Domingo Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Je v dnešní době ještě nějaká možnost sehnat tyto hodinky nové? Na AZwatch je nemají a údajně ani dodavatel, chronoshop.cz taktéž ne-e.
Horhe Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 SCVS asi né, ale zkus to prolýzt TADY, něco možná vybereš.
Domingo Odesláno 7. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Děkuji za odkaz, SARB033 jsou spiritům perfektní alternativou za velmi dobrou cenu. Nicméně nemám absolutně žádné zkušenosti s online nákupem v zahraničí. Nemám jasno ohledně převodu peněz (dolarů) na účet do Japonska a případně za jak dlouho by hodinky došly do čr.
v79 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Je tam bezpečná platba - PayPal, nemusíš mít obavy, ale 20% DPH se z Japonska asi nevihneš. Upraveno 7. října 2010 uživatelem v79
Horhe Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 DPH s největší pravděpodobností zaplatíš, ale zase dolar je teď dost nizko. Moc bych neotálel, jelikož Seyia san už kvůli nějakejm byrokratům do európy nezasílá. Higuchi a Chino snad zatim jo. Pokud bys měl skutečnej zájem, tak mi napiš, klidně ti s nákupem pomůžu.
Horhe Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Japonci jsou rychlí jak blesk, celnice kromě vánoc funguje taky celkem rychle. Myslim, že do tejdne bys je mohl mít doma.
Domingo Odesláno 9. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2010 DPH s největší pravděpodobností zaplatíš, ale zase dolar je teď dost nizko. Moc bych neotálel, jelikož Seyia san už kvůli nějakejm byrokratům do európy nezasílá. Higuchi a Chino snad zatim jo. Pokud bys měl skutečnej zájem, tak mi napiš, klidně ti s nákupem pomůžu. děkuji za ochotu, bylo by možné pořešit to skrze icq?
ramon Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Moc bych neotálel, jelikož Seyia san už kvůli nějakejm byrokratům do európy nezasílá. Myslíš, že se s ním nepůjde ani soukromě domluvit?
Radimk Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Asi pošle: Baker & McKenzie, a law firm working for Seiko in U.K. sent me a letter on July 2010. They insisted that my use of Seiko's trademark on my web site could be violated the Trade Marks Act, the EEA. I can't judge if their insistence is fair or not. But I may not be able to provide my services if you are a resident or domiciledin any member state of the European Union. If you are in EU, please make an enquiry by sending us an e-mail to seiya@seiyajapan.com
jakovar Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Prosím o radu. Přes několikery Sport 5 jsem se běhěm více jak roku proklestil "dále" (nemoc vám známá je neúprosná). Romýšlím nad pořízením buď SCVS003 nebo Sarb 033. Měl je někdo z vás oboje v ruce a mohl by popsat které vypadají lépe? Vím, že rozdíl je pouze ve vnitřní lunetě a umístění luminiscence (tah neřeším). Zatím mě více oslovují SCVS, lumi na venkovních krajích indexů mi přijde logičtější. Ale nejlepší by bylo to posoudit naživo... Díky za podněty.
Jezevcik2 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Ahoj, mám SARB 033 a věz, že ta luminiscence je tak bídná, že je úplně jedno, jestli je na vnitřním nebo vnějším okraji indexů. Koneckonců jsou to oblekovky, takže bych to moc neřešil. Šel bych do těch, kam Tě to více táhne. Někdo vyzdvihuje tah na SCVS jako originální a zavrhuje ten na SARBech jako nudný. Já to třeba vidím obráceně, ale nikomu bych to nenutil - je to na Tobě.
karel hb Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Ahoj, měl jsem naprosto stejné dilema, víc se mi líbily SCVS kvůli tahu a více nápisům na cifru. Nechal jsem si poradit a vzal Sarby, jen se mi podařilo sehnat Sarb033+tah z SCVS, takže pro mne ideální kompozice. A jestli mohu radit, vezmi Sarby, jsou lepší. Na ručičkách mají bílé linky, které usnadňují odečet času a vypadá to o něco luxusněji, stejně jako nápis Automatic. Jak píše Jezevčík2, lumi není nic moc, ale při normálních světelných podmínkách se při určitém úhlu odráží světlá barva ručiček a lumi (nesvítí) a vypadá to neskutečně dobře právě díky rozložení lumi na vnitřní části indexů. Takže za mne Sarb033.
lucid Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 (upraveno) Prosím o radu. Přes několikery Sport 5 jsem se běhěm více jak roku proklestil "dále" (nemoc vám známá je neúprosná). Romýšlím nad pořízením buď SCVS003 nebo Sarb 033. Měl je někdo z vás oboje v ruce a mohl by popsat které vypadají lépe? Vím, že rozdíl je pouze ve vnitřní lunetě a umístění luminiscence (tah neřeším). Zatím mě více oslovují SCVS, lumi na venkovních krajích indexů mi přijde logičtější. Ale nejlepší by bylo to posoudit naživo... Díky za podněty.Měl jsem oboje a chybu neuděláš ani s jedním modelem. Jsou to téměř klony s neznatelnou rozdílnou velikostí, s drobnými rozdíly v indexech a se zdobnějším fontem u Sarbů, které jsou snáze sehnatelné. SCVS jsou přeci jen nějakou dobu z výroby, takže sehnat je v NOS nebo podobném stavu je kumšt. Takže pokud toužíš po parádních hodinách a štvaly by Tě i mírné škrábance a oděrky, pak moc neuvažuj a vezmi SARB033, než jejich výrobu rovněž zruší. Upraveno 4. ledna 2014 uživatelem lucid
jakovar Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Moc díky za postřehy. SCVS jsem našel ještě na chronograph.com za cca 350 dolarů. http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2319Sport 5 pouze s tečkami lumi u indexů jsou dobře čitelné i nad ránem. Sarb (SCVS) lumi je kvalitativně horší než u sport pětek nebo je srovnatelná?Tak se pomalu přikláním k SARBům. Seia otevřel a fotky u něk vypadají pěkně. Těch bílých linek jsem si doposud nevšiml a zdá se to být podařená maličkost.. Řadu Sarb asi pomalu nahradí SARX, že? Ještě jednou díky.
bohus76 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Sport pětky jsou na tom se svítivostí úplně někde jinde,jsou daleko lepší např.tyto https://www.google.cz/search?q=seiko+snzg13k1&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=347IUtS_HcmO7Aa794CIAg&ved=0CC0QsAQ&biw=809&bih=894Nedá se to se SARBama srovna.ale SARBy jsou více oblekovky /tam mi to nevadí,že ano/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se