Přejít na obsah

Zvednout či nezvednout ????

174 hlasů

1. 1. Váš názor??

• Zvednout limit na 100 příspěvků?
    • Nechat tak,jak to je (tzn. 50 příspěvků)?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Volil jsem nechat.

Zavedl bych spis, po vzoru jinych for, ze by se do poctu prispevku nezaznamenavaly zadne komentare ze sekci napr. OSTATNI DISKUZE a PRODAM A KOUPIM. Tim by odpadlo honeni prispevku v sekci humor (spousta novych se nas asi snazi rozesmat a nenapadne pridava jeden vtip za druhym apod.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník pitrs182

Mám rád pěkné hodinky. Jsem vděčný za tohle fórum, protože se mi značně rozšířily mé obzory(naštěstí ne cenové relace hodinek :worried_anim: ). Pokud sem chtěl zde něco zakoupit, vždy sem se s prodávajícím domluvil přes SZ. Proto si nemyslím, že je nutné zvedat počet příspěvků.

Odkaz ke komentáři

A jak je to vlastně u profi členů? Když zaplatí příspěvek, můžou prodávat i s jedním příspěvkem?

Ano, třaba i s nulou.

Jinak já jsem ještě nehlasoval, zajímá mne jak to dopadne. Osobně si nejsem jistý, zda-li je nutné to zvyšovat. Když jsem se přišel, zdálo se mi 50 příspěvků jako nepřekonatelný problém. Taky mi to asi 2 měsíce trvalo, než jsem to nabral.

Z pohledu modů, co tady jsou už léta, je možná 50 málo, ale vemte i v úvahu, jak se na to tváří někdo, kdo je tu poprvé.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ano, třaba i s nulou.

no a to je megablbost na šestou - za 400 ročně tu může de facto prodávat kdejakej vobejda, tvářící se jako profík x vložená suma, která se vrátí při prvním prodeji - prostě ultrahovadina
  • Dát hlas 6
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

souhlas s Bakerem... nechat 50 příspěvků při prodeji, tuhle hranici měl každý z nás, proč jinému hranici zvyšovat, a 50 příspěvků při koupi zrušit, nemá smysl, možná jen v tom, že by měla chránit stávající členy, aby se nestali obětí podvodu, ale to se dá ošéfovat jinak, že mu věc zašlu až po připsání platby.

Odkaz ke komentáři

nevím co všechno ten systém umí, jestli by to šlo modifikovat na nějakou jinou podmínku. Třeba místo příspěvků počítat písmena. To by odstranilo ty jednoslovné "skvělý!!" příspěvky. Nahánění limitu by dalo víc práce, některé případy by to určitě odradilo.

Odkaz ke komentáři

Jsem za status quo. Když tu byl nějaký fofrčlen, tak byl pokaždé přistižen a vymínusován a zabanován, jestli si dobře vzpomínám, nebo se jednoduše zdejchnul. U sekce koupím bych toho pravidlo 50 příspěvků zrušil. Je na uvážení každého člena, jestli zareaguje na inzerát, a jestli chce podstupovat případné riziko u neznámého člena s tím, že nezaplatí, ale to jde ošetřit dřívějším převodem na účet...Když jsem zde kupoval svoje první hodinky, také jsem kontaktoval prodejce přes SZ a neměl jsem 50 příspěvků a záleželo na jeho libovůli, jestli obchod uskuteční nebo ne. Tudíž to pravidlo 50 vidím čistě jako výstrahu pro ty, co chtějí koupit hned při prvním dnu registrace, že to tu není jako na aukru, ale závěrečné rozhodnutí bych vždy nechal na dotyčných lidech.

Odkaz ke komentáři

Hlasoval jsem pro stávající stav - 50 příspěvků. Nové omezení by mohlo znamenat větší záplavu blbostí. Limit 50 mi přijde OK. Ale na druhé straně nevím, proč se urputně bránit vyššímu prodeji hodinek, respektive vyšší nabídce.

Všichni tu rádi stále kupujeme nové stroje, proč nemít větší nabídku. A jsou tu povětšinou odborníci, takže šunt tu stejně nikdo nekoupí. Samozřejmě, nějaké omezení ANO, ale to podle mě těch 50 příspěvků zaručuje.

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že zvyšovat počet příspěvků nemá smysl (jak zde bylo již víckrát řečeno, vyšší limit = víc blbostí). Spíš bych se pokusil znechutit turbočleny tím, že by se jim např. započítávaly příspěvky s nějakou minimální délkou (tím by výrazně ubylo výkřiků typu "Náááádhera!!!!"), popř. do 50 by se třeba započítávalo jen 5 příspěvků denně. Nebo jen příspěvky bez mínusových bodů. Není to úplně spravedlivé, třeba se výjimečně objeví někdo, kdo je jako nováček schopen sypat z rukávu jednu perlu za druhou, ale to je opravdu spíš rarita.

A omezení při koupi bych spíš ponechal - myslím, že se tu převážně prodává za ceny nižší než běžné, tak co zbytečně lákat nahodilé spekulanty.

Odkaz ke komentáři

Já bych zavedl vstupní minimum na "trh" 100 příspěvků a pak by člověk mohl za každých 10 dalších příspěvků jednu věc koupit nebo prodat. Za stávajícího stavu si někdo nahoní těch svých 50 (nebo třeba 100, to je úplně jedno) a má vlastně pokoj, může si tady roky kšeftovat jak chce aniž by přispíval. Pokud chcete tento stav řešit, tak je hovadina pouze zvýšit vstupní počet, ale je třeba rozdávat za určitý počet příspěvků kredity, které aktivnímu člověku umožní se obchodů účastnit.

Odkaz ke komentáři

Hlasoval jsem na zachování 50-ti příspěvků, osobně bych byl důslednější při mazání frázovitých příspěvků v první padesátce, otázkou je, kde na to mají moderátoři brát čas. Dá se říci, že už po první třicítce je jasné za jakým účelem sem nový členové vstupují.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...