OndraPod Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 A zabalili ste ho do rucniku? Jinak ja mam jeste na ruce dve silny gumovy rukavice, oni to ty potvory prokousnou i tak, ale aspon neni ta rana tak hluboka Jinak vetsinou se nam to povede na poprve, jednou rukou capnu kocku za kuzi na krku a pockam nez otevre tlamu, pak je potreba strcit ji prasek az do krku, boj vetsinou zacna az pokud se to nepovede napoprve....
Klotzman Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Kdepak, vycítil to jak jsem na něj šáhl, to byl ultimátní fight hned od začátku.
Návštěvník Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Pak zbyva uz jen lopata s lokalne anestetickym ucinkem
Jeremy Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Kočkofilové, poraďte mi s opačným problémem: sousedovo britská tabby skrvnitá mi pravidelně sere na pozemku a mě už to začíná vadit.V první etapě bych se s ní rád rozloučil beze ztrát, pradíte jak na to?S druhu etapou už bych si poradil sám, ale rád bych jí dal šanci...
OndraPod Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Uz se to tu resilo, chce to vyrobit "sra.ci piskoviste", samozrejme idealne se domluvit se sousedem, at ho vyrobi on u sebe na zahrade a kocku na nej nauci.
Jeremy Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Soused to neřeší a řešit nebude a já kočičí záchod u sebe nechci :-(Ach jo - jsem o krůček blíž druhé etapě..
USER47 Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 (upraveno) To jako bys jako někomu zabil kočku jen proto, že se ti občas vysere na trávník? To by pro tebe opravdu bylo preferovaný řešení před tím dát jí tam záchod? Na to ani nevím co říct, snad jen, že doufám, že tě nikdy za souseda mít nebudu. Upraveno 21. října 2015 uživatelem USER47
OndraPod Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Jeste existuji ruzne odpuzovace, tohle by melo fungovat dobre: http://www.inpest.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=381
Jeremy Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Neříkám, že budu někoho zabíjet a taky bych nechtěl za souseda někoho, kdo zájmy svého zvířete povyšuje nad práva souseda.Holt jí budu muset vyprášit kožich airsoftovkou, třeba sem přstane chodit.
Jeremy Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Jeste existuji ruzne odpuzovace, tohle by melo fungovat dobre: http://www.inpest.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=381Ha! Tak to je lepší řešení, dík!
KFL Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Ja sousedovic kocky strikal asi 2 tydny hadici a od ty doby sem chodi, ale neserou tu .
kupko Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Soused to neřeší a řešit nebude a já kočičí záchod u sebe nechci :-(Ach jo - jsem o krůček blíž druhé etapě..no jak tak ctu nejsem jediny kteremu sousedova kocka dela kazdy den potrebu na zahrade potvora jedna az ja ji chytnu :-)
Americkej Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 To jako bys jako někomu zabil kočku jen proto, že se ti občas vysere na trávník? To by pro tebe opravdu bylo preferovaný řešení před tím dát jí tam záchod? Na to ani nevím co říct, snad jen, že doufám, že tě nikdy za souseda mít nebudu.To myslíš vážně? Aby chlap na svým pozemku zřizoval hajzlík pro sousedovic zvěřinec?
USER47 Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 No asi bych to udělal radši, než zabíjel kočku, když už je soused neschopnej s tím něco udělat sám.
kupko Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 To jako bys jako někomu zabil kočku jen proto, že se ti občas vysere na trávník? To by pro tebe opravdu bylo preferovaný řešení před tím dát jí tam záchod? Na to ani nevím co říct, snad jen, že doufám, že tě nikdy za souseda mít nebudu.no nevim proc by mel nekdo delat pro sousedovou kocku zachod to je snad povinot majitele az budes pomalu kazdy den cistit podrazky od svich deti od vykalu tak budes jinak mluvit nerikam ze se ma kocka lincovat ale sam dene uklizim po sousedove kocce bordel doma a neni to nic prijemneho to mit na schodisti ,chodniku a travniku proste kdekoliv.
Americkej Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Jako vždycky, za ignorantskýho pánečka to odnesou zvířata. Smutný
kupko Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 No asi bych to udělal radši, než zabíjel kočku, když už je soused neschopnej s tím něco udělat sám.tak to kecas ze bys sis na vlastni zahradu udelal verejny zachodek na kocky od sousedu.
Frantik Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Nesnášejí různý chemicky pachy, vonavky, ocet, levanduli, a tak. Proste to nejak postrikat. Asi budes muset zkoušet.
kupko Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Ha! Tak to je lepší řešení, dík!diky za info- koupum :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Tak Kofoluv styl je asi nejhumannejsi a snad i vseobecne ucinnej. Ja ale taky nevim, co bych rek sousedoj, kdyby me jebal za moje kocky.. Asi bych se vomluvil a souhlasil i s tou airsoftovkou. Kdyby je zabil, zapalil bych mu barak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se