maldaCZE Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Abyste nenabyli mylného dojmu - nejsem vůbec znalej, ale když mám šanci popovídat si se svým známým hodinářem, jehož si mimochodem hodně vážím, o hodinkách a starých Primkách obzvlášť, semtam si dokonce i něco zapamatuju, jako třeba odlišnost napojení nožek na pouzdro u Spartaků a pospartaků. Takže to není prvotně z mé hlavy ale z jeho... já bohužel nemám zatím knihu, ale člověk zde z fóra, od kterýho jsem koupil prá super primek kal. 50, který on sbíral a věnoval se jim a ví fakt hodně, tak mě na rafičku upozornil. Vím i ty rozdíly v pouzdrech. Má to skvěle sepsané na svým linku - to si počti - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jin%C3%A9-hodinky/?hl=martarovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Martarovo vlákno jsem si přečetl už před delší dobou a s velkým zájmem. Má (měl...) nádherný Primky a ví a zná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 zeleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Jo jo as se zazelena krasny jarni odstin.... No ja to nemam pevne v rukou ale zato az do rana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Dnes celý den červené, pro lepší náladu, jelikož jsem poslední dobou nějakej jak já říkám vyčichlej. Asi jsem v přechodu nebo co. Každopádně to má dopad i na můj současný antichronobundus a nejraději bych to všechno rozprodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Petře, to je docela normální vývoj. Já tím procházím několikrát ročně. Něco jako syndrom vyhoření. Zkusil bych sbírat i něco jiného než Primky. Je spousta zajímavých hodinek. Člověk si i rozšíří obzory. Jinak máš překrásné Igeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Dobrý deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Petře, to je docela normální vývoj. Já tím procházím několikrát ročně. Něco jako syndrom vyhoření. Zkusil bych sbírat i něco jiného než Primky. Je spousta zajímavých hodinek. Člověk si i rozšíří obzory. Jinak máš překrásné Igeny. Pěkná dcérenka,to je tvoja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Jasné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Jardo, díky za povzbuzení. Ono to ale v mém případě není primárně o hodinkách, ty s k tomu tak nějak přidružují. Ale máš asi pravdu když tak nad tím přemýšlím, jestli on to není jen převlečený absťák z dlouhého nicnekoupení... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 (upraveno) Jistě, že je. Hodně Primek už máš, hodně jich nestojí ani za řeč, na ty další lepší už třeba ani nedosáhneš. Počáteční nadšení je dávno pryč. Je potřeba si tuto tvrdou realitu přiznat a nyní stojíš před otázkou a rozcestím co a kam dál. Edit: Si vedle brusírny otevřu asi ještě poradnu Upraveno 18. února 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Jasné.. Takže budoucí majitelka nádherných Orlíků.To se někdo má,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Orlíky byly jen půjčené na zkoušku. To bude spíš budoucí majitelka hodinek s korunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Na chvíli jsem je čajznul manželce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Orlíky byly jen půjčené na zkoušku. To bude spíš budoucí majitelka hodinek s korunkou. No,eště lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Televizní neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Fajkus: Já už bych je ženě nevrátil :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Fajkus: Já už bych je ženě nevrátil :-DUž jsem ji je jednou dal, tak smůla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 to Jeronimo: Jaký postup léčby navrhujete pane doktore? Jinak na pondělí jsem zvolil modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 sporty s incablocem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se