edas Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Nestěžuj si. Buď rád, že vás nechá u sebe bydlet... 2
Friday Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Před hodinou, Irwinek napsal: Náhernej, co to je? Ruská modrá 1
Juraj11 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Nestěžuj si. Buď rád, že vás nechá u sebe bydlet...No jako bojím se, že brzy budu platit nájem Sent from my iPhone using Tapatalk 4
Jeronimo Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Bagíra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Irwinek Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna V 29. 4. 2026 v 20:38, Friday napsal: Ruská modrá Myslel jsem si to, ale trošku mne mátl ten " zaječí obličejík ". Měl jsem zato, že by měl být mohutnějši. Ale stejně je nádherný
neuromancer Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Friday Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 9 hodinami, Irwinek napsal: Myslel jsem si to, ale trošku mne mátl ten " zaječí obličejík ". Měl jsem zato, že by měl být mohutnějši. Ale stejně je nádherný Je to "holka", takže je taková jemnější
Irwinek Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 7 hodinami, Friday napsal: Je to "holka", takže je taková jemnější Myslím, že to na věci nic nemění - je nádherná 2
Kairos Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Lumpin dela zene z bavoraka jaguara Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
FantasticFabio Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května V 1. 5. 2026 v 6:26, neuromancer napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na té druhé fotce je nějaká nasr….. copak jste jí provedli ?
neuromancer Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května před 3 hodinami, FantasticFabio napsal: Na té druhé fotce je nějaká nasr….. copak jste jí provedli ? To tam asi zahlídla sourozence nebo ptáka, jinak je to zlato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Corvus corone corone Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Nechce se nechat fotit a zblízka už vůbec, potvora. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Klotzman Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Mně ve čtvrtek moje kočka umřela. Ráno se ještě vesele nacpala a když jsem přišel z práce, našel jsem ji na zahradě mrtvou. Vypadalo to, jako by si lehla a umřela. Přítelkyně se na mě vykvákla před 14 dny a teď tohle. Je to na hovno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
bohus76 Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Je to smutné, drž se. Jak byla stará? Pořídíš nového mazlíčka !? 1
Micey Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května @Klotzman To nerad slysim.. vim, hrabeci rada, sam to asi vis dobre, ale kdyz teda prijit o kocku tak asi takhle, no. Drz se.
Klotzman Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 19 hodinami, Micey napsal: @Klotzman To nerad slysim.. vim, hrabeci rada, sam to asi vis dobre, ale kdyz teda prijit o kocku tak asi takhle, no. Drz se. No jo, já vím, že pro ni to asi bylo lepší, než aby měsíce skomírala, ale zase to byl šok, takhle nečekaně. Byla to sice starší paní, cca 14 let, ale na smrt to ještě myslím nebylo. Tak aspoň umřela na vlastní zahradě a snad v klidu.
paro Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května @Klotzman z těch 2 ztrát by mě víc mrzela kočka. Carevně táhne na cokoli 17+. A ženy se střídaly, Carevna zůstala. Až odejde, bude tam smutno. Ženská se vždyky nějak sežene. Ale kočičí parťák a osobnost těžko. Drž se. Sent from my iPad using Tapatalk 6
Juraj11 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Odpolední siestaSent from my iPhone using Tapatalk 6
Prochy68 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Poskrabej me poradne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Juraj11 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Večerní pozorovačka ptáků na teraseSent from my iPhone using Tapatalk 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se