Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

Prave mame prvu noc s kocurikom. Ragdoll, tolko energie co ten ma na hranie..., prave sa ukludnil a vyzerá ze zaspal vedla syna na posteli a pritom ma i svoju decku z povodneho domova v novom pelechu ale vybral si ine. Mam trochu obavy ako ho zvladneme ale snazime sa no dufam to oceni. Zatial furt pradie a murci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Prave mi skocil kocurik z 7. Poschodi. Nasiel som ho pod branou samozrejme v soku. Dopadol na travu, merame teploty polamany zrejme nie je uvidime zajtra na rontgene ale sme v soku naozaj vsetci. Mali ste podobnu neprijemnu skusenost?p

Odkaz ke komentáři

Nam skocila kocka oknem za mouchou.. Ale asi ji nedoslo ze nema kridla, nicmene dole jsme ji nasli na trave, chudera se snazila skocit zpet. Byla tak v soku, ze jsem pres ni musel hodit deku abych ji vzal. U veterinare hodinu potom vse zkontrolovano a ok, pak tyden nebo 14 dni polehavala a pajdala..pak uz ok, ale od te doby ma zakaz se priblizovat k cemukoliv vyssimu odkud by mohla spadnout.. Nastesti uz ve 4.patre nebydlime..

Prave mi skocil kocurik z 7. Poschodi. Nasiel som ho pod branou samozrejme v soku. Dopadol na travu, merame teploty polamany zrejme nie je uvidime zajtra na rontgene ale sme v soku naozaj vsetci. Mali ste podobnu neprijemnu skusenost?p

Odkaz ke komentáři

Poznam jednu macku co skocila zo siesteho poschodia a jednu co skocila zo siedmeho, obidve to po niekolkych dnoch rozchodili, Takze neboj, macky su na to tak trochu stavane.

tumblr_mbxwbhj97A1qh2r4ro1_400.gif

Odkaz ke komentáři

Kamošovi skočila mačka zo siedmeho poschodia a už to nerozchodila. A naša z prvého viackrat a raz mala medzipristátie na susedovom sušiči na prádlo a vždy v poho. A raz som ju našiel pod Fiatom takže bola cela od čierneho oleja. Ale už má cez desať rokov tak je taká lenivá a nevymýšla voloviny :)

Odkaz ke komentáři

Je prokázaný, že kočka dokáže přežít pád z libovolné výšky. Paradoxně je pro ni kritická výčka 4-5 metrů, kdy se nestíhá na pád připravit a odpružit. Jinak kočka přežije pád klidně z 30. patra. Je pravda, že naši Ragdollové skáčkou jako pytle brambor, ale o nich je známo, že už mají s běžnou kočkou pramálo společného :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...