Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fotky sice nestoji za nic, ale ta nahla zmena vyrazu mi prisla uzasna :)

Andel :angel:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a

Dabel :devil:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Občas si říkám, jestli ten náš kocour taky nepochází z jiné planety. :alien1:

Odesláno

Po okolí se rozneslo, že se u nás dobře jí a tak se k nám slejzaj mlsouni z celého okolí. Ani jedna z těch dvou koček není naše a potkaly se u krmelce čistě náhodou :)

Jinak pro zajímavost - ježek chodí pravidelně v poledne (ano, vím, že je to noční tvor co přes den spí, tenhle asi ne) a večer a někdy si dá ještě repete před půlnocí. Protože jsem si říkal, že není možný aby tak malej tvor sežral toliko žrádla a že jich je určitě víc, namaloval jsem mu na záda zelenej flek. Je sám.

Odesláno

Kamarádi, máme chovatelskou stanici na Ragdolly. Před 3 lety si od nás paní brala koťátko. Bohužel, nyní při těhotenství se jí projevila silná alergie a kočičku si nemohou nechat. Neměl by někdo zájem o tříletou kočku s průkazem původu, zdravou, kastrovanou, se skvělým původem ? 

Máme ve smlouvě, že při prodeji či přenechání někomu jinému ji nejdříve musí nabídnout nám, ale my bychom pro ní místo neměli a tak to zkouším tady, protože vím, že je tu spousta lidí, co mají kočky rádi. 

Myslím, že to nebude ani o nějakých financích, jde nám hlavně o to, aby se kočička dostala do dobrých rukou.

Případné dotazy a další řešení buď sem, nebo do SZ

Foto:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Po okolí se rozneslo, že se u nás dobře jí a tak se k nám slejzaj mlsouni z celého okolí. Ani jedna z těch dvou koček není naše a potkaly se u krmelce čistě náhodou :)

attachicon.gifJezek.jpg

Jinak pro zajímavost - ježek chodí pravidelně v poledne (ano, vím, že je to noční tvor co přes den spí, tenhle asi ne) a večer a někdy si dá ještě repete před půlnocí. Protože jsem si říkal, že není možný aby tak malej tvor sežral toliko žrádla a že jich je určitě víc, namaloval jsem mu na záda zelenej flek. Je sám.

Kloztmanův ježek za 14 dnů.

Odesláno

Sliboval jsem malýho ježka, ale ono to na té fotce nějak není poznat, že byl poloviční. Jinak už k nám chodí tři kousci, každýho jsem si nabarvil jinak, abych měl přehled a mám tak celej semafor - červenýho, zelenýho a žlutýho :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...