Honza.manta Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Bastl dokončen, ještě nevím, jaký jim dám řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Poprvé od generálky stroje a mírné renovace vnějšku oranžová Humberta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Bastl dokončen, ještě nevím, jaký jim dám řemen hmmmm,zajímavá prácička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Našel jsem na Aukru PS2 za zvláštní cenu : http://aukro.cz/item1281250139_prim_sport.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Špatné vlákno, Kutile. Navíc jsem o nich už psal tady. A takový odkaz na Aukro je možná teďka živý, ale za pár týdnů bude aukce fuč, a ten příspěvek jen zabírat místo. Takže lépe kopírovat fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 (upraveno) Špatné vlákno, Kutile. Navíc jsem o nich už psal tady. A takový odkaz na Aukro je možná teďka živý, ale za pár týdnů bude aukce fuč, a ten příspěvek jen zabírat místo. Takže lépe kopírovat fotky. Tak to se mlouvám, jen mě zarazila ta cena, hned jsem se chtěl o to podělit s ostatními a ani jsem si neuvědomil v jakém jsem vláknu. Pro nápravu přidávám foto primek na ruce, ikdyž zatím bez řemínku Upraveno 23. října 2010 uživatelem kutilprim 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Také jedny přidám,byla to fuška vyfotit.Tímto bych chtěl poděkovat místnímu členu A.R. za pomoc při renovaci a panu Frýdlovi za dobře odvedenou práci. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bencik Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Moje první Primky, které jsem sehnal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bencik Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 A můj poslední úlovek do sbírky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Také jedny přidám,byla to fuška vyfotit.Tímto bych chtěl poděkovat místnímu členu A.R. za pomoc při renovaci a panu Frýdlovi za dobře odvedenou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Tyhle jsem dostal k životnímu :-) výročí. Sice MPM, ale dokud jsem nepoškrábal sklíčko, rád jsem je nosil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 (upraveno) To honzamanta,sluší mu,no ne?Vidět to moje,tak mě má za blázna. Upraveno 24. října 2010 uživatelem bohumil.talak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 24. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Ty jo, lidi, ořezávajte ty fotky. Jsme tu zvědaví na hodinky, ne na vaše chlupatý pracky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 (upraveno) Přišla pošta a přinesla 5x Prim koupené od člena fóra. První - Původně jsem si chtěl ruku trochu vyholit :-), ale oříznout je opravdu rychlejší... Upraveno 25. října 2010 uživatelem pafka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 25. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Pěkný ciferník. Škoda, že to nedávali do nějakého jiného pouzdra. Jinak k černé košili černé Sporty 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Původně jsem si chtěl ruku trochu vyholit :-), ale oříznout je opravdu rychlejší... Pěkné,já bych ale zase dodal,že je škoda,že ty hodinky nedělali s lunetou do barvy pouzdra,tak zlatá se tam prostě nehodí a zde bych použil moje oblíbene rčení,že "méně je někdy více".... Ale jinak ve fakném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 (upraveno) Původně jsem si chtěl ruku trochu vyholit :-), ale oříznout je opravdu rychlejší... Ruku,nebo fotku ??? Upraveno 25. října 2010 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Žádné ty vaše vymazlené letecké automaty apod. to nejsou, ale mám je rád zvlášť na tomhle pruhovanym nato řemenu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Druhé ze série "koupeno od člena fóra" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se