miccalek Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Dávám palec pro zvednutí. Prodej a nákup je tady založen především na důvěře, protože transakce nejsou nijak chráněny. Zvednutí počtu příspěvků na 100 rozhodně ztíží případnému podvodníkovi jeho oumysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Volil jsem nechat.Zavedl bych spis, po vzoru jinych for, ze by se do poctu prispevku nezaznamenavaly zadne komentare ze sekci napr. OSTATNI DISKUZE a PRODAM A KOUPIM. Tim by odpadlo honeni prispevku v sekci humor (spousta novych se nas asi snazi rozesmat a nenapadne pridava jeden vtip za druhym apod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Mám rád pěkné hodinky. Jsem vděčný za tohle fórum, protože se mi značně rozšířily mé obzory(naštěstí ne cenové relace hodinek ). Pokud sem chtěl zde něco zakoupit, vždy sem se s prodávajícím domluvil přes SZ. Proto si nemyslím, že je nutné zvedat počet příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 A jen tak pro zajímavost, mrknul sem se do sekce PRODÁM a z 30 posledních příspěvků je tam pouze jeden člen těsně nad 50 příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Som za zvysenie a takisto by som suhlasil s podmienkou ze tu okrem poctu prispevkov musi dany clen urcity cas byt registrovany. Aj ked som tu kratko, myslim ze sucasne obmedzenie prispieva k zvyseniu urovne fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Nechajte to tak, nechce sa mi klikať 100x za večer na tlačidlo report Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 A jak je to vlastně u profi členů? Když zaplatí příspěvek, můžou prodávat i s jedním příspěvkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 hlasuji pro 50, zdá se mi, že je to tu stejné jako když jsem sem zavítal poprvé.....mých blbých dotazů bylo určitě dost a je stále:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 A jak je to vlastně u profi členů? Když zaplatí příspěvek, můžou prodávat i s jedním příspěvkem? Ano, třaba i s nulou. Jinak já jsem ještě nehlasoval, zajímá mne jak to dopadne. Osobně si nejsem jistý, zda-li je nutné to zvyšovat. Když jsem se přišel, zdálo se mi 50 příspěvků jako nepřekonatelný problém. Taky mi to asi 2 měsíce trvalo, než jsem to nabral. Z pohledu modů, co tady jsou už léta, je možná 50 málo, ale vemte i v úvahu, jak se na to tváří někdo, kdo je tu poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Ano, třaba i s nulou. no a to je megablbost na šestou - za 400 ročně tu může de facto prodávat kdejakej vobejda, tvářící se jako profík x vložená suma, která se vrátí při prvním prodeji - prostě ultrahovadina 6 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 souhlas s Bakerem... nechat 50 příspěvků při prodeji, tuhle hranici měl každý z nás, proč jinému hranici zvyšovat, a 50 příspěvků při koupi zrušit, nemá smysl, možná jen v tom, že by měla chránit stávající členy, aby se nestali obětí podvodu, ale to se dá ošéfovat jinak, že mu věc zašlu až po připsání platby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 nevím co všechno ten systém umí, jestli by to šlo modifikovat na nějakou jinou podmínku. Třeba místo příspěvků počítat písmena. To by odstranilo ty jednoslovné "skvělý!!" příspěvky. Nahánění limitu by dalo víc práce, některé případy by to určitě odradilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Jsem za status quo. Když tu byl nějaký fofrčlen, tak byl pokaždé přistižen a vymínusován a zabanován, jestli si dobře vzpomínám, nebo se jednoduše zdejchnul. U sekce koupím bych toho pravidlo 50 příspěvků zrušil. Je na uvážení každého člena, jestli zareaguje na inzerát, a jestli chce podstupovat případné riziko u neznámého člena s tím, že nezaplatí, ale to jde ošetřit dřívějším převodem na účet...Když jsem zde kupoval svoje první hodinky, také jsem kontaktoval prodejce přes SZ a neměl jsem 50 příspěvků a záleželo na jeho libovůli, jestli obchod uskuteční nebo ne. Tudíž to pravidlo 50 vidím čistě jako výstrahu pro ty, co chtějí koupit hned při prvním dnu registrace, že to tu není jako na aukru, ale závěrečné rozhodnutí bych vždy nechal na dotyčných lidech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biermann Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 No sice prodavat nic neminim, nicmene pro "neukecaneho" novacka je i tech 50 hodne daleka hranice. Vubec nevidim duvod, proc zvysovat hranici, to pak za mesic nekdo muze prijit, ze 100 je porad malo a treba by to mohlo byt na 250 nebo na 500... Imho je tech 50 az az. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Hlasoval jsem pro stávající stav - 50 příspěvků. Nové omezení by mohlo znamenat větší záplavu blbostí. Limit 50 mi přijde OK. Ale na druhé straně nevím, proč se urputně bránit vyššímu prodeji hodinek, respektive vyšší nabídce. Všichni tu rádi stále kupujeme nové stroje, proč nemít větší nabídku. A jsou tu povětšinou odborníci, takže šunt tu stejně nikdo nekoupí. Samozřejmě, nějaké omezení ANO, ale to podle mě těch 50 příspěvků zaručuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Já myslím, že zvyšovat počet příspěvků nemá smysl (jak zde bylo již víckrát řečeno, vyšší limit = víc blbostí). Spíš bych se pokusil znechutit turbočleny tím, že by se jim např. započítávaly příspěvky s nějakou minimální délkou (tím by výrazně ubylo výkřiků typu "Náááádhera!!!!"), popř. do 50 by se třeba započítávalo jen 5 příspěvků denně. Nebo jen příspěvky bez mínusových bodů. Není to úplně spravedlivé, třeba se výjimečně objeví někdo, kdo je jako nováček schopen sypat z rukávu jednu perlu za druhou, ale to je opravdu spíš rarita. A omezení při koupi bych spíš ponechal - myslím, že se tu převážně prodává za ceny nižší než běžné, tak co zbytečně lákat nahodilé spekulanty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Status quo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Já bych zavedl vstupní minimum na "trh" 100 příspěvků a pak by člověk mohl za každých 10 dalších příspěvků jednu věc koupit nebo prodat. Za stávajícího stavu si někdo nahoní těch svých 50 (nebo třeba 100, to je úplně jedno) a má vlastně pokoj, může si tady roky kšeftovat jak chce aniž by přispíval. Pokud chcete tento stav řešit, tak je hovadina pouze zvýšit vstupní počet, ale je třeba rozdávat za určitý počet příspěvků kredity, které aktivnímu člověku umožní se obchodů účastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Ono je to stejně asi jedno. Kolikrát si tu lidi přilepí inzerát na nějaké nesouvisející vlákno bez ohledu na nějakých 50 příspěvků.Takže jsem pro zachování stávajícího limitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Hlasoval jsem na zachování 50-ti příspěvků, osobně bych byl důslednější při mazání frázovitých příspěvků v první padesátce, otázkou je, kde na to mají moderátoři brát čas. Dá se říci, že už po první třicítce je jasné za jakým účelem sem nový členové vstupují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se