Moty Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Jj, diky, celej den odpočívá na klíně:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa
OndraPod Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Vypada bejt spokojenej kocicak Tak at se co nejdriv uzdravi!
Moty Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 díky moc, je v klidu a relativně ho ani moc neprudí ten trychtýř, akorát není rád, když ho dáváme na noc nebo když jdem pryč do klece, to brečí jak mimino, ale bolesti asi nema, furt vrní a je v dobrý náladě, ve středu kontrola u doktora, tak mu to už možná sundá byl trochu na divoko, tak se aspon v kleci naučí na záchod a bude pak moct bejt doma:-)
Klotzman Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Chudák, ten trychtýř je hroznej. Udělali ti z kočky nálevníka A že by se naučil dávat bacha, tomu moc nevěřím, ale třeba máš kliku na chytrejší kus
Moty Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 doufám že jo, ale je to kocour, sice už vykastrovanej, ale buh ví, jak se bude stranit autům, už sem začal vymejšlet, že bych jim udělal nějakou volieru aby se jim nic nestalo
Klotzman Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 To je těžký - buď opravdickej kočičí život, se vším rizikem co to přináší, nebo živoření zavřenej v kleci/baráku/voliéře. Přece jen je to šelma, proti psům domestikovaná včera.
Radimk Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 To je těžký - buď opravdickej kočičí život, se vším rizikem co to přináší, nebo živoření zavřenej v kleci/baráku/voliéře. Přece jen je to šelma, proti psům domestikovaná včera.Tak tak, nevypadá to na nějakého výstavního šlechtice, klec ho "zabije" dřív, než krásný volný život i s rizikem střetu s autem.Ta naše potvora, když se vrátí z potulek ( mimochodem vypadá jako jeho vlastní sestra) vrní blahem a má uplně divoké sny jak si probírá co kde bylo.Spí a mlátí ocasem, nebo škubne packou..Prostě je to šelma ta patří do divočiny!
Moty Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Já vím kluci, máte uplnou pravdu a ve finále to neudělám, ale ty stresy když těm kočkám něco je sou šílený, tak se snad poučí a bude opatrnější, i když vím, že asi ne
straspol Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Chlapi, dejte si prosím panáka. Uriášek se s námi rozloučil.
Tomas_2002 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Tak to upřímnou soustrast. Život měl dlouhej, a s tebou určitě i krásnej.
tano Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 To je mi lito pane, velmi lito.. . Citim s Tebou, celou dobu jsem drzel palce.
Klotzman Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Já myslel, že je z toho venku...práca blbá. Na to není co říct.
straspol Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tome, držte seberete hned dalšího?Byl to kamarád jakého už stejně nepotkám. Nevím, je to moc čerstvé..
Moty Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 my měli kočičí smrt loni a druhej den sme brali z útulku kočku, co si nás vyloženě vybrala a moc to pomohlo, máš se komu vybrečet na tlapičkách
straspol Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Máme ještě dvě kočičky. Nechci jim brát hned nějaké kotě domů, potřebují to taky trochu vstřebat a odžít.
Moty Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 to je jasný, já potřeboval tu náhradu někdo potřebuje čas, tak držím palce ať to přebolí relativně rychle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se