Tomas_2002 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Uklidní, ale úplně to nezmizí. My takhle nechali před dvěma lety kastrovat jednu ze dvou koček a od té doby spolu čas od času dost bojují, vrčej na sebe a běhaj přes celej byt. Je to matka s dcerou a vycházeli spolu úplně na 100%, jako dvě poloviny jedné kočky. Po té kastraci starší z nich je to takový divný. Vyhánějí se navzájem z pelechů, vrčí na sebe, bojujou......už to prostě není ono.
FrantisekH Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 tak jak by te vzali kamosi kdyby ti nekdo ufikl koule a to jen tak z rozmaru?
Klotzman Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 No co, našel by si jiný kamarády, který by si ho vzali do pelechu
OndraPod Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Uklidní, ale úplně to nezmizí. My takhle nechali před dvěma lety kastrovat jednu ze dvou koček a od té doby spolu čas od času dost bojují, vrčej na sebe a běhaj přes celej byt. Je to matka s dcerou a vycházeli spolu úplně na 100%, jako dvě poloviny jedné kočky. Po té kastraci starší z nich je to takový divný. Vyhánějí se navzájem z pelechů, vrčí na sebe, bojujou......už to prostě není ono. Presne takhle se chova nas kocour(8 mesicu) k mame, obzvlast to vyhaneni z pelechu, kterej pak sam obsadi, je jeho oblibena kratochvile, ale vykastrovanej neni(zatim), tak jsem zvedavej jak se to po kastraci zmeni Ted uz 3. den trucuje kvuli obojku proti blecham, furt je nekde zalezlej ve skvire za gaucem, skrini, kvetinacem.. a tvari se ublizene, pritom uz jednou obojek mel asi 2 mesice bez problemu
Lu2cz Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Ahoj, včera jsem nechal vykastrovat kocoura, co máme doma a začala šikana mezi kočkou ( jeho matkou ) a ním. Ta ho teď prohání po celém bytě a dává mu kapky. On se před ní schovává a jakmile se ona objeví už začíná panikařit a vrčet, ale navrch má teď ona. Co dělat, uklidní se to ? Předtím bylo všechno v poho. Ona má dvě koťata - jeho mladší sourozence, ale před kastrací se o ně staral i on - olizoval je, čistil, kdyby mohl tak i je kojil.To prejde, ale muze to trvat i 3 tydny. Doporucuji koupit ten kocici oblicejovy feromon s difuzerem do zasuvky (uz se tady o tom diskutovalo driv-nedavno) a dat to do mistnosti, kde se kocky zdrzuji nejvic. Nam to po kastraci pomohlo, chvili to trva, nez se hormony vyplavi a kocka uklidni. Ten feromon je zklidni a hodi do pohody... Drzim palce!
jankoxxx Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Uz ani von nechce ist Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Ta naše "chlupatá bestie" se taktéž pasovala na domácí Kočku domácí. ven ji dostaneme tak na 2-3 hodiny denně, no spíš nočně- má svůj venkovní čas od 3 do šesti ráno. To po nás skáče v posteli až ji pustíme. V 6 už řve u dveří, neb ví, že bude masíčko. My jedem do práce/ školy, zlato se plíží do pelechu. Celý den veget, na večer nám projeví trochu lásky, pochopitelně zase s vidinou něčeho na zub, a tak tu u ní žijem vesele dál. Můžem být rádi, že nás u sebe v baráku vůbec strpí.
revue gt Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 To prejde, ale muze to trvat i 3 tydny. Doporucuji koupit ten kocici oblicejovy feromon s difuzerem do zasuvky (uz se tady o tom diskutovalo driv-nedavno) a dat to do mistnosti, kde se kocky zdrzuji nejvic. Nam to po kastraci pomohlo, chvili to trva, nez se hormony vyplavi a kocka uklidni. Ten feromon je zklidni a hodi do pohody... Drzim palce!Ten feromon na krk jsem koupil, ale nakonec jsem ho dal té ,,svini,, kočce matce a je to k ničemu. On je teď nejraději u nás v ložnici, kam jsme mu nakonec dali i hajzlík a žrádlo. Když jsme pryč, tak je tam zavřený a asi i hóóódně spokojený. Uvažoval jsem i o tom, že když by ho zase napadla kočka, tak bych ji zavřel do přepravky, ať má on volný pohyb po bytě a ona čumí. Ale nevím, co by mohla potom provést i nám ???? :-)
straspol Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Ten feromon na krk jsem koupil, ale nakonec jsem ho dal té ,,svini,, kočce matce a je to k ničemu. On je teď nejraději u nás v ložnici, kam jsme mu nakonec dali i hajzlík a žrádlo. Když jsme pryč, tak je tam zavřený a asi i hóóódně spokojený. Uvažoval jsem i o tom, že když by ho zase napadla kočka, tak bych ji zavřel do přepravky, ať má on volný pohyb po bytě a ona čumí. Ale nevím, co by mohla potom provést i nám ???? :-)Nedrážděte a nestresujte kočky. Jsou citlivé a počůrají Vám počítač /Murphy/.
revue gt Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Nedrážděte a nestresujte kočky. Jsou citlivé a počůrají Vám počítač /Murphy/.Proč jsem asi dal kastrovat kocoura ? Jen kvůli kočce to nebylo, ale praní a čištění mě už
straspol Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) Proč jsem asi dal kastrovat kocoura ? Jen kvůli kočce to nebylo, ale praní a čištění mě už Aha, a to ho teď necháváš přes den v ložnici? Bože, ty peřiny jsou tak lákavě měkkoučké, heboučké, voňavé a savé... Já nechal našeho zkrátit o pytlík až když už hrozilo že mi smrady chytnou chlupy v nose plamenem. A je zlatej.. Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem straspol
revue gt Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Aha, a to ho teď necháváš přes den v ložnici? Bože, ty peřiny jsou tak lákavě měkkoučké, heboučké, voňavé a savé...On je teď vděčný, že se může schovat pod prac. stolem.
straspol Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 On je teď vděčný, že se může schovat pod prac. stolem. No- já se mu nedivím. Kočka ho teď cítí jinak, má pocit že doma je cizí zvíře a bojí se ho. Až se chlapík zahojí, zase se skamarádí.
FrantisekH Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 na to zkamarádění bych asi moc nesázel...kastráti jsou velice častou vyloučeni ze smečky......
straspol Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) na to zkamarádění bych asi moc nesázel...kastráti jsou velice častou vyloučeni ze smečky......Kočky mám doma pořád, už třicet let. Dva nejsou smečka, vždycky jsem měl koček víc- a zvykly si na sebe pokaždé. Přijaly i nově příchozí nalezence. Chce to čas, nějak se to setřese. Kočička je taky kastrovaná? Hele píše se správně S kamarádit, nebo Z kamarádit? Střelil jsem to od boku a teď nad tím strašně dumám.. Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem straspol
revue gt Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Kočky mám doma pořád, už třicet let. Dva nejsou smečka, vždycky jsem měl koček víc- a zvykly si na sebe pokaždé. Přijaly i nově příchozí nalezence. Chce to čas, nějak se to setřese. Kočička je taky kastrovaná? Hele píše se správně S kamarádit, nebo Z kamarádit? Střelil jsem to od boku a teď nad tím strašně dumám.. - S - Já mam taky tu kočku - matka, kocour - 1. vrh , 2. koťata - 2 vrh
mondeo2 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 na to zkamarádění bych asi moc nesázel...kastráti jsou velice častou vyloučeni ze smečky......Nojo ale to byly jiní Kastráti v jiný době a v jiným statě.................
instant Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 komu je lepsie.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Ten ptak na okně silně riskuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 komu je lepsie.. este k teme kastrati: nasa je kastrovana a vladne okoliu tvrdou labkou. dokonca vladne aj o cislo vacsiemu kocurovi (kocur sa vola Bojo, co vela napoveda..). Lovi vtaky, mysi, krtkov donesie troch za leto. Zjavne nie je v kolektive oblubena, ale zase to nevyhnutne neznamena, ze to musi byt kastrat kto bude donuteny odist
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se