vzduch Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Před x (cca 7) lety jsme darovali kočku britku jménem Týna někomu ze zdejšího fóra. Ani za prase si nemohu vzpomenout, kdo to byl. Pokud si to dotyčný přečte, prosím, jen info, jak se ji daří.
Irwinek Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Černobyl, kdyby člověk nevěděl, co je to za kvítko, tak by ho koupil
Irwinek Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna před 23 minutami, adampu napsal: Černobyl je meno? No, jmenuje se Vincenc, ale říkáme mu Černobyl - zkáza a zmar všude vyleze, skáče z lednice na lustr - hmoždinky nevydržely , trhá záclony, škrabe dřevěné zábradlí a sloupky, dumlá prostěradla a polštáře, ňamísky roztahává všude po bytě,..... je to první kočka, kvůli které musíme zasíťovat balkon a vkládat klínky do větraček, aby tam nelezl. Ale jinak je v poho, záchůdek nezanedbává, občas přiběhne na zavolání, nosí ponožky z šatny,... Brali jsme ho z útulku, aby nebylo Bréce smutno, když už i mladej se chodí domu v podstatě jen vyspat, a moc si nesedli, takže by se potřeboval vybouřit, pak by byl asi klid.
Návštěvník adampu Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Keby som mal tieto informácie skôr zvážil by som zaobstaranie si môjho diabla. My prežívame niečo podobné+ takmer vôbec v noci nespíme. Jednoducho puberta
Rob2805 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna No, jak to tady čtu, tak se musím té naší ušaté můře asi omluvit, protože ona je vlastně hodná Akorát žere kabely od nabíječek a žaluzie, a taky zničila bok gauče. Ale na ty vaše dravce teda nemá...
Návštěvník adampu Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Káble od nabíjačiek je tiež slušná úchylka. Dúfam že rozlišuje tie od 220V
Micey Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna (upraveno) To sem si dnes zase parádně naběhl.. máme dvě kočky, žejo, a jednu přepravku. Přišlo roční (k)očkování, nechce se mi jet k veterináři dvakrát, tak si řikám že jedna kočka tu desetiminutovou cestu autem přežije v nějaký velký plátěný tašce se zipem. Knedlík umístěn do přepravky, Sněhurka, neb je doslova dvakrát menší, nacpána do tašky. Celkem to šlo.. sednem do auta, Sněhurka se rozhodne že takhle teda ne a provede znovuzrození, kdy se protáhne třícentimetrovymovym větracim otvorem v tašce, poškrábe mi loketní opěrku a koženou sedačku. Dobrý, čapnu ji a cpu znova do tašky, trochu mě poškrábe a najednou strašnej smrad. Kouknu na ni, očuchám, zdá se, že z ní to nejde.. tam zpět do auta, furt něco smrdí, jedem. Po pár minutách už je mi to fakt divný, kouknu na kalhoty, tam nějaká hovno-vodička nelidskýho smradu. Takže domů, převlíknout, kočku vykopnout na zahradu a příští tejden další pokus. Takový to bejvalo roztomilý koťátko. Upraveno 11. dubna uživatelem Micey 2
Moty Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna JJ, naše bejvalá kočka se v přepravce cestou na chalupu dycky posrala a když sem to vyhodil za šílenýho stresu, že uteče někde na benzince se chvíli potom pochcala, takže sme už pak jezdili se starým tričkem na dně přepravky a jen sem ho výmachal z potoce
SadClown Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Pro většinu koček je jízda autem extrémně stresující. Naši kocouři se 3x pochčijou jen co nastatuju. Proto volím veterináře domů a je klid, stačí googelovat a jezdí po celé ČR. Když jedeme na dovolenou tak u nás celou dobu někdo bydlí aby nebyli sami.
Irwinek Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 25 minutami, SadClown napsal: Pro většinu koček je jízda autem extrémně stresující. Naši kocouři se 3x pochčijou jen co nastatuju. Proto volím veterináře domů a je klid, stačí googelovat a jezdí po celé ČR. Když jedeme na dovolenou tak u nás celou dobu někdo bydlí aby nebyli sami. Tak já měl zatím všechny kočky z té menšiny - Irwinek byl nejlepší, rozvalil se vzadu na pohovce a okamžitě usnul, Simina sice cestuje v přepravce, ale další postup je stejný - zavrní motor a má půlnoc. Černobyl ( tedy Vincenc ) kouká z okna. Když jedu sám, samozřejmě přepravka, ale mňouká, dokud mu ji nevypodložím, aby viděl. Na dovolenou je neberu, ale vždy zajistím kočičí oper
Návštěvník adampu Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Krásne dobré ránko. Vníma vaša mačka spln mesiaca? Ten môj "diabol" mi tu práve skáče do okna a nedá spať. Musel som ho pustiť von a on sa pozerá na mesiac. Momentálne je spln
Irwinek Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna před 7 hodinami, adampu napsal: Krásne dobré ránko. Vníma vaša mačka spln mesiaca? Ten môj "diabol" mi tu práve skáče do okna a nedá spať. Musel som ho pustiť von a on sa pozerá na mesiac. Momentálne je spln Hele, a není to náhodou pes
paro Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Já vozím Carevnu na pankáče v autě. Buď chrní vzadu na platě, nebo mi chrní na klíně. Vím, že se to nemá, proč se to nemá, ale nejsem schopnej ji dostat do přepravky. A v jejích 16-18 letech ji nebudu stresovat víc, než je nutné. Takže 1x ročně 2 cesty autem k mojí mamce na letní byt přečká. Alespoň se může těšit na vařenou stravu a ne 1 kapsičku ráno k snídani a odváženou porci granulí pro kastrované seniorky 3
Vit Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna před 7 minutami, paro napsal: Já vozím Carevnu na pankáče v autě. Buď chrní vzadu na platě, nebo mi chrní na klíně. Vím, že se to nemá, proč se to nemá, ale nejsem schopnej ji dostat do přepravky. A v jejích 16-18 letech ji nebudu stresovat víc, než je nutné. Takže 1x ročně 2 cesty autem k mojí mamce na letní byt přečká. Alespoň se může těšit na vařenou stravu a ne 1 kapsičku ráno k snídani a odváženou porci granulí pro kastrované seniorky Ten pohled vysvětluje vše ... To se jí ptáš na tu přepravku, nebo jí tu přepravku ukazuješ?
paro Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Nikoli. To jsem se ji zeptal, jestli nemuze uhnout, protoze mi sedi na dioptrickejch brejlich ve futralku. Sent from my iPad using Tapatalk 2
Návštěvník adampu Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna před 5 hodinami, Irwinek napsal: Hele, a není to náhodou pes Tak to si možno trafil klinec po hlavičke. Ja som prišiel pred dvomi rokmi o môjho psa a ešte som sa s tým úplne nevyrovnal. Nedávno sme skonštatovali s mojou drahou, že sa kocúrik so sfarbením na neho úplne podobá. Kto vie ako to je
Irwinek Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna před 2 hodinami, adampu napsal: Tak to si možno trafil klinec po hlavičke. Ja som prišiel pred dvomi rokmi o môjho psa a ešte som sa s tým úplne nevyrovnal. Nedávno sme skonštatovali s mojou drahou, že sa kocúrik so sfarbením na neho úplne podobá. Kto vie ako to je A aportuje ? Jestli ano, je to jasný, plnohodnotná náhrada s přidanou mazlivostí okořeněno troškou lumpáren
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se