Jeronimo Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 (upraveno) Tak tos me uplne rozebral na atomy!Ja myslel, zes politicky. A ty pritom k tomu prisel, jak slepy k houslim. :-)El Paso = loupezne prepadeni. ;-)U nás se říká El píčko. Mě to neva, také jsem svého času občas drbanům přeleštil záda tomfou až jim ....a lítaly z nohavic. Občas jsem dostal i na budku, třeba když přijeli chachaři na fotbal. Voe, Katowice nikdy více. Jinak všem hezký svátek ať to tiká. Edit: Zasraná cenzura. Upraveno 17. listopadu 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 A Tebe Daftro colommbo křísnul do kebule? Pak by to lecos vysvětlovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 S naprosto čistým svědomím mohu odpřísáhnout, že pendrekem jsem člověka křísnul pouze při jedné jediné příležitosti, pamatuju si to dodnes a Daftra to nebyl. Psal se konec roku 1981, jako (ještě esenbácký) adjunkt jsem sloužil praxi na PMJ (tehdejší pražské Pohotovostní Motorizované Jednotce) a operační důstojník naši hlídku poslal do restaurace Vladimírka v Nuslích (kdo pamatujete), v níž Romáci rozpoutali nějakou melu. Během necelé minuty byl klid a ani nebylo potřeba psát nějaký papíry, byla taková doba... Naprostou většinu času z těch víc jak třiceti roků jsem si odsloužil v kanceláři a pracovními pomůckami mi byly trestní zákon, trestní řád, psací stroj (později počítač) a moje hlava. Krádeže, vloupačky, podvody (tzv. "majetek") a když se tak ohlídnu nazpět na ty stohy papírů, co mi prošly rukama, zas tak extra velká prča to nebyla (Praha...) Nemám důvod za svou práci se stydět. A to je asi tak všechno, pokračujme tu dál v intencích názvu vlákna, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Na denním světle jsou hodně do tmavé, ale mi ti nevadí :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Na denním světle jsou hodně do tmavé, ale mi ti nevadí :-DFajne sú, gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 PRIM 66.184.3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 A Tebe Daftro colommbo křísnul do kebule? Pak by to lecos vysvětlovalo.Bouráku,tohle vlákno je o tom,kdo co má na ruce.Nevzpomínám si,že bys tady měl nějakou fotku v tomto duchu s Primkama. No,tvých 30 příspěvků taky leccos-všimni si-leccos,hodně vysvětluje. Ty, a ten hajlující chlap,co tady máš na fotce,to je kdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Tak tos me uplne rozebral na atomy!Ja myslel, zes politicky. A ty pritom k tomu prisel, jak slepy k houslim. :-)El Paso = loupezne prepadeni. ;-) dobrý,el paso,já že lapalóma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Bouráku,tohle vlákno je o tom,kdo co má na ruce.Nevzpomínám si,že bys tady měl nějakou fotku v tomto duchu s Primkama. No,tvých 30 příspěvků taky leccos-všimni si-leccos,hodně vysvětluje. Ty, a ten hajlující chlap,co tady máš na fotce,to je kdo?No ty si ale znalec dějin.Podívej se,kterou ruku má kdo zvednutou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Dost trapný poznámky daftro. Nechtěl by jsi raději strčit ruku do žumpy? Možná by ti to pomohlo, a začal by jsi se zajímat o něco užitečného, např jak a čím se umýt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Bouráku,tohle vlákno je o tom,kdo co má na ruce.Nevzpomínám si,že bys tady měl nějakou fotku v tomto duchu s Primkama. No,tvých 30 příspěvků taky leccos-všimni si-leccos,hodně vysvětluje. Ty, a ten hajlující chlap,co tady máš na fotce,to je kdo?Drákula, pro pomalejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Dost trapný poznámky daftro. Nechtěl by jsi raději strčit ruku do žumpy? Možná by ti to pomohlo, a začal by jsi se zajímat o něco užitečného, např jak a čím se umýt.Jak se do lesa volá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 ..... tak ti přijde nafackovat hajnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Hele Daftro - fakt brzdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 No ty si ale znalec dějin.Podívej se,kterou ruku má kdo zvednutou.....Podívej se sem čas 0:27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) jsem sloužil praxi na PMJ (tehdejší pražské Pohotovostní Motorizované Jednotce) a operační důstojník naši hlídku poslal do restaurace Vladimírka Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Dafro, tobě fakt jebe nebo co? Prosím, neobtěžuj tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Nejebe,jen upřesňuju kolegovi prim-ky jeho neznalost, ve vztahu k příspěvku #11642 a fotce co tam je.YPO: moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Pleteš si levou a pravou ruku,To už vědí všechny děti ve školce,která ruka je pravá a která je levá.Možná na obrázku je to pro tebe složitější.Tak až víš a už to nepleteš - levá ruka je ta,kde máš srdce a co je na obrázku u Skarohlida zvednutá!Pravou ruku ti vysvětlím někdy příště,až to není pro tebe moc složité,ne všichni na pravačce nosí hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se