Irwinek Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu před 16 hodinami, Kairos napsal: Divny, ze jeste jezek chodi na jidlo. Tohle asi vyresi priroda, ze zmrzne. U nas se take 2 stravovali ale uz jsou nekde zalezly v zimnim spanku, v rohu zahrady kupim vetve, tak snad tam chrapou. Já nevím, kdy chodí ježci " spát ", ale asi máš pravdu. Navíc je tady hodně pravděpodobné, že ho někdo přejede teoreticky je možné, že si zaleze pod dříví, co je v rohu " vnitrobloku " složené, myslím, že se tam zdržují i ty toulavky, ale lidi s tím přitápí takže moc klidu tam nebude a bude to ubývat.
baracuda Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu Záleží kolik ježek váží. Aby přežil zimu měl by mít cca 650g a víc. Zavolat do nějaké záchranné stanice a tam se poradit by určitě bylo fajn.
paro Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu Moje bejvalý křeslo. Ale co už, Carevně je cokoli nad 16 let. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
FantasticFabio Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu před 18 hodinami, paro napsal: Moje bejvalý křeslo. Ale co už, Carevně je cokoli nad 16 let. Sent from my iPhone using Tapatalk Nesmíš tolik lpět na věcech ….. tak jí zaber pelíšek , ať jste si qit
FantasticFabio Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu Toulavej kocour, domu ho vzít nemůžem…kvuli našim kočkám, asi by to neklaplo….. uvidíme časem ….. pes by ho zvládnul , ale kočky asi ne…. Takže se o něj staráme , tam kde žije ….. na sídlišti ….. 4 1
paro Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu Nesmíš tolik lpět na věcech ….. tak jí zaber pelíšek , ať jste si qit Nemá pelíšek. Má křeslo, sedačku, 2 postele… k čemu by potřebovala pelíšek? Sent from my iPhone using Tapatalk 4
FantasticFabio Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince před 7 hodinami, paro napsal: Nemá pelíšek. Má křeslo, sedačku, 2 postele… k čemu by potřebovala pelíšek? Sent from my iPhone using Tapatalk Každej domácí mazel má pelíšek, ačkoliv ho vlastně nepoužívá….. No ale pokud jí u tebe patří všechno ….. co zbyde na tebe ?
Irwinek Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince (upraveno) před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Každej domácí mazel má pelíšek, ačkoliv ho vlastně nepoužívá….. No ale pokud jí u tebe patří všechno ….. co zbyde na tebe ? Holá pr....., protože jak známo, i šuplík se spodním prádlem se dá využít k odpočiku Upraveno 1. prosince uživatelem Irwinek Pravopis 2
paro Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Tak já jsem tu vlastně na podnájmu. Když si to tak vezmu, i větší byt jsem koupil kvůli ní Sent from my iPad using Tapatalk 2
FantasticFabio Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince před 7 hodinami, revue gt napsal: Manželka není doma To je veget, co?
revue gt Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince před 4 hodinami, FantasticFabio napsal: To je veget, co? Roztáhnout se stejně nemůžeš
OndraPod Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince Nemáte někdo zkušenost s kočičím akné? Té naší tříbarevce se to objevilo na bradě cca měsíc zpět, nejdřív jakoby špína, potom dva malé boláčky. Mazali jsme jí to Clorexydermem a po týdnu to zmizelo, čtrnáct dní to měla čisté ale cca před týdnem se to vrátilo Tentokrát to byl velký bolák cca 3x3mm, který jsem jí předevčírem očistil, ale totálně mě poškrábala. Asi je v tom Clorexydermu alkohol který jí palí, takže se pak přede mnou celý den schovává a nenechá na sebe sáhnout, je to prostě boj. Dnesko to má zase hezky čisté a suché, rána vypadá jako když se strhne strup, ale je otázka jak dlouho to vydrží. Nejčastější příčina je prý alergie na plastové misky, špinavé misky nebo voda, parasiti, nebo nějaká nemoc. Misky mají čisté keramické, vodu čerstvou dešťovku a dostávají Apllaws + Almo Nature krmení, parasity taky nemají, obě kočky jsou doma a vypadají zdravě, srst mají krásně lesklou. Musí se s tím na veterinu?
FantasticFabio Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince před 2 minutami, OndraPod napsal: Nemáte někdo zkušenost s kočičím akné? Té naší tříbarevce se to objevilo na bradě cca měsíc zpět, nejdřív jakoby špína, potom dva malé boláčky. Mazali jsme jí to Clorexydermem a po týdnu to zmizelo, čtrnáct dní to měla čisté ale cca před týdnem se to vrátilo Tentokrát to byl velký bolák cca 3x3mm, který jsem jí předevčírem očistil, ale totálně mě poškrábala. Asi je v tom Clorexydermu alkohol který jí palí, takže se pak přede mnou celý den schovává a nenechá na sebe sáhnout, je to prostě boj. Dnesko to má zase hezky čisté a suché, rána vypadá jako když se strhne strup, ale je otázka jak dlouho to vydrží. Nejčastější příčina je prý alergie na plastové misky, špinavé misky nebo voda, parasiti, nebo nějaká nemoc. Misky mají čisté keramické, vodu čerstvou dešťovku a dostávají Apllaws + Almo Nature krmení, parasity taky nemají, obě kočky jsou doma a vypadají zdravě, srst mají krásně lesklou. Musí se s tím na veterinu? Raději ano , ať poškrábe veterináře! 2
FantasticFabio Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince před 1 hodinou, OndraPod napsal: Není to tak trochu kočičí krampus ? 2
OndraPod Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince (upraveno) před 48 minutami, FantasticFabio napsal: Není to tak trochu kočičí krampus ? Jo je to takovej trochu mrzout Jinak váží skoro 9kg a je pořád hladová, ale držíme jí zkrátka, dostává odměřovaný denní dávky Upraveno 2. prosince uživatelem OndraPod 2
vzduch Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince Kdysi jsme měli kočku, přešli jsme ke psům a jsem tomu rádKočka je hodně svéhlavé zvíře. 1 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se