brba Odesláno pondělí v 09:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:24 Také obyčajné exporty ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno pondělí v 11:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:26 Moc pěkný kousek!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno pondělí v 15:54 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:54 Pánové P.T. Chronomagoři, dal jsem si delší pauzu bo mi to bylo zapotřebí. Klid prospívá ale i tak se omlouvám všem, kteří si na staré i nové Primky potrpí a všechny mé poněkud nevhodné texty, příměry a přirovnání berte prosím v nadsázce. Děkuji - dnes ještě nezapadá slunce nad Atlantidou ani v Novém Městě nad Metují a tak jim všem tam a vám tady přeji, ať se daří dílo i zdraví na letošní Vánoce a v Novém roce 2025. Všem Primkařům PF 2025. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno pondělí v 19:54 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:54 před 8 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Moc pěkný kousek!!!! Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno včera v 08:25 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:25 Na konci roku jsem si řekl, že bych si mohl pořídit alespoň jedny Primky. Musím říct, že jsou opravdu dobré. A jako vlastník mnoha jiných hodinek musím uznat že i ta cena je tam opravdu vidět. Něco na těch Primkách je... Pěkné svátky 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se