miguel Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Tie Prim Zekon su jednoducho bozske!!!!! Chlapi, nechcete to vyrabat a predavat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Velice povedené!!! Ano. Tie Prim Zekon su jednoducho bozske!!!!! Chlapi, nechcete to vyrabat a predavat? Na živo jsou lepší než na fotkách. Myslím, že se budou dít ještě zajímavé věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 aky tam mas nahodeny tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Ano. Na živo jsou lepší než na fotkách. Myslím, že se budou dít ještě zajímavé věci. Na akukolvek limitku s tymto puzdrom ma zapiste s poradovym cislom 1 !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBRU Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Prim Sport kal. 64 po renovaci v PRIM. Druhý den na ruce, jdou velice přesně. Pouzdro a luneta byly v zuboženém stavu, když šly na opravu, udělali skvělou práci a hodinky jsou parádní. Luminiscence na vyměněných ručkách je fantastická (ale ciferník jsem nechtěl měnit, tak tam už je to horší, vyměnili korunku, sklíčko, a mnoho dalších věcí. A je to moje "srdcovka". Viz můj příspěvek http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/128377-hodinky-s-citovou-hodnotou/?p=2336452 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Tie Prim Zekon su jednoducho bozske!!!!! Chlapi, nechcete to vyrabat a predavat? Je to časově náročné, a taky to není zrovna levné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Když je ta neděle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Pěkný Gombo, co je to za mód? To je datum? Nebo jsi je fotil v 6 ráno? Či je to večer? Já se v digi moc nevyznám. Myslím, že jsem ani nikdy žádný nemél. Co vlastně tento typ umí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 2.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Pěkný Gombo, co je to za mód? To je datum? Nebo jsi je fotil v 6 ráno? Či je to večer? Já se v digi moc nevyznám. Myslím, že jsem ani nikdy žádný nemél. Co vlastně tento typ umí?Cas este nebol nastaveny.Boli cerstvo ozivene.Maju len datum a cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Moc často se mi to nestává, ale dnes jsem nasadil televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Na obědě v Kameře. Hubnu do plavek, tak jen salat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kashty Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 2.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Koupil jsem plesnivkám milánskej tah v černý barvě a je to boží!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Koupil jsem plesnivkám milánskej tah v černý barvě a je to boží!! kde si objednaval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 U Frýdla... má neskutečnej výběr!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Kdyby sis rači kópil pořádný gatě Ale ten tah,ten jim teda sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se