Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Kua Pete zrovna se stehujeme jinak bysme se uz domlouvali na pivu....

Jinak za nas kocky tri - jedna z ulice -proste s nama sla jednoho dne domu podvizivena a zoufala... Tak ji mame doma, jmenuje se Cica. a co cert nechtel, nasi milou Cicu si vybral britskej chovnej kocour nasi kamaradky... Tak 2 z 5ti kotatek sme si nechali. Sou dost po otcovi. Foto dodam :)

mAra

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kua Pete zrovna se stehujeme jinak bysme se uz domlouvali na pivu....

Jinak za nas kocky tri - jedna z ulice -proste s nama sla jednoho dne domu podvizivena a zoufala... Tak ji mame doma, jmenuje se Cica. a co cert nechtel, nasi milou Cicu si vybral britskej chovnej kocour nasi kamaradky... Tak 2 z 5ti kotatek sme si nechali. Sou dost po otcovi. Foto dodam :)

mAra

Jo kočky jsou velké hobby. A povahově paráda.

To je jedno, pivo dáme jindy...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Taky se musím pochlubit :-D

Hele, to vypadá jako "rusanda" ;)

Edit. Jo a kamarád by potřeboval umístit dvě dospělé barmy. Kdyby někdo chtěl super "pantera", tak Izi je úžasnej. Kdyby byl v rodině sám, tak je to super mazel...

http://burmaforever.cz/

Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři

Návštěvník quartzik

Kočku mám přírodní z ulice. Byla v zbídačeným stavu, dnes je z ní krásná a silná kočka. Kočkovité šelmy (hlavně divoké) mě fascinují a amatérsky je studuji. Hodně mě zajímá Tygr ussurijský. Krásné zvíře, leč "jak se na velkou kočku patří" na pokraji vyhubení. Onehdá jsem přispěl 25$ na jejich záchranu...

Zelenej bezmozek a smradlavej čokl. Tomu se říká vražedná kombinace...

Posted Image

Upraveno uživatelem quartzik
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Onehdá jsem přispěl 25$ na jejich záchranu...

Zelenej bezmozek a smradlavej čokl. Tomu se říká vražedná kombinace...

25$. To jsi se opravdu předal.

"Zelenej bezmozek a smradlavej čokl" ???? Ty jsi opravdu vyzobaná lebka.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník quartzik

Poslyš snowe: Dle čeho soudíš, že je to málo. Na moji vejplatu si myslím, že je to celkem dost, respektive musel jsem si odepřít něco jiného, abych na to měl a nedělá mi to problém. Napříště to zopakuji taky. Myslím, že každý má jinou hranici, ale to bys už musel přestat chodit do školy a začít vydělávat, hlupáku. Ale asi nevíš co s prachama, tak přispěj. Na myslivce mám svúj názor. Myslím si, že je to přežitek, kterej vúbec nepomáhá - viď dnešní stavy divokejch prasat. Dúležité je řešit příčiny a ne následky. To je jednoduché, když máš flintu. Ale to, že se takto napáchá více škod, to nevíš, páč bysis musel vo tom něco zjistit. A když tě bude nějakej zasranej čokl vohrozovat na životě ve městě, nebo hovnama a chcánkama, nebo ti nedá vyspat, tak pak budeš takhle blbě žvanit. Ono co si má asi člověk vo tom myslet, když někdo zabije zvíře a pak se tam na tý fotce šklebý jak blbeček. Kdyby neměla tu flintu, tak je po ní a po čoklovi. Znám polovníky, kteří to berou jako práci a nesmějí se, mají respekt. Já se taky v práci nesměji jako blbeček. Vo to mi šlo...

Upraveno uživatelem quartzik
Odkaz ke komentáři

Jak se z dobrého vlákna stane požár...fakt mne to nebaví.Napište si sz,já chci číst o kočkách.

Tady je to docela časté a je to škoda.

Tak teď něco o kočkách. Kamarádovi se narodili "malí Vašutové" neboli Donský Sphynx, takový malý hezký potvůrky to jsou.

Takže kdyby někdo chtěl "nahatého" kamaráda, tak budou k mání.

Nebo také majitelé rádi prodají do dobrých rukou některou z "chlupatic" ;)

http://www.kocky-prelouc.cz/kotatka/

Berte to jako info a inspiraci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník quartzik

Kočky nejsou žádný hračky ani mazlíčci. Kočkovité šelmy jsou nejdokonalejšími suchozemskými zabijákmi na planetě Zem a tak je třeba je i brát. Kdo bere kočku jako mazlíčka, obchodní nebo chovný artikl, měl by se jít spíše léčit, řekl bych. A když chceš číst o kočkách, pochybuji, že se tady něco o nich relevantního dozvíš...

Odkaz ke komentáři

Kočky nejsou žádný hračky ani mazlíčci. Kočkovité šelmy jsou nejdokonalejšími suchozemskými zabijákmi na planetě Zem a tak je třeba je i brát. Kdo bere kočku jako mazlíčka, obchodní nebo chovný artikl, měl by se jít spíše léčit, řekl bych. A když chceš číst o kočkách, pochybuji, že se tady něco o nich relevantního dozvíš...

Jako mazlíka je brát ani nemůžeš. Spíš jako kámoše, který ti dovolí s ním bydlet.

No a množitelů zvířat je hodně. Ty kontakty, které sem dávám jsou na lidi, které znám a vím, že to tak nemají. Chovají kočky a prostě mají jednou za čas koťata. A proč je tady nedoporučit.

A třeba ten kocour o kterém jsem psal výše. Je to chovný, ale už vykastrovaný kocour, od něho si nechal majitel kotě, protože to bylo složité s vrhem, první kotě atd. No a teď má doma "dva kohouty na jednom smetišti". Takže bych mu třeba i chtěl pomoc, aby ten Izi byl někde, kde bude sám, alfa samec. A proto je to tady. Povahově jsou barmy úžasný. Ale to asi každý kočky.

A "Vašutové"? Já byl pro jejich "maminu" na Ukrajině autem. Byla to děsná ceta, hrozný kraj. No a teď je tam od ní vrh a v něm 4 krásná koťata. Upřímně uvažuji, že bych si jednu kočičku z toho vrhu vzal. Ale nevím co ty moje čůzy doma na to...asi by byl boj a to bych nerad...

A co by jsi se chtěl relevantního dozvědět? ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...