colommbo Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Jo, jo, je moc pěknej, pamatuju ho ještě z fotografií z Ameriky. A k Igenům pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 @colommbo - Ano, to je presne on. Uz ma neco za sebou, myslel jsem, ze hnije, ale stacil vyprat AndyAaron: Kurnik, to je ale fešný řemen. Co je to zač? Odkud :-)? Je to canvas z Timefactors. Bohuzel uz ho tam neprodavaji. Navic je to 18mm, takze trosku couhaji stezejky. Byl resen jen docasne, ale tak strasne se mi na tech igenech libi, ze je na nem nosim furt. Pritom jsem si nechal udelat takovou tu gumu od teplaku od Eriky, mam spoustu kozenych 19mm reminku, ale proste tenhle canvas je nej. Pokukuju po necem podobnem na ebayi nebo na cheapestnatostraps.com.https://www.cheapestnatostraps.com/collections/canvas-watchbands/products/vintage-canvas-khakihttps://www.cheapestnatostraps.com/collections/canvas-watchbands/products/classic-canvas-khaki A koukam, ze uz 19mm jsou skladem. Jeste tyden zpatky nebyly. Asi jdu objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Taky se mi zdá že krásně pasuje, tuto variantu jsem na svých Igenech ještě neměl. Díky za tip a inspiraci :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Jedna z vikendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 (upraveno) bolo treba dotiahnut skrutky v bazene na odtoku. tak som zahral na potapaca, kedze bazen je uz napusteny Upraveno 17. června 2019 uživatelem CsabaC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Pěkný kousky,pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Black or White? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Na vecer jsem prezul jak remen, tak hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Nic proti renovacnim cifrum ale puvodni jsoun stejne best;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Jsou boží, díky Jardo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Nádhera.Dokonce i původní luneta s lomenou 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Jj. Původní cifr má své kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 cedric: Jestli koukám dobře, máš nasazenej ten extra Igen pásek od pana Hovorky. Měl jsem jej taky, seděl úplně parádně na ruce i na pouzdru, akorát při každodenním nošení postupně tvrdl a asi po roce praskl u dírky, na niž jsem pásek zapínal do spony. Škoda, ale asi je to noumáuní, Úďo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 cedric: Jestli koukám dobře, máš nasazenej ten extra Igen pásek od pana Hovorky. Měl jsem jej taky, seděl úplně parádně na ruce i na pouzdru, akorát při každodenním nošení postupně tvrdl a asi po roce praskl u dírky, na niž jsem pásek zapínal do spony. Škoda, ale asi je to noumáuní, Úďo... Přesně tenhle problém měl i originální plastový řemínek na PS II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Pseudo gold NOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 4 Colombo: zatím drží , je moc pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 4 Colombo: zatím drží , je moc pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Jsou boží, díky Jardo :-)Není zač, ať dělají radost. Nádhera.Dokonce i původní luneta s lomenou 3 Ano vše původní vč. bombírované korunky. Dlouho se čekalo na kus, kde budou hezké ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Bez datumu mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 @seniorTo je gold?Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se