spikus Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Ahoj, delší dobu zdejší fórum jen pasivně pozoruji a vždy se mi moc líbily super fotky hodinek které sem postujete. Rozhodl jsem se tedy vyfotit i své automaty citizen které mi cca 2 roky říkají pane, jež jsem za pár šušní před časem koupil. Když jsem ale výslednou fotku viděl, zděsil jsem se jak jsou ojeté (v reálu to tak vidět není). Navíc je to tedy ještě focené kompaktem nevalné kvality... Říkám si tedy, je na čase poohlédnou se po nějakých nových nádherách:) A rád bych Vás tímto požádal o rady s výběrem. Určitě by to měly být mechanické hodinky, jasně čitelné (něco jako mé staré hodinky), určitě na tahu protože kůže ani kaučuk mi moc nevoní. Zápěstí mám spíš menší, 17cm. Hodinky které se mi moc líbí jsou omega speedmaster moonwatch, ale ty jsou mimo mé možnosti, stejně tak seamastery. Líbí se mi i seika alpinist, nicméně hlodá ve mne červíček zda by se za peníze alpin nedaly sehnat lepší bazarové hodinky navíc bych asi i preferoval swiss made.cena by měla být okolo 10k za použité hodinky. Kdyby se ale našla jedinečná neopakovatelná nabídka asi bych vytlačil i dvojnásobek ač by mne asi dlouho tížilo svědomí
Micey Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 (upraveno) No, takže rozpočet máme brát 10, nebo 20? To je celkem rozdíl, za dvacet už můžou bejt starší hodně zajímavý kousky.. viz některý prodejní inzeráty tady. Jinak bych mrknul na Hamilltony, z řady Khaki, bez chronografu - krásně čitelný, pěkný, kvalitní. Upraveno 23. září 2010 uživatelem Micey
spikus Odesláno 23. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Raději bych se držel té desítky, od dvaceti je blízko k pětadvaceti, třiceti, pětatřiceti a to jsem na ceně která je bohužel neakceptovatelná. Ještě jsem zapomněl dodat že často sportuji a hodinky by neměly mít problém pokud vyrazím na brusle, zapomenu si je sundat když jdu běhat nebo na kolo. A měly by mít vodotěsnost alespoň 50m - tozn aby přežily když se s nima vyklopim na vodě například:) Safír s antireflexem by byl taky super.Na ty hamiltony mrknu, díky za tip
redd Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 (upraveno) Já bych se Japonska nebál... Omezení na Swiss produkci mi přijde neopodstatněné. Edit: Swiss produkci do deseti má každej ňouma (no offense) Edit2: Třeba Německo - Archmiede Sport Taucher - přijdou mi jako super hodinky Upraveno 23. září 2010 uživatelem redd
Frantik Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Raději bych se držel té desítky, od dvaceti je blízko k pětadvaceti, třiceti, pětatřiceti a to jsem na ceně která je bohužel neakceptovatelná. Ještě jsem zapomněl dodat že často sportuji a hodinky by neměly mít problém pokud vyrazím na brusle, zapomenu si je sundat když jdu běhat nebo na kolo. A měly by mít vodotěsnost alespoň 50m - tozn aby přežily když se s nima vyklopim na vodě například:) Safír s antireflexem by byl taky super. Na ty hamiltony mrknu, díky za tip Za pár korun v sekci prodej http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32002-hamilton-khaki-navy-regatta/ Sice lehce nad 10, ale super
miccalek Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Tady prodávám Seika něco přes šest tisíc. Ty jsou rozhodně čitelné Ale není to švýcar, a jsou docela velké (na zápěstí 17) asi.
spikus Odesláno 23. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Seiku se určitě nevyhýbám, jak jsem psal tak alpinisty se mi dlouhodobě líbí a pokaždé když se objeví v bazaru mám velké cukání Jen ve mne hlodá červík zda za srovnatelný peníz lze koupit ještě něco lepšího. Třeba před pár dny jsem objevil Eterny Monterey a ty se mi také docela zamlouvají, ale o pár tis překračují rozpočet. to Frantik: bohužel nejsou na tahu a přijdou mi až moc zaměřené na jachtění to Miccalek: vizuelně mi moc nesednou, víc se mi z produkce seika líbí určitě alpinisty, přesto díky za nabídkuto Redd: vypadají moc jako potápky a taky mi moc nesednou, ač kvalitativně to můžou být super hodinky. Stejně je to hlavně o pocitu ze svého "chronografu", pokud by šlo jen o přesný čas tak se kouknu na telefon a hodinky neřeším
Tazz Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Zkus se mrknout také na Certiny - DS TRADITION Ref.: C633.7195.42.66, Ref.: C633.7129.42.61, kdyžtak se mrkni na jejich stránky, tyhle dva modely jsou cenově kolem 10tis+-, oba automaty, safír.sklo, WR 100m + DS DS (Systém dvojí bezpečnosti) ? extrémní odolnost vůči nárazům, ? extra odolné zrcadlové sklo, ? těsnění na korunce i na tyčce, což je zárukou těsnosti hodinek, i pokud je korunka vytažená, ? posílené dno pouzdra
jendr Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Když Certiny tak raději tyhle , to je moc pěknej model, ale vychází trochu přes 10k.
burnfly Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Za mě by jasná volba byly http://www.bussipreziosi.com/orologi/uomo/glycine/combat/3890-19-mb-orologio-automatico-uomo-combat-6.php
Yvaine Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Za mě by jasná volba byly http://www.bussipreziosi.com/orologi/uomo/glycine/combat/3890-19-mb-orologio-automatico-uomo-combat-6.php No ty jsou moc pěkný, jen nechápu to Diver/5atm
Horhe Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 No ty jsou moc pěkný, jen nechápu to Diver/5atm To spolu nesouvisí,, tim Diver myslej dvojitou překlápěcí sponu, resp překlápěčku s pojistkou...
spikus Odesláno 27. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2010 (upraveno) Díky za další tipy, bohužel nic mne vyloženě nezaujalo. Náhodou jsem ale narazil na steinhart ocean (ač nehorázná kopie rolexek), co vy na ně? Máte je někdo? A pak již dříve zmíněné eterna monterey. Upraveno 27. září 2010 uživatelem spikus
spikus Odesláno 23. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2011 tak nějak jsem na toto vlákno zapomněl, nakonec jsem zakoupil Eterna Monterey které se mi moc líbily a i po půl roce jsem s nimi moc spokojený. I když zas už začínám šilhat a protože sem línej teď večer vytahovat svůj nekvalitní foťák, přikládám foto z vebu. Prostě moc hezké hoďky:)
habadej Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Gratulace k hodinkám. Jenom doufám, že přes den už nejseš tak línej a uvidíme nějaký živý fotky.
Kalifx Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Je hezký, že jsi nakonec postnul svůj výběr. Moc často se to tu neděje. Ty hodinky sice nejsou úplně moje krevní skupina, ale hlavně, že se líbí tobě. A Eterna je dobrá značka.Ještě jsem se chtěl zeptat trošku mimo... Pletu se nebo je to Rotel na tý první fotce?
spikus Odesláno 23. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Děkuji též se mi moc líbí i po půl roce soužití, fotky zítra nějaké zkusím, uvidíme co můj kompakt vyfotí. A co si budem vykládat, sám jsem se k výběru přihlásil až po půl roce... oštuda. Ano, je to zesík rotel RA1062 a krmí wharfedale pacific evo 10
spikus Odesláno 24. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2011 takže dnes jsem se delemroval a vytvořil pár nekvalitních fotek s předměty které jsou mi z nejmilejších
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se