Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Abyste nenabyli mylného dojmu - nejsem vůbec znalej, ale když mám šanci popovídat si se svým známým hodinářem, jehož si mimochodem hodně vážím, o hodinkách a starých Primkách obzvlášť, semtam si dokonce i něco zapamatuju, jako třeba odlišnost napojení nožek na pouzdro u Spartaků a pospartaků. Takže to není prvotně z mé hlavy ale z jeho... :bangin:

já bohužel nemám zatím knihu, ale člověk zde z fóra, od kterýho jsem koupil prá super primek kal. 50, který on sbíral a věnoval se jim a ví fakt hodně, tak mě na rafičku upozornil. Vím i ty rozdíly v pouzdrech. Má to skvěle sepsané na svým linku - to si počti - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jin%C3%A9-hodinky/?hl=martarovo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře, to je docela normální vývoj. Já tím procházím několikrát ročně. Něco jako syndrom vyhoření. :) Zkusil bych sbírat i něco jiného než Primky. Je spousta zajímavých hodinek. Člověk si i rozšíří obzory. :) Jinak máš překrásné Igeny. 

post-17158-0-65251700-1518938472_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Petře, to je docela normální vývoj. Já tím procházím několikrát ročně. Něco jako syndrom vyhoření. :) Zkusil bych sbírat i něco jiného než Primky. Je spousta zajímavých hodinek. Člověk si i rozšíří obzory. :) Jinak máš překrásné Igeny. 

Pěkná dcérenka,to je tvoja?  :eek:

Odkaz ke komentáři

Jardo, díky za povzbuzení. Ono to ale v mém případě není primárně o hodinkách, ty s k tomu tak nějak přidružují. Ale máš asi pravdu když tak nad tím přemýšlím, jestli on to není jen převlečený absťák z dlouhého nicnekoupení... :-D

Odkaz ke komentáři

Jistě, že je. Hodně Primek už máš, hodně jich nestojí ani za řeč, na ty další lepší už třeba ani nedosáhneš. Počáteční nadšení je dávno pryč. Je potřeba si tuto tvrdou realitu přiznat a nyní stojíš před otázkou a rozcestím co a kam dál. :D

Edit: Si vedle brusírny otevřu asi ještě poradnu :D

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...