hejdik Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Tož dneska se pyšním těmahle,akorát jsem předělal ty ozdobné nýtky a místo stříbrných jsem dal černé,ty stříbrné působily příliš rušivě a odvaděli pozornost od hodinek samotných... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 (upraveno) @pafka, henker, hejdik Spousta pěkných Primek, tak je to správné Upraveno 27. října 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Třetí od člena fóra - nejhezčí (asi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grazd Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 (upraveno) Něco ze šuplíku. Upraveno 27. října 2010 uživatelem grazd 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Jedny z mích oblíbených. Pouzdro má stejné rozměry jako pro PS2, akorát není kam nacvaknout lunetu, jinak i zadní víčko je šroubovací. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 (upraveno) Žádné ty vaše vymazlené letecké automaty apod. to nejsou, ale mám je rád zvlášť na tomhle pruhovanym nato řemenu: Taky mám rád tento typ. Právě pracuju na kompletaci základní modelové řady ,zatím mám zlacené a stříbrné se světlým cifrem,ty jsou na vyčištění u hodináře no a už se pracuje i na dalších variantách. Na aukru je právě model zelených hraničářských bez sklíčka,ale ty asi půjdou příliš vysoko Až budu mít základní řadu v kupě,tak přihodím nějaké fotky. Upraveno 27. října 2010 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Když je ten státní svátek, tak sváteční... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Nový přírůstek, zatím bez řemenu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Můj oblíbený bastl dostal nový armovacíkroužek :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 čtvrté od člena fóra... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Můj oblíbený bastl dostal nový armovacíkroužek :-) Tohle je prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 No jo, moc často je nenosím, blbě se cpou pod košili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 (upraveno) Tohle je prostě paráda Cokdybych je dal na Aukro jako absolutní raritu :-) vydělal bych balík Upraveno 30. října 2010 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Čekají jen na novou lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Cokdybych je dal na Aukro jako absolutní raritu :-) vydělal bych balík Už vidím ten popis: Absolutní rarita, prototyp druhé verze hodinek PRIM Sport, který nebyl nikdy zaveden do sériové výroby. Vyroben pouze jeden kus !!! Hodinky mají nevyčíslitelnou cenu, bohužel je musím prodat z finančních důvodů. Jedinečná šance obohatit svou sbírku o tento jedinečný kus !!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Už vidím ten popis: Absolutní rarita, prototyp druhé verze hodinek PRIM Sport, který nebyl nikdy zaveden do sériové výroby. Vyroben pouze jeden kus !!! Hodinky mají nevyčíslitelnou cenu, bohužel je musím prodat z finančních důvodů. Jedinečná šance obohatit svou sbírku o tento jedinečný kus !!!! ještě jsi zapoměl napsat, že to je kousek z dědovi sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Dobrý den,přidávám i mé mám je pár dní a podědil jsem je po dědovi..chystám se s nimi na ozdravnou kůru k hodináři..nevíte o nich prosím někdo něco bližšího???děkuji 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Jdeme ven lehce sportovat, takže raději nerez, škoda riskovat původní chrom 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se