Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj, to bude ono a díky za větší objasnění ohledně oxidace. U ruček si myslím, že se pleteš. Naopak tyto šípové s černou výplní patří k černému vykrytí znaků na číslicích 12, 3, 6 a 9. Které ručky jsi měl na mysli že sem patří, bez černého vykrytí?

Hmm,kamaráde, dívám se do Bible a ta mlčí nebo už jsem načisto slepej.Žádný indexy s černým vykrytím ani ručky jsem nenašel. :-( No,já mám taky jedny s černým vykrytím indexů,ručky zlacený šípový bez,chromovaný pouzdro a taky podle mě v Bibli nejsou.

Odesláno

Ty původní dětský, který jsem dostal kdysi za vysvědčení, musím přiznat že jsem ztratil při dvojím mladickým stěhování (žádný div, člověk v těch letech nemá takovou úctu k věcem), takže tyhle jsou kupovaný nedávno na bazaru čistě z nostalgie a úcty k věci. Nosím je teď a dělají mi stejnou radost, jako kdysi po tom vysvědčení :-)

post-55906-0-79515200-1503643465_thumb.jpg

Odesláno

Ty původní dětský, který jsem dostal kdysi za vysvědčení, musím přiznat že jsem ztratil při dvojím mladickým stěhování (žádný div, člověk v těch letech nemá takovou úctu k věcem), takže tyhle jsou kupovaný nedávno na bazaru čistě z nostalgie a úcty k věci. Nosím je teď a dělají mi stejnou radost, jako kdysi po tom vysvědčení :-)

To je super! Tohle byly taky moje uplne prvni hodinky! Dostal jsem je v 9 letech... bracha mel tenkrat deset a dostal hodinky, tak se rodice citili povinovani mi je koupit taky, protoze mame nerozeniny jen mesic od sebe, tak asi abych nebrecel :D Tenhle model ma opravdu znacnou nostalgickou hodnotu (a taky je davno nemam... mozna jsem je v puberte vymenil za nejake digitalky, nevim).

Odesláno

Dík. Bohužel po řekněme 30 letech provozu má můj kus už evidentně ochozenou nějakou natahovací pružinu, která se občas protočí. Krom toho nejdou úplně nejpřesnějc. Ale je to hodně zachovalej kus, kterýho si vážím a kterej nejspíš dostane k mým nadcházejícím narozeninám léčebnou kůru, aby mi mohly další 2 roky sloužit, než si k životnímu jubileu pořídím nástupce a tenhle kousek uchovám pro příští generace.

Odesláno

Jsou pekny, taky mam jedny doma. Nicmene, mozna by to fakt chtelo nastupce a tyhle uchovat. Preci jenom bych rekl, ze se hodi spise pro decka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

No máš pravdu, né že né :-) Už mě švagrová nepřímo obvinila z pedofilie a čtyřprocentnosti, takže by to asi fakt chtělo. Jo a nabídla mi, že když tyhle schovám, že mi koupí nový... asi chudák neví, kolik to stojí! :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...