Nowis Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Něco ze včera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Právě jsem je dodělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 No tak tohle je uplne nekde jinde. Super Dafro, blahopřeji, máš je mooooc pěkný ! Děkuji pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie35 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 (upraveno) Už cítím ty dopadající kameny na mě... (Parexo) :-D Byly to ale shnilé paštiky, takže hodinář dal strojku nové oblečení a mě prostě dělají radost... Upraveno 2. května 2019 uživatelem Eddie35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Už cítím ty dopadající kameny na mě... (Parexo) :-D Byly to ale shnilé paštiky, takže hodinář dal strojku nové oblečení a mě prostě dělají radost...Jeden kámen do palice za to "mě" parexo nechám na jiných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie35 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Jeden kámen do palice za to "mě" parexo nechám na jinýchNa koho co = 4.p, takže na mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chegi Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Myslím, že reakce byla na "mně dělají radost". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Eddie35: "...a mě prostě dělají radost..." - reakce byla spíš na toto (3.p. č.j. komu, čemu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie35 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Jo, pravda... Díky, maturu z ČJ ale nevracím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 To neres, to pouzdro je super. Funkcni, lestene, se srazenyma hranama zespod tak jak ma byt. Tvarene za studena a dobre tesnici. Jen doporucuji originalni sklo. Ale ne ty novodobe od eltonu. Stare poradne sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Super drsné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 To jsou primky???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 půjčené od manželky se strojkem ZJS - a šlapou skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 (upraveno) Super ! Upraveno 4. května 2019 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 To jsou primky???? Myslis ty moje ? No jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Armádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Myslis ty moje ? No jasne Tak to jo,pěkné.nebylo to poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se