MartinD Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Mám rád vypouklá skla a mimostředné vteřinovky, takže Traktory jsou fajn Teď mě možná i trochu mrzí, že jsem je měl, renovoval jsem si je a pak je pošoupnul dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 eď mě možná i trochu mrzí, že jsem je měl, renovoval jsem si je a pak je pošoupnul dál... Mám je s šedým mezikružím a jsou skvělé. Pravdou ale je, že bych ještě o chlup více ocenil verzi bez data... a dříve nebo později půjdou k Jeronimovi, protože mi dělají asi 4 minuty denně :-/K srdci mi až tak moc nepřirostly Humberta, tak asi půjdou do světa - třeba mi za pár let budou taky chybět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 (upraveno) Dneska od pátku nepřetržitě potápky, co svět neviděl, s číselníkem, kterej mi vyrobil Doriaan. Jediný kousek, prototyp Upraveno 20. ledna 2020 uživatelem Daftra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 (upraveno) Sportky, kterými jsem si udělal nedávno radost, které denně nosím a které už brzy nechám osadit novou originální lunetou, nyní doplnil Soudek, hezky zachovalý. Trochu se opožďuje, ale nic dramatického. Je radost je nosit. A tak jsem v dlouhé chvíli pořídil pár fotek s dobovými předměty :-) Upraveno 21. ledna 2020 uživatelem Lukk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Rohodl jsem se je vzít po cca 40ti letech ven kal.50 TYP 500221 r1959 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Oblíbené televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 dieqo, Verses: slušivé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Zase tieto, ale asi budu musiet ist... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 To jsou moc pěkně igeny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Po včerejšku tedy i mé druhé primky... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 To jsou moc pěkně igeny!dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ocak Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Moje prvé automaty Odoslané z VTR-L29 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 "PRIM AUTOMATIC Vítězí u náročných můžu pro své přednosti" Dobový slogan plakátu z roku 1978. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 na mesho vyzeraju velmi, velmi dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 "PRIM AUTOMATICVítězí u náročných můžu pro své přednosti" Dobový slogan plakátu z roku 1978. Jsou moc pěkné. Na Aukru šly včera za 17K:)https://aukro.cz/prim-automatic-televize-6961100028 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Mesh je k nim opravdu sednoucí. A o pár korun levněji jdou sehnat na Antik-Hovorka :-)https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-automatic-televize-20173.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Nevím, jestli to nejsou stejné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Nejsou. Ty na antik mají ještě zachovalejsi původní folii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 A ještě ty na Antik-Hovorka nemají nasazený pásek a ty na Aukru měly nasazený pásek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 (upraveno) Možná, že má majitel těch hodinek ve velice podobném NOS stavu vícero. Vše je možné. V tom případě gratuluji a tiše závidím... Upraveno 28. ledna 2020 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se