colommbo Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Daftra: Neumíš správně číst, překrucuješ, odsuzuješ a prudíš, to je tvůj styl. Na každém fóru se najde někdo takový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Daftra: Neumíš správně číst, překrucuješ, odsuzuješ a prudíš, to je tvůj styl. Na každém fóru se najde někdo takový... Myslíš vysí.ač ? Takovej je a ještě bude, kašli na to. Nemá cenu si kazit den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Už jsem je dlouho na ruce neměl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Už jsem je dlouho na ruce neměl .... Tak to máš na ruce druhé nejhnusnější Orlíky já mám první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) Jj, tyhle se moc nepovedly.... , s těmahle asi do kalendáře neprorazíme :-)))) Upraveno 24. března 2020 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Na jižní Moravě, když se věc nějak tváří/vypadá, ale skutečnost je jiná, se říkává(lo) "já bych chtěl, ale nemožu..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Jj, tyhle se moc nepovedly.... , s těmahle asi do kalendáře neprorazíme :-))))Pokud by to byl kalendář o nejméně povedené hodinky značky Prim, tak jsme na titulce:) Jediné, co je na těch hodinkách výborné, tak je ten stroj uvnitř. Chodí jako švýcary a to doslova:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) Pokud by to byl kalendář o nejméně povedené hodinky značky Prim, tak jsme na titulce:) Jediné, co je na těch hodinkách výborné, tak je ten stroj uvnitř. Chodí jako švýcary a to doslova:)?Jediné,co je na těch hodinkách výborne,tak je ten stroj uvnitř.Chodí jako svýcary a to doslova? To je doufam jen ironie Upraveno 24. března 2020 uživatelem Alex77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Ne ne toto není ironie:) Je tam Eta 2824-2 a ta chodí solidně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) V tech mejch je ten jejich inhouse a to je dost tragedie.Eta je ok jen mi v ceskejch hodinkach nedavala moc smysl. Upraveno 24. března 2020 uživatelem Alex77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) To byla takzvaná divoká léta. U supersportů je stejný strojek s tím, že na dýnko nic nenapsali. Tady u těch Orlů to přiznávají a v prostředku mají i ptáka gravírovanýho:) Kolik se tenkrát udělalo hodinek nemám zdání. Je zajímavé, že číslo se dávalo jak na dýnko tak i na pouzdro. Já bych to odhadoval tak do 1000 kusů max. Upraveno 24. března 2020 uživatelem stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Nakonec sem to sladil k obrazu svému. Chtělo to jen vyměnit armovak a Festina kaučuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Nakonec sem to sladil k obrazu svému. Chtělo to jen vyměnit armovak a Festina kaučukLíbí se mně to Davide, ten armovák s tou bílou gumou hezky ladí. Dobrý tip. Ale narovnej ho přesně podle indexů. Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Souhlasím, ta kombinace je neotřelá a velmi zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Jedna z rána s Orlíkama. Nevím, na jakém pořadí v hnusnosti jsou, ale jsem spokojen Super, univerzální hodinky Ale myslím, že ta původní zelená lumi na indexech je hnusnější než ta moje, tak třeba nebudu na konci řady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 (upraveno) Všechny Orlíky jsou pěkný, hlavně tu fotku máš parádní. Ten řemen je Hirsch Hevea ? Upraveno 26. března 2020 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 O dost lepší Já si ty slova "první nejhnusnější a druhé nejhnusnější, divoká léta" půjčil od Berta kde to používal ve vlákně o variantách Orlíků. Celkem mě to zaujalo a je to takové vtipné pojmenování věci:) Jen doufám, že od něj nedostanu zjebáno, že jsem tady neuvedl citace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Všechny Orlíky jsou pěkný, hlavně tu fotku máš parádní. Ten řemen je Hirsch Hevea ?Je to Hevea v šedém provedení. Ten šedý prim kaučuk se mi jevil takový příliš tenký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 (upraveno) #naruby - tzv. datumatiky s mimostřednou sekundovou ručkou - ? Upraveno 26. března 2020 uživatelem petroniuzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se