colommbo Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Odesláno 17. června 2019 Jo, jo, je moc pěknej, pamatuju ho ještě z fotografií z Ameriky. A k Igenům pasuje.
AndyAaron Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Odesláno 17. června 2019 @colommbo - Ano, to je presne on. Uz ma neco za sebou, myslel jsem, ze hnije, ale stacil vyprat V 17. 6. 2019 v 7:54, Mr_Ropotamo napsal: AndyAaron: Kurnik, to je ale fešný řemen. Co je to zač? Odkud :-)? Je to canvas z Timefactors. Bohuzel uz ho tam neprodavaji. Navic je to 18mm, takze trosku couhaji stezejky. Byl resen jen docasne, ale tak strasne se mi na tech igenech libi, ze je na nem nosim furt. Pritom jsem si nechal udelat takovou tu gumu od teplaku od Eriky, mam spoustu kozenych 19mm reminku, ale proste tenhle canvas je nej. Pokukuju po necem podobnem na ebayi nebo na cheapestnatostraps.com.https://www.cheapestnatostraps.com/collections/canvas-watchbands/products/vintage-canvas-khakihttps://www.cheapestnatostraps.com/collections/canvas-watchbands/products/classic-canvas-khaki A koukam, ze uz 19mm jsou skladem. Jeste tyden zpatky nebyly. Asi jdu objednat
Mr_Ropotamo Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Odesláno 17. června 2019 Taky se mi zdá že krásně pasuje, tuto variantu jsem na svých Igenech ještě neměl. Díky za tip a inspiraci :-).
CsabaC Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Odesláno 17. června 2019 (upraveno) bolo treba dotiahnut skrutky v bazene na odtoku. tak som zahral na potapaca, kedze bazen je uz napusteny Upraveno 17. června 2019 uživatelem CsabaC
AndyAaron Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Odesláno 17. června 2019 Na vecer jsem prezul jak remen, tak hodinky
Alex77 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Odesláno 19. června 2019 Nic proti renovacnim cifrum ale puvodni jsoun stejne best;-)
Daftra Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Odesláno 19. června 2019 Nádhera.Dokonce i původní luneta s lomenou 3
colommbo Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Odesláno 19. června 2019 cedric: Jestli koukám dobře, máš nasazenej ten extra Igen pásek od pana Hovorky. Měl jsem jej taky, seděl úplně parádně na ruce i na pouzdru, akorát při každodenním nošení postupně tvrdl a asi po roce praskl u dírky, na niž jsem pásek zapínal do spony. Škoda, ale asi je to noumáuní, Úďo...
siwi Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Odesláno 19. června 2019 V 19. 6. 2019 v 19:59, colommbo napsal: cedric: Jestli koukám dobře, máš nasazenej ten extra Igen pásek od pana Hovorky. Měl jsem jej taky, seděl úplně parádně na ruce i na pouzdru, akorát při každodenním nošení postupně tvrdl a asi po roce praskl u dírky, na niž jsem pásek zapínal do spony. Škoda, ale asi je to noumáuní, Úďo... Přesně tenhle problém měl i originální plastový řemínek na PS II.
cedric Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Odesláno 20. června 2019 4 Colombo: zatím drží , je moc pohodlný.
cedric Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Odesláno 20. června 2019 4 Colombo: zatím drží , je moc pohodlný.
Jeronimo Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Odesláno 20. června 2019 V 19. 6. 2019 v 18:06, M3maniac napsal: Jsou boží, díky Jardo :-)Není zač, ať dělají radost. V 19. 6. 2019 v 19:24, Daftra napsal: Nádhera.Dokonce i původní luneta s lomenou 3 Ano vše původní vč. bombírované korunky. Dlouho se čekalo na kus, kde budou hezké ručičky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se