5etter Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Z víkendu. Dědovy/otcovy primky po pár letech na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Trocha modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Je na čase je začít nosit pravidelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Máš Recht. V šupleti je jim smutno, když mohou dělat parádu venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 To jsou parádnice s tou červenou sekundovkou , moc hezký.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Za sebe musim rict, ze mi ta cervena sekundovka tam vubec teda nestymuje :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Lepšia by bola vo farbe lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Když já jsem na červené a oranžové vteřinovky vysazený, jen jsem si ji měl nechat udělat ještě rovnou bez očka na lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 držím se svých Sportů III zuby nehty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 zase jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Mám obě ruky levý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Dnes se na me smutne koukly z supliku......toz je z nostalgie vencim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Mám obě ruky levý. PS2.1M.jpg PS2.1M2.jpgTen pták by si zasloužil myslivecké, sporty mu nesluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Ten pták by si zasloužil myslivecké, sporty mu nesluší.Ty pitomče,jaké pták? To není fotka o vlaštovce,kterou má moje dcera vytetovanou na ruce. Mělo to být foto k zasmání, 2 levý ruky s modrýma PS a tys to tady po.sral.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 A nad vlaštovkou má vytetovanou hlavu vlčice, která vychovala Rémuse a Rómuluise zakladatele Říma. Pravda,je to znak sportovních laděných výfuků Rémus,který si dává namontovat na ty svoje přibližovadla.. To jen pro prim-ky, aby měl ucelenou informaci,jak to s těma ptákama je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Dělají parádu po kompletním servisu. Až na tu lunetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Máš je pěkný a pokud myslíš vložku lunety, ta se dá přece vyměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Máš je pěkný a pokud myslíš vložku lunety, ta se dá přece vyměnit. Už jsem psal do Eltonu tak jsem zvědav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Už jsem psal do Eltonu tak jsem zvědav Zvedav na co?Vlozku lunety ti nornalne prodaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Zvedav na co?Vlozku lunety ti nornalne prodaji. Měl jsem v minulosti problém, aby mi prodali korunku na Diplomaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se