Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Žádné ty vaše vymazlené letecké automaty apod. to nejsou, ale mám je rád :smile_anim: zvlášť na tomhle pruhovanym nato řemenu:

Taky mám rád tento typ.

Právě pracuju na kompletaci základní modelové řady ,zatím mám zlacené a stříbrné se světlým cifrem,ty jsou na vyčištění u hodináře no a už se pracuje i na dalších variantách.

Na aukru je právě model zelených hraničářských bez sklíčka,ale ty asi půjdou příliš vysoko :worried_anim:

Až budu mít základní řadu v kupě,tak přihodím nějaké fotky.

Upraveno uživatelem hejdik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cokdybych je dal na Aukro jako absolutní raritu :-) vydělal bych balík

Už vidím ten popis: Absolutní rarita, prototyp druhé verze hodinek PRIM Sport, který nebyl nikdy zaveden do sériové výroby. Vyroben pouze jeden kus !!! Hodinky mají nevyčíslitelnou cenu, bohužel je musím prodat z finančních důvodů. Jedinečná šance obohatit svou sbírku o tento jedinečný kus !!!! :angel:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Už vidím ten popis: Absolutní rarita, prototyp druhé verze hodinek PRIM Sport, který nebyl nikdy zaveden do sériové výroby. Vyroben pouze jeden kus !!! Hodinky mají nevyčíslitelnou cenu, bohužel je musím prodat z finančních důvodů. Jedinečná šance obohatit svou sbírku o tento jedinečný kus !!!! :angel:

ještě jsi zapoměl napsat, že to je kousek z dědovi sbírky :spam: :gora:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...