stefaton Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Nápodobně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Tak to já poctivě na pracovišti Moje jediný Primky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 A zase ten HO.PS: ale pracuju poctive, jako v kancluSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 "nahate" PSdvojky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 zaujimave, ako si k tomu prisiel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 No, sundal lunetu na chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Patecni HO a dalsi me oblibene.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 5 minutami, ATOM napsal: No, sundal lunetu na chvili by som ju hore uz ani nedaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 dneska "obleceny" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 odkial ich mas, ze su v takom dobrom stave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Renovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 tie biele igen ručky boli dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Diky, take myslim, maji krasny kontrast k cernymu cifru, povedlo se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Jedna malá otázka, jedná se o renovaci v Eltonu, tedy o jejich matné pouzdro a nebo o lesklé Parexo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 11 hodinami, Sonny919 napsal: tie biele igen ručky boli dobrý nápad mne sa hned na nich zdalo nieco neatypicke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Neatypické = typické. Mně tam ručky z Igenů moc nesedí, ale respektuju vkus každého soudruha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 1 hodinou, Nowis napsal: Jedna malá otázka, jedná se o renovaci v Eltonu, tedy o jejich matné pouzdro a nebo o lesklé Parexo? Vse original, teda krom naramku. A jsou fakt skvele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 19 minutami, colommbo napsal: Neatypické = typické. Mně tam ručky z Igenů moc nesedí, ale respektuju vkus každého soudruha. Mně taky ne. Ale je to otázka vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 neatypicke - to pouzila u nas jedna akoze celebrita.mne sa to velmi zapacilo a pouzivam to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 7 minutami, ATOM napsal: Vse original, teda krom naramku. A jsou fakt skvele Pro přehlednost si dovolím doplnit, protože jsem si na to téma s ATOMem před časem psal... takže k dotazu Nowise - je to renovace Elton - pouzdro, ručky, číselní - korunka z modelu Orlík 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se