Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tož dneska se pyšním těmahle,akorát jsem předělal ty ozdobné nýtky a místo stříbrných jsem dal černé,ty stříbrné působily příliš rušivě a odvaděli pozornost od hodinek samotných...

post-13000-054053100 1288166137.jpg

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

@pafka, henker, hejdik

Spousta pěkných Primek, tak je to správné :)

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno

Jedny z mích oblíbených. Pouzdro má stejné rozměry jako pro PS2, akorát není kam nacvaknout lunetu, jinak i zadní víčko je šroubovací.

post-12888-065529100 1288197413.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Žádné ty vaše vymazlené letecké automaty apod. to nejsou, ale mám je rád :smile_anim: zvlášť na tomhle pruhovanym nato řemenu:

Taky mám rád tento typ.

Právě pracuju na kompletaci základní modelové řady ,zatím mám zlacené a stříbrné se světlým cifrem,ty jsou na vyčištění u hodináře no a už se pracuje i na dalších variantách.

Na aukru je právě model zelených hraničářských bez sklíčka,ale ty asi půjdou příliš vysoko :worried_anim:

Až budu mít základní řadu v kupě,tak přihodím nějaké fotky.

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno (upraveno)

Tohle je prostě paráda :)

Cokdybych je dal na Aukro jako absolutní raritu :-) vydělal bych balík Upraveno uživatelem orlando1
Odesláno

Cokdybych je dal na Aukro jako absolutní raritu :-) vydělal bych balík

Už vidím ten popis: Absolutní rarita, prototyp druhé verze hodinek PRIM Sport, který nebyl nikdy zaveden do sériové výroby. Vyroben pouze jeden kus !!! Hodinky mají nevyčíslitelnou cenu, bohužel je musím prodat z finančních důvodů. Jedinečná šance obohatit svou sbírku o tento jedinečný kus !!!! :angel:

• Dát hlas 1
Odesláno

Už vidím ten popis: Absolutní rarita, prototyp druhé verze hodinek PRIM Sport, který nebyl nikdy zaveden do sériové výroby. Vyroben pouze jeden kus !!! Hodinky mají nevyčíslitelnou cenu, bohužel je musím prodat z finančních důvodů. Jedinečná šance obohatit svou sbírku o tento jedinečný kus !!!! :angel:

ještě jsi zapoměl napsat, že to je kousek z dědovi sbírky :spam: :gora:

Odesláno

Dobrý den,přidávám i mé mám je pár dní a podědil jsem je po dědovi..

chystám se s nimi na ozdravnou kůru k hodináři..

nevíte o nich prosím někdo něco bližšího???děkuji

post-9163-003247000 1288426555.jpg

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...