skodna Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 To je jen o sebekontrole. Každý soudruh by měl být na sebe tvrdý a odolat pokušení. Já na to mám speciální cviky jógy. Jde o to, znázornit pomocí svého těla za použití včech končetin, neboli údů aktuální čas v době cvičení v digitálních znacích. Tzn. např. 23:59 včetně blikající dvojtečky. Pokud se dostaví zdárný výsledek, je čas kupovat pouze analogové. Pokud se to stále nedaří, tak ten dotyčný jedinec ještě nedospěl k právu vlastnit digiprimky. Proto já ještě žádné nemám a poctivě trénuju. Až však ukážu potřebný čas, koupím si prim sport. Ten je vždy dostupnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Tak kdybych se timhle ridil ja, tak jsem tak maximalne hrdym vlastnikem hodin presypacich. Ten tvar X bych jeste zvladnul a jeste by mi zbyla jedna koncetina na sypajici se pisek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Na zdraví.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 S novým páskem od Zekona.Ještě jednou díky Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Zo starým páskom od Zekon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 (upraveno) Televize jsou prostě nejlepší. Upraveno 10. listopadu 2017 uživatelem jonyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 (upraveno) Zvláštní, ani přes opakovaný pokus a použití plného editoru není možné nahrát fotku :-/ Upraveno 10. listopadu 2017 uživatelem jonyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Je omezená velikost 2MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Modrásky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Hoďky fajnový, jen to chce ještě otočit?*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Né každý hned ráno v sobotu dá hodinky po dlouhém pátku na ruku správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 (upraveno) Působí, že jsou správně. Korunka směřuje k dlani. Foceno jen z druhé strany. Upraveno 11. listopadu 2017 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Hoďky fajnový, jen to chce ještě otočit?*** Né každý hned ráno v sobotu dá hodinky po dlouhém pátku na ruku správně. Takhle je to lepší? Ale nasazené byly dobře :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ani datum k "Martinovi" nepatří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sáčok Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 (upraveno) Dělali jsme velké upratování a našel jsem tento krásný kousek, patrně fungující. Plánuji je pořádně vykurírovat, akorát ještě nevím kde, snad Elton. Táta mi říkal, jak si je koupil za první brigádu (a já v tradici pokračuji, páč jsem si za brigádu koupil Certiny lol) a jak mu soudruzi říkali, že jsou indexy a ručičky opatřeny nějakým spešl soudružským nátěrem, který bude svítit věčně. Holt, už nesvítí . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. listopadu 2017 uživatelem Sáčok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Dnes na výletě v Krkonoších Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Sáček,buď v klidu.Todle nikdy nesvítilo.Svítily akorát PS2.1 černý,modrý a červený :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 spona: to je fotka z loňska,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Dnes Friesovy boudy. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Tvl fakt už toliko sněhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se