Daftra Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 No myslel jsem,že je budu mít na ruce já,dcera mě předběhla . Nakonec,má hezčí ruku než já PS 2.1 po návratu z Eltonu a po nasazení náhradního pásku,páč ten původní už je ztvrdlej a bude odpočívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Je to fakt nakazlivy. Tohle si dnes prinesl kamos a stacilo mi par mesicu. Je to tak cerstvy, ze to neslo ani poradne vyblejsknout. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Taky někdy za kulturou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Taky někdy za kulturouKrásné a i dnes nositelé "polštářky"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Krásné a i dnes nositelé "polštářky"... Děkuji. Jsou pěkné, navíc ke mě přišly jako určitě dědictví, takže jsou "full set", tedy s krabičkou a dokladem o koupi z roku 70něco.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Děkuji. Jsou pěkné, navíc ke mě přišly jako určitě dědictví, takže jsou "full set", tedy s krabičkou a dokladem o koupi z roku 70něco.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Dnešní koupě zachovalých leteckých hodinek(repase z Eltonu v nerezovým pouzdře)..mám z nich vééélkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Tak rýchlo si vymenil/vyleštil sklíčko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Hodně rychle jsem vyleštil sklíčko... ...a hooodně rychle jsem musel bejt za prodávajícím,bylo hodně zájemců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Na ruce bohužel ne, jelikož nemám řemínek a navíc budou jistě potřebovat nutnou údržbu.Vzpomínka po dědovi.. rád bych je dal do co nejlepšího stavu.. Jakmile to pujde, předveu zde na ruce.Omlouvam se, foto zatím takto pouze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Petanprim gratulace ke krásným hodinkám a trocha závisti neb jsi mne přeplatil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 K těm leteckým Elton nedělá v renovaci špičaté ručičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Mněl jsem i kliku,jelikož prodávající bydlí asi 20min ode mně..a nevím proč tam nejsou špičaté ručičky jak na originálu...asi došly...ze spoda jsou trochu poškrábané,ale to nevadí...jinak jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 JJ prodávající mi volal, že to dal nejvyšší nabídce s tím, že kupující bydlí kousek. Ještě jednou gratulace,navíc je fajn,že je koupil fanda značky a né překupník s dalším Mega rare prodejem na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Dneska v práci sportovně .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Omlouvám se Skarohlid že jsem je vyfoukl...a ty si určitě nechám,mám z nich velkou radost....je to pro mně další meta...toužím po Orlíkách 38 kalibr 105 z Eltonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Ahoj,repase v Eltonu pro armádu měla rovné ručičky a původní číslované dýnko. Repase Eltonu zhruba 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Tak to je nádhera,moc krásná sbírka,dík za informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 (upraveno) Dnes kalamita, ani tak na ruce ale venku.BTW, jakou přezdívku má tenhle modylek, pokud ji nechci říkat RLX? Je to soudek? Upraveno 12. února 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiPolan Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 (upraveno) Prim Project 2000 Upraveno 12. února 2019 uživatelem MiPolan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se