Zmrzlinar Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Chlapi, prosím o radu. Sestěhovali jsme se s přítelkyní ke mně. Přítelkyně má kocoura a dlouho jsem se tomu bránil, ale nakonec jsem si řekl, že to nějak zvládnu - k těm radostem i všechny ty starosti a omezení (velké větrání, okna dokořán...). Už jsem polevil z ledasčeho, ale furt nám ten malej ďáblík morduje žaluzie. Nějaká rada, jak ho to odnaučit? Samozřejmě další hračky s provázky a chrastítka dostal, ale víte jak to je, zkoušeli jsme ho okřikovat, rozprašovač vody... Má necelé 2 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Okna zasíťovat, ať je můžete otevírat a kočka může na parapet a čumět ven. Žaluzie roztáhnout, Ideální je trochu povytáhnout ať tam má kukatko. Kočka většinu času chrápe, čumí z okna neboj si hraje. Když bude mít moc energie nebo nebude mít možnost čumět z okna, bude vám mordovat žaluzie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Hm, to bude těžká věc. Naše kočka ničí žaluzie taky a roztáhnutí nepomůže, když to udělám, aspoň překouše ty vodicí vlákna. Docela vážně uvažuju o venkovních. A jinak sítě do oken jsou určitě nutnost, jinak si v klidu nevyvětráš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Je mozny ze je jen nevyhrany, nebo se kocour neceho dozaduje. Ja jsem zvetsil parapet drevenou deskou a zasitoval, takze kocky muzou chodit ven na okno, kdyz je tam nepustim mordujou mi zvukovou izolaci v rohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Díky za ponděty. Ty žaluzie mám na francouzských oknech a mám je povytažené o cca 30 cm a přes den roztažené. Bohužel byt mám v pronájmu, takže větší úpravy moc nepřipadají v úvahu. Tak leda nakoupit hromadu hraček a doufat, že ho to časem přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Nechci tě děsit, ale u nás nepomohlo nic. Náš kocour stále hryzal silonová vodící vlákna a dělal to od malička skoro celý život. Na stáří sice přestal, ale to už bylo tím, že na to okno pak zkrátka nevyskočil. Normálně si na ty vlákna brnkal jako na strunu. Naštěstí si vybral jen jedno okno, na které takto brnkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Pohodička při práci na zahrádce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Toto je blba praktika kterou se nase Luna naucila sama. Zatim nikdo ze sousedu nehlasil, ze by lezla na auto jim, ale trochu se toho desim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Teda mne kocky lezou na auto normalne.. sousedovic taky.. a ty moje na sousedovic auta.. Zadny skrabance sem nezaznamenal a i kdyby jo, priroda ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Když už jsem teda postoval mého psa, tak by mi to nikdy neodpustil kocour, kdybych ho vynechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 před 12 hodinami, blowik napsal: Když už jsem teda postoval mého psa, tak by mi to nikdy neodpustil kocour, kdybych ho vynechal Fešáci oba. Vidím, že se pes propašoval i mezi kočky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 před 1 minutou, Vit napsal: Fešáci oba. Vidím, že se pes propašoval i mezi kočky. Jojo, pes se fotí rád, manželka mu dokonce zřídila instagram https://www.instagram.com/hugovonmelnik/ Každopádně na to, že už spolu soužijí asi 6 let s kocourem, tak to nejsou zrovna kámoši na život a na smrt. Spíš jen tu smrt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 (upraveno) Máme doma upíra, který spí s otevřenýma očima ... Upraveno 23. května 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Jj, černá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 On 5/23/2023 at 8:38 AM, Vit said: Máme doma upíra, který spí s otevřenýma očima ... super kocour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Luna ma kazde rano bojovou naladu. Musim mit zimni ponozky, at to tolik neboli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 před 6 hodinami, Quarantine napsal: V 23. 5. 2023 v 8:38, Vit napsal: super kocour díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 Usla ve vane, misto pelisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se