Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

Já nevím. Manželka mi ráno psala SMS, že Scarlet vylezla, žrala a mazlila se, ale když jsem přišel domů, našel jsem jí opět pod vanou, nalepenou na stěně a ven nevylezla ani na drůbeží játra, které zbožňuje. Včera dostala opět steroidy a výživu. V pátek kontrola + další testy na FIPku, uzliny zvětšené nemá, ale jinak průběh na FIPku prý i sedí.

Já už jsem ( stejně tak i manželka) tak nějak smířenej s tím, že to nedopadne. Sice bojujeme, ale tohle fakt asi nemá smysl.... :suicide_anim:

Prostě na pytel.... nevidím to dobře. :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gile a Miceyi, kočky jsou úžasně odolná stvoření. Před lety jsem byl na kolech na Pálavě a při výjezdu z Lednice jsme našli v příkopě sražené naříkající kotě. Koukali na něj něj nějací svatebčané, stojící před hospodou, kde se ta svatba odehrávala. Tak nejprve dostali sodu, jak můžou nečinně přihlížet. Potom za úkol sehnat veterináře - v sobotu večer. Veterinář samozřejmě nebyl k dispozici, ale kdosi si vzpomněl, že nedaleko v Bulharech je útulek. Tak jsme nafasovali krabici od dortu, kam jsme kotě naložili a nějaké lahve na cestu a vyrazili do útulku. Tam nám kotě vzali do opatrování pod podmínkou, že si ho při odjezdu z Pálavy druhý den (už autem domů) zase vezmeme. Když jsem si poté druhý den pro kotě přišel, koukali na mne dost nevěřícně, že jsem se pro něj opravdu vrátil. Po příjezdu domů v pondělí následovala veterina, kotě naštěstí polámané nebylo a asi po měsíci bylo v pořádku. Dostalo jméno Lednička, podle místa nálezu.

Odkaz ke komentáři

Oběma dík, pan Rico se krásně směje. Ludvíkovi to vyřídim:)

Souhlasim že vydržej hodně, skvělý zvířata.

Ta pravá zadní noha pana Rica byla natřikrát zlomená a následně dvakrát drátovaná poté, co honil mouchu a vypadnul z balkonu v pátém patře. Nemohli to tady v Sofii kvůli vysoké hladině adrenalinu operovat hned ten den, tak jsme jeli pod práškama celou noc do Prahy.

Dnes už je OK, ale na "výstavy" to není. Opticky to na něm nechalo stopu, no.

Aby mu nebylo smutno, nechali jsme si před časem nalezence, který se k nám zatoulal jako sotva odkojené koťátko.

Je to pan Tomas von Straße. Dnes vypadá takto. Hned bych s ním tu polohu vyměnil :-)

Jo, a žena mi každý večer nezapomene připomenout, že kromě koček se tu toulá také mnoho krásných štěňat. Ach jo, nevím, jak dlouho to ustojím. S naším kočovným životem to zase není tak jednoduché. Zatím, když někam jedeme, pomohou na oplátku známí, ale až to tak nebude..?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Gilie, fakt to nesmíte vzdát.

My to nevzdáme, ale jestli dnes potvrdí FIP , tak to nemá smysl. To kočka se, trošku, zlepší jen po steroidech, jinak je to furt nalevačku. Dnes zase jdeme k felčarovi, já to , prakticky denně, konzultuju i s dalšíma, posílám fotky a videa.....popisuju to a to chování ( ono ale není co, je furt zalezlá ). Táhne se to a zlepšení vždy jen na moment....dám vědět.

A ta druhá, kdybyste ji viděli, nešťastná jak šafářův dvoreček , furt ji chodí kontrolovat, upravovat a čistit, přede u ní.......

Odkaz ke komentáři

chjo. no snad je to jenom těžkej zápal plic a vylíže se z toho.

Ta moje včera shodila z police v knihovně krbový hodiny s půlovym bitím. Chvíli jsem na to koukal, hodinám se překvapivě nic nestalo, kočka zůstala celá, jenom obálka na kterej hodiny stály byla rozdrapaná na kost, jak se do ní snažila dostat. Tak jsem kočku pohladil, hodiny vrátil zpátky a obálku pohodil na zem, aby si měla s čim hrát. Asi jsem definitivně zbavenej chronobundu.

Odkaz ke komentáři

My to nevzdáme, ale jestli dnes potvrdí FIP , tak to nemá smysl. To kočka se, trošku, zlepší jen po steroidech, jinak je to furt nalevačku. Dnes zase jdeme k felčarovi, já to , prakticky denně, konzultuju i s dalšíma, posílám fotky a videa.....popisuju to a to chování ( ono ale není co, je furt zalezlá ). Táhne se to a zlepšení vždy jen na moment....dám vědět.

A ta druhá, kdybyste ji viděli, nešťastná jak šafářův dvoreček , furt ji chodí kontrolovat, upravovat a čistit, přede u ní.......

Když jsem tohle ráno z práce psal, ještě jsem nevěděl......

Dnes v noci to nezvládla. Počůrala se pod vanou, už neměla ani sílu dojít si na záchůdek. Bečela/kňourala jak malé děcko, pak se začala dusit. Manželka s ní běžela k veterináři, máme to 50 metrů. I on naznal, že další prodlužování by bylo jen její trápení. Dostala uspávačku a teprve potom , až usnula, jí doktor uspal nafurt.

Nechal si jí tam, že se do ní podívá, co to vlastně bylo, večer se za ním stavím, abysme věděli.

Chjo.....jak se cejtím, to asi nemusím popisovat. Díky všem za podporu.....

Ta druhá je úplně hotová, pořád jí hledá...... :crying_anim02: :suicide_anim: :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Když jsem tohle ráno z práce psal, ještě jsem nevěděl......

Dnes v noci to nezvládla. Počůrala se pod vanou, už neměla ani sílu dojít si na záchůdek. Bečela/kňourala jak malé děcko, pak se začala dusit. Manželka s ní běžela k veterináři, máme to 50 metrů. I on naznal, že další prodlužování by bylo jen její trápení. Dostala uspávačku a teprve potom , až usnula, jí doktor uspal nafurt.

Nechal si jí tam, že se do ní podívá, co to vlastně bylo, večer se za ním stavím, abysme věděli.

Chjo.....jak se cejtím, to asi nemusím popisovat. Díky všem za podporu.....

Ta druhá je úplně hotová, pořád jí hledá...... :crying_anim02: :suicide_anim: :crying_anim:

To je mi líto, Gile, jsem to četl a pořád doufal, že to dobře dopadne. :(

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Díky chlapi.

Já vím, čas pomůže ( kurňa, kdyby neměla takovej osud už předtím a nebyl to takovej mazel a kdybych k ní toliko nepřilnul - a ona ke mně - dávala to všem ostentativně najevo, že já jsem ten její "páníček" ).

Hodně mne zajímá, co jí bylo, Linda nemůže zůstat sama, chceme si vzít další kočku/kocoura , ale neradi bychom ho/jí vzali do infekčního prostředí.

Já jsem, na jednu stranu, rád, že už jí nic nebolí....ale není mi to jedno.....pobrečím si, no ale za to se nestydím. Holt jsem na něco cíťa.

4 Micey - držím pěsti, ať to zmákne !!!!!!

EDIT -- už jsem volal i do depozitu, odkud jsme ji měli. Paní na ní nezapoměla, na ní se zapomenout nedalo ( kvůli jejímu chování ), rozbrečela se mi do telefonu.....prý tam měli takové trio ....velké kamarády, ty naše dvě + kocourek Bak. Bak a Scarlet už nejsou, zůstala jen Linda. Všichni se divili, jak se k sobě maj, jak spolu držej.....Baka jsme ale vzít nemohli, páč ho umístili už předtím.

Podporujeme ten depozit finančně a další mňoukadlo bude určitě odtamtud .

Odkaz ke komentáři

Tak Linduš se už uklidnila.....asi jí to došlo, nebo nevím. Zalezla si na sedačku, zamotala se do klubíčka a jen kouká. Když jí hladím, užívá si to, různě se nastavuje, přede....Už "nevolá", nekňourá......holt to musíme všichni nějak pokousat. Za chvilu se chystáme, s manželkou, k veterináři, ještě napíšu, co zjistil...jestli vůbec něco.

EDIT -

4 Micey - jak dopadl Ludvík ??? Pevně doufám a věřím, že dobře !!!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...