za tmavě modré :-) ...ty jsou hezké, mám taky jedny takové, ale ne tak pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Dnes ke košili tyto památeční PRIM Upraveno 13. února 2012 uživatelem Martin.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Spat na moje Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Dneska som nasadil tento "hardcore".Zelena sa mi obcas hodi k handram,puzdro je kus zeleza a velkost velmi "moderna". .Padli mi do oka vo vetesnictve,tak som si za 398kc urobil radost.Presnost zatial standartne dobra.... Upraveno 15. února 2012 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 dnes pavouka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Po veľmi, veľmi dlhom čase opäť tieto: Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 ups tak ešte raz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ty ručky tam myslím nepatří.Ale jinak hezký.Mám doma jedny z mládí leč nefunkční a už neopravitelné.Ty strojky jsou k nesehnání.Závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ty ručky tam myslím nepatří.Ale jinak hezký.Mám doma jedny z mládí leč nefunkční a už neopravitelné.Ty strojky jsou k nesehnání.Závidím Tady jedny máš http://aukro.cz/hodinky-prim-i2124995579.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ty ručky tam myslím nepatří.Ale jinak hezký.Mám doma jedny z mládí leč nefunkční a už neopravitelné.Ty strojky jsou k nesehnání.Závidím Ty ručky tam patří. Obrázek znárodněn chronokolegovi Long(omlouvám se a díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Teda, na ruce je přímo nemám Ale je to k věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Tie moje sú komplet originál (samozrejme okremremienku), tak ako som ich asi pred 15 rokmi kúpil v klenotníctve. Dlho ležaliv šuplíku, až dokým som jedného dňa neobjavil chronomag, fórum plné ľudí s rovnakýmpostihnutím ako mám ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyg80 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Moje jediné skutečně funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Ty ručky tam myslím nepatří.Ale jinak hezký.Mám doma jedny z mládí leč nefunkční a už neopravitelné.Ty strojky jsou k nesehnání.Závidím Tak mám pocit, že tam ty ručky dávali oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Oblek, modré igeny...a může se vyrazit na zkoušku! Přinesly štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 K červenému vínu, vínové IGENY.Tak NA ZDRAVIE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 A ráno budeš potřebovat červenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 A ráno budeš potřebovat červenej Asi hej. Tento je krásny, asi by ma aj zobudil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 K červenému vínu, vínové IGENY. Tak NA ZDRAVIE. No nazdar, já se bál, kdy to přijde a vono už je to tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se