Jeronimo Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září před 1 hodinou, Jan_Jan_2006 napsal: Krásné!!!!!! Díky. Pro mě nejkrásnější.
Snekofon Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Po dlouhé době byla dnes nálada vyvětrat nějaký starý stroj 4
ATOM Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Stale tyhle paradni Sporty. Presnost po 5 letech do 5s/den pri noseni, pri odlozeni do 10s/den. 4
cokafola Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Nesnáším krátký měsíc a přehazovat datumy a co dva roky baterky
Maple Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Dostal jsem PILOT jako dárek a jsem mile překvapený 2
brba Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října před 7 hodinami, Jeronimo napsal: Dnes na ruce čtvery Primky Tie vľavo , to je nejaká skladačka , či prototyp ? Také som ešte nevidel , podľa cifra cal. 68 ...
Jeronimo Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října před 8 hodinami, brba napsal: Tie vľavo , to je nejaká skladačka , či prototyp ? Také som ešte nevidel , podľa cifra cal. 68 ... Údajně prototyp, cal. 68.4
brba Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Sú perfektné . Keby ELTON zažil rozumu a vyrábal aj takéto normálne hodinky , nie len sa krútiť dookola v nejakých limitkách , nemuselo to dopadnúť takto . Ale to je na inú debatu ...
soldier Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října V 1. 10. 2025 v 17:13, ATOM napsal: Stale tyhle paradni Sporty. Presnost po 5 letech do 5s/den pri noseni, pri odlozeni do 10s/den. Mě to nedá. Vrta mi to hlavou už delší dobu. Hodinky jsou úplně parádní, ale chci se zeptat. Předpokládám, že to je novodobá skládačka, pokud se mýlím oprav mě. Pouzdro je nerez? Ručky jsou jasny, ale nejvíc me zajímá ten cifr. No date s nápisem Sport. Co je zač? A omlouvám se jestli jsi je už popisoval, ale nepodařilo se mi to dohledat. Díky
bohus76 Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Myslím, že pro bronzovou limitu se dělaly ciferníky bez data. Ruzných barev,zkus pohledat.
ATOM Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října (upraveno) před 14 hodinami, soldier napsal: Mě to nedá. Vrta mi to hlavou už delší dobu. Hodinky jsou úplně parádní, ale chci se zeptat. Předpokládám, že to je novodobá skládačka, pokud se mýlím oprav mě. Pouzdro je nerez? Ručky jsou jasny, ale nejvíc me zajímá ten cifr. No date s nápisem Sport. Co je zač? A omlouvám se jestli jsi je už popisoval, ale nepodařilo se mi to dohledat. Díky Je to tak, nove poskladane PS2, samozrejme vse original Elton. A souhlasim, jsou paradni a za me nej zmena (krome nerez pouzdra) je pro mne korunka a rucky, ktere jsou opravdu vyjimecne, ikonicke a neskutecne zlepsuji citelnost. Ale to je dane take cernym ciselnikem s barevne opravdu krasnou lumi, ktera ma jemne nazloutlou narvu a vytvari pekny kontrast. Jsem z nich stale nadseny. Upraveno 6. října uživatelem ATOM 3
soldier Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Sice ano měl bych mít jinačí, ale tyhle byli na ruce a letecký ve své sbírce ještě nemám 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se