Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čerstvě namazáno Clorexidermem a už ani moc neprotestuje. Jinak mi ještě došlo že často pijí vodu z konvic na zalévání, takže tu alergii na umělou hmotou nemůžu vyloučit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 7
Odesláno
před 12 hodinami, Juraj11 napsal:

Asi máme nového kámoše

Přivedl ho Mikuláš (jako vážně)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takže se bude jmenovat Mikuláš ?

Odesláno
Takže se bude jmenovat Mikuláš ?

Spíše Hajzlík
Už je nastěhovanej u sousedů a nám jen obchcává barák

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Haha 2
Odesláno (upraveno)

Už jste zase tady? Bez vás tu byl boží klid!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Irwinek
  • Like 6
Odesláno
před 11 hodinami, Irwinek napsal:

Karel - strážce penzionu.

Jsem Karel ….Karel Bond ! Protřepat , nemíchat ! 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, Irwinek napsal:

No třepal s ní pěkně, bohužel na tabletu to nezkrátím pod 10 mega 😞

Lítá to šelma….. 

Odesláno

Asi nás z těch koček , hlavně z té černé , j-e-b-n-e🙈 malá vyblila tři plstěný kuličky který dostala na hraní ….ta větší to nikdy nedělala….. už jsme volali k doktorce , máme ještě počkat …. 

• Like 5
Odesláno

Kočičí poradce pro vánoční dekorace….

• Like 5
Odesláno
před 8 hodinami, FantasticFabio napsal:

Kočičí poradce pro vánoční dekorace….

A na tom parapetu, to samozřejmě všechno necháš. O to zájem, přece není, je to vychovaná kočka. 😇

• Haha 3
Odesláno

Moje kočka žere jak nezavřená, úplně ultimátně. Jel jsem na tři dny pryč, cat-sitter měla přijít druhej den. Dal jsem kočce pořádnou dávku žrádla, nasypal vrchovatě suchýho pro chuť a na chodbě nachystal další plnou misku suchýho žrádla na časy příští. Plán byl, že vyžere misku, odejde chcípnout přežráním na kanape a odpoledne a kvíčeru se bude živit granulema, načež další den přijede červený kříž a zachrání ji před smrtí hladem. Než jsem odešel z baráku, sežrala všechno co měla venku a začala se cpát zásobní dávkou v domě. Jestli se chystá nějaká zvlášť tuhá zima, nebo co...

• Haha 1
Odesláno
před 5 hodinami, revue gt napsal:

A na tom parapetu, to samozřejmě všechno necháš. O to zájem, přece není, je to vychovaná kočka. 😇

No zatím to vypadá , že parapet jí neláká ….. z parapetu není nikam vidět  a tak jsou věci na něm v klidu. To se ale může během okamžiku změnit😁🤪🥳

Odesláno
V 8. 12. 2025 v 13:37, FantasticFabio napsal:

No zatím to vypadá , že parapet jí neláká ….. z parapetu není nikam vidět  a tak jsou věci na něm v klidu. To se ale může během okamžiku změnit😁🤪🥳

Čertík je boží 🙂

u nás teď noční klid - chvíli, tak do čtyř 😞

• Like 2
  • Haha 1
Odesláno
před 10 hodinami, Irwinek napsal:

Čertík je boží 🙂

u nás teď noční klid - chvíli, tak do čtyř 😞

Jo do čtyř ? To je pěkný! u nás jim začíná směna už kolem 3 a až nás vyparkaší do práce, tak si múžou jít zase v klidu lehnout 🥳….. stejně je  to pěknej pohled jak dřímají , což? Naše černá potvora je od včera po kastraci ,  byla jako mouchy snězte si mě , ale od noci už lítá zase jako běs ….. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...