Honza.manta Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Taky jsen tiše doufal, no jo no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Jelikož dneska je to právě rok, co tady chronomagořím, vzal jsem si tyhle oblekovky. Ničím nepřekvapí ani neurazí, zato jsou ve výborném stavu. Taky úlovek z nedávné návštěvy jednoho bazárku v Plzni.A večer to zapiju červeným vínem, i když bez vínových Igenů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Něco k dnešnímu slunečnému dni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 pro dnešek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 No nazdar, já se bál, kdy to přijde a vono už je to tady... Alebo že by s touto? No aj tak pôjdu do Eltonu. Ten Parexo ciferník mi tam nepasuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Alebo že by s touto? No aj tak pôjdu do Eltonu. Ten Parexo ciferník mi tam nepasuje. Hurááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Dnes si v práci užívám tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Moc pěkné, jsou po renovaci v Eltonu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Moc pěkné, jsou po renovaci v Eltonu ? Určitě, bílou lumi původní Igeny neměly a Parexo ji taky nedělá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Ano z Eltonu. Dodali mi je 23. 12. takže jsem měl milého Ježíška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 (upraveno) Nasadil jsem nový pásek, líbí se ?Edit : Velikost fotek a ořez Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. února 2012 uživatelem Georf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Ab dýnko máš průhledné ? Určitě, bílou lumi původní Igeny neměly a Parexo ji taky nedělá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Ab dýnko máš průhledné ? Dýnko je průhledné s francouzským nápisem. Hodinky se zdržely v Eltonu necelé dva měsíce. Byl to total-bastl, takže jsem se ani moc nerozmýšlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Tak jsem si udělal radost a koupil jsem si jedny quartzky. Původně jsem je koupil je kvůli pouzdru, že bych do něj něco zbastlil, ale nakonec mi jich bylo líto a nechám je tak jak jsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 .....opravdu vzácně na ruce :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Pripomínam, že 18.03.2012 začína seriál pretekov FORMULA.A tieto budem mať na ruke aj počas pretekov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada61 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty Spartaky jsou bomba, taky mám na ně políčeno ale teď už jsem v Eltonu nechal dost, tak snad někdy později:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Jedna fotka z dnešního venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Dával jsem je již do všeobecného " co máte dnes na ruce" ale dávám to i sem, jelikož to sem více patří.Automaty, cca r.v 2006 i s korunkou 41 mm. Snad tehdy označení "supersport" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se