Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

S černým číselníkem se nikdy sériově nevyráběly.Udělají ti je v Eltonu,když si k nim dáš Diplomaty na renovaci a máš ten požadavek,černý číselník a taky ti udělají černý dat.věnec.Vypadá to moc pěkně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82147-prim-diplomat/page-4

hoď voko sem,jsou tam fotky místního váženýho člena Zekona i s černým datumem.

Teď se mi po půl roce vrátily a chtěl jsem udělat:: oživení zlacení,černej číselník,černej dat,věnec,zlacený ručky,nový sklíčko a korunku.

Cena 5230 peněz.

Odkaz ke komentáři

má někdo z místního osazenstva diplomaty s černým ciferníkem? 

Jedny s černým ciferníkem a ještě odrbanější :), po Accutronových lázních s řemenem od mistra Anely. Původně jsem je chtěl poslat na renovaci, ale nakonec se mi líbí jak jsou.

post-58444-0-60563900-1520158736_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Jožko, já si asi marně nalhávám, že je to patina za věky věků, ale asi nějakej umělec rozpatlal bordel po cifru :).

Myslím,že Accutron na nich zachránil,co zachránit šlo. To vypadá,že tam někdo něco šudlal, kolem 12 je světlejší.Proč to píšu,vrátily se mě Diplomaty z renovace v Eltonu,starej číselník přibalenej,tak jsem se ho jal trošku vyčistit.Měl jsem za to,že je to všecko barva,vzal jsem uchošťour,jarovou vodičku a vlítl jsem na to.Za chvilku jsem zjistil,že vlastně na tom číselníku je nalepená nálepka,taková,jako se používají vodní obtisky na plastikový modely letadel.O to víc mě to s.re,že byl s nápisem Incabloc. Du ho najít,fotku dodám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...