LordSpar Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Já už čekám dva měsíce - teď mi nezvedají telefon, ale tak snad se dočkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Tak to jsem mel teda velkou kliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 tiež čakám už vyše dva mesiace ? :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Pani Kmínková nestíhá ,asi toho ma plné kecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Tak jsem si včera zašel na poštu a vyzvedl sve první diplomaty v hodnotě lepšího ciferníku na daný model No po několika hodinách jsem si je mohl dát na provizorní řemen Trocha ultrazvuku vymenit krokové kolo korunku jebnut tam aspoň provizorni sklo a jsem šťastny jak blech v kožuchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Pouzdro pěkné ,ciferniku je Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Tak to jsem mel teda velkou kliku Ja mam s p. Kminkovou v posledni dobe taky jen pozitivni zkusenost. Lunety do dvou tydnu, nebyl problem. Takze o klice se tady hovorit neda.Nebude chyba v objednavce? Treba lunety + nejaka dalsi poptavka na praci smichana dohromady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Což je také možnost ,určitě bych ji kontaktoval a projistotu se připomenul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ashan Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Konečně jsem se dostal k nové lunetě. :-)Tohle byly moje první hodinky. Skončily neslavně po mém neodborném rozebrání a zkoumání vnitřku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven Gash Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Dneska prim ala formule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Dnes prim skoro sjezdofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Jardo . . . máš to moc pěkné. Musíš mi je někdy ukázat, ano. To je jasné, ano.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Štrůdl,ještě sis toho nevšiml,že tady to má být na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Vzhledem k tomu,že mi nejde poslat SZ Jurdovi,nevím proč,jestli nějaká chyba na Chronomagu nebo jestli mě zablokoval,dám dotaz na něho sem a předem se všem omlouvám.Zdar,nechci otravovat,ale si představ.V prosincu jsem poslal ing Kov.... dvoje sportky na přechromování a dodneška je nemám.Když mu volám,akorát mě krmí uši,že je u vás moc sněhu,pak zas,že moc mrzne,pak že je zrovna chřipková epidemie,pak mu volám,co novýho a že pouzdra jsou už hotový,že odpoledne pošle fotky ,to už slíbil 2x a fotky nikde.To už je asi na trestní oznámení,myslím si,že ty moje hodinky už nosí někdo jinej...Ty toho pána znáš? Vím,žes to měl u něho celkem rychle hotový a kvalitně a já čekám 4 měsíce a nic. Ještě jednou se všem omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 To Dafra: Koukam, ze dvoji metr ti jde slusne. Strudla zjebes a pak sem prdnes svoji soukromou zpravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 To Dafra: Koukam, ze dvoji metr ti jde slusne. Strudla zjebes a pak sem prdnes svoji soukromou zpravu. SZ nefungují, tak komunikuje s členem ve veřejném sektoru - jinou šanci nemá.Štrůdla už by laskavě mohl nechat být. Fotek hodinek někde nebo na něčem s dovětkem - teď je mám na rude je tu hafo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Řemínek co dům dal na zkoušku, ale překvapivě pohodlná sestava a hodinky v příjemné velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Nestler, Honza.manta : díky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Ondras Cz- nerezové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se