Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

díky moc, je v klidu a relativně ho ani moc neprudí ten trychtýř, akorát není rád, když ho dáváme na noc nebo když jdem pryč do klece, to brečí jak mimino, ale bolesti asi nema, furt vrní a je v dobrý náladě, ve středu kontrola u doktora, tak mu to už možná sundá

byl trochu na divoko, tak se aspon v kleci naučí na záchod a bude pak moct bejt doma:-)

Odesláno

doufám že jo, ale je to kocour, sice už vykastrovanej, ale buh ví, jak se bude stranit autům, už sem začal vymejšlet, že bych jim udělal nějakou volieru aby se jim nic nestalo

Odesláno

To je těžký - buď opravdickej kočičí život, se vším rizikem co to přináší, nebo živoření zavřenej v kleci/baráku/voliéře. Přece jen je to šelma, proti psům domestikovaná včera.

Tak tak, nevypadá to na nějakého výstavního šlechtice, klec ho "zabije" dřív, než krásný volný život i s rizikem střetu s autem.

Ta naše potvora, když se vrátí z potulek ( mimochodem vypadá jako jeho vlastní sestra) vrní blahem a má uplně divoké sny jak si probírá co kde bylo.

Spí a mlátí ocasem, nebo škubne packou..

Prostě je to šelma  ta patří do divočiny!

Odesláno

Já vím kluci, máte uplnou pravdu a ve finále to neudělám, ale ty stresy když těm kočkám něco je sou šílený, tak se snad poučí a bude opatrnější, i když vím, že asi ne

Odesláno

To je mi lito pane, velmi lito..:( . Citim s Tebou, celou dobu jsem drzel palce.

Odesláno

my měli kočičí smrt loni a druhej den sme brali z útulku kočku, co si nás vyloženě vybrala a moc to pomohlo, máš se komu vybrečet na tlapičkách

Odesláno

to je jasný, já potřeboval tu náhradu někdo potřebuje čas, tak držím palce ať to přebolí relativně rychle

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...