warlordx Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 (upraveno) Keď som prednedávnom dorazil domov z roboty a odkryl deku na posteli... dobre, že ma nenapadlo si sadnúť... Upraveno 15. února 2011 uživatelem warlordx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 (upraveno) Tak se chystám k té mojí čokoládové kočce dovézt kocoura, takže jestli se povedou koťata, tak budu hledat zájemce o barmy Upraveno 24. března 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 I kočky mají občas těžká opilcova rána http://www.youtube.com/watch?v=r9nj5piguao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Tak to samý jsem dělal dneska ráno taky,holt se ten včerejší bowling povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Takže kluci a holky Tento víkend je v Hradci Králové výstava koček. Kdyby někdo chtěl se přijít podívat...http://www.kocky-hradec.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) Kua Pete zrovna se stehujeme jinak bysme se uz domlouvali na pivu.... Jinak za nas kocky tri - jedna z ulice -proste s nama sla jednoho dne domu podvizivena a zoufala... Tak ji mame doma, jmenuje se Cica. a co cert nechtel, nasi milou Cicu si vybral britskej chovnej kocour nasi kamaradky... Tak 2 z 5ti kotatek sme si nechali. Sou dost po otcovi. Foto dodam mAra Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Kua Pete zrovna se stehujeme jinak bysme se uz domlouvali na pivu.... Jinak za nas kocky tri - jedna z ulice -proste s nama sla jednoho dne domu podvizivena a zoufala... Tak ji mame doma, jmenuje se Cica. a co cert nechtel, nasi milou Cicu si vybral britskej chovnej kocour nasi kamaradky... Tak 2 z 5ti kotatek sme si nechali. Sou dost po otcovi. Foto dodam mAra Jo kočky jsou velké hobby. A povahově paráda. To je jedno, pivo dáme jindy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Taky se musím pochlubit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Poprvé na procházce venku (šla ta odvážnější,Linda....Scarlet je moc bázlivá) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 (upraveno) Taky se musím pochlubit :-D Hele, to vypadá jako "rusanda" Edit. Jo a kamarád by potřeboval umístit dvě dospělé barmy. Kdyby někdo chtěl super "pantera", tak Izi je úžasnej. Kdyby byl v rodině sám, tak je to super mazel... http://burmaforever.cz/ Upraveno 11. června 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 nasa macka je evolucnym dokazom mavpicizmu u celade Felidae za poslednych 10tis rokov. vivat domestiCATio! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Kočku mám přírodní z ulice. Byla v zbídačeným stavu, dnes je z ní krásná a silná kočka. Kočkovité šelmy (hlavně divoké) mě fascinují a amatérsky je studuji. Hodně mě zajímá Tygr ussurijský. Krásné zvíře, leč "jak se na velkou kočku patří" na pokraji vyhubení. Onehdá jsem přispěl 25$ na jejich záchranu... Zelenej bezmozek a smradlavej čokl. Tomu se říká vražedná kombinace... Upraveno 12. června 2011 uživatelem quartzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Zdá se mi to, aneb se ta puma tomu taky směje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Onehdá jsem přispěl 25$ na jejich záchranu... Zelenej bezmozek a smradlavej čokl. Tomu se říká vražedná kombinace... 25$. To jsi se opravdu předal. "Zelenej bezmozek a smradlavej čokl" ???? Ty jsi opravdu vyzobaná lebka. Upraveno 12. června 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Naše: Máša (mourovatá) a Kočka (zrzka) + náš pes Sára.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Poslyš snowe: Dle čeho soudíš, že je to málo. Na moji vejplatu si myslím, že je to celkem dost, respektive musel jsem si odepřít něco jiného, abych na to měl a nedělá mi to problém. Napříště to zopakuji taky. Myslím, že každý má jinou hranici, ale to bys už musel přestat chodit do školy a začít vydělávat, hlupáku. Ale asi nevíš co s prachama, tak přispěj. Na myslivce mám svúj názor. Myslím si, že je to přežitek, kterej vúbec nepomáhá - viď dnešní stavy divokejch prasat. Dúležité je řešit příčiny a ne následky. To je jednoduché, když máš flintu. Ale to, že se takto napáchá více škod, to nevíš, páč bysis musel vo tom něco zjistit. A když tě bude nějakej zasranej čokl vohrozovat na životě ve městě, nebo hovnama a chcánkama, nebo ti nedá vyspat, tak pak budeš takhle blbě žvanit. Ono co si má asi člověk vo tom myslet, když někdo zabije zvíře a pak se tam na tý fotce šklebý jak blbeček. Kdyby neměla tu flintu, tak je po ní a po čoklovi. Znám polovníky, kteří to berou jako práci a nesmějí se, mají respekt. Já se taky v práci nesměji jako blbeček. Vo to mi šlo... Upraveno 12. června 2011 uživatelem quartzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Jak se z dobrého vlákna stane požár...fakt mne to nebaví.Napište si sz,já chci číst o kočkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Jak se z dobrého vlákna stane požár...fakt mne to nebaví.Napište si sz,já chci číst o kočkách. Tady je to docela časté a je to škoda. Tak teď něco o kočkách. Kamarádovi se narodili "malí Vašutové" neboli Donský Sphynx, takový malý hezký potvůrky to jsou. Takže kdyby někdo chtěl "nahatého" kamaráda, tak budou k mání. Nebo také majitelé rádi prodají do dobrých rukou některou z "chlupatic" http://www.kocky-prelouc.cz/kotatka/ Berte to jako info a inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Kočky nejsou žádný hračky ani mazlíčci. Kočkovité šelmy jsou nejdokonalejšími suchozemskými zabijákmi na planetě Zem a tak je třeba je i brát. Kdo bere kočku jako mazlíčka, obchodní nebo chovný artikl, měl by se jít spíše léčit, řekl bych. A když chceš číst o kočkách, pochybuji, že se tady něco o nich relevantního dozvíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Kočky nejsou žádný hračky ani mazlíčci. Kočkovité šelmy jsou nejdokonalejšími suchozemskými zabijákmi na planetě Zem a tak je třeba je i brát. Kdo bere kočku jako mazlíčka, obchodní nebo chovný artikl, měl by se jít spíše léčit, řekl bych. A když chceš číst o kočkách, pochybuji, že se tady něco o nich relevantního dozvíš... Jako mazlíka je brát ani nemůžeš. Spíš jako kámoše, který ti dovolí s ním bydlet. No a množitelů zvířat je hodně. Ty kontakty, které sem dávám jsou na lidi, které znám a vím, že to tak nemají. Chovají kočky a prostě mají jednou za čas koťata. A proč je tady nedoporučit. A třeba ten kocour o kterém jsem psal výše. Je to chovný, ale už vykastrovaný kocour, od něho si nechal majitel kotě, protože to bylo složité s vrhem, první kotě atd. No a teď má doma "dva kohouty na jednom smetišti". Takže bych mu třeba i chtěl pomoc, aby ten Izi byl někde, kde bude sám, alfa samec. A proto je to tady. Povahově jsou barmy úžasný. Ale to asi každý kočky. A "Vašutové"? Já byl pro jejich "maminu" na Ukrajině autem. Byla to děsná ceta, hrozný kraj. No a teď je tam od ní vrh a v něm 4 krásná koťata. Upřímně uvažuji, že bych si jednu kočičku z toho vrhu vzal. Ale nevím co ty moje čůzy doma na to...asi by byl boj a to bych nerad... A co by jsi se chtěl relevantního dozvědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se