siwi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Konecne z nemocnice doma. A hned po nemocnicni strave takove chute tady, sakra. Tak hurá. Chuť k jídlu znamená, že se cítíš líp, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Mnohem, dycham v pohode, chodim jakztakz skoro normalne. Unava pretrvava, ale to se srovna. Jeste redim krev a cekaji me testy, ale muzu zaklepat, ze jsem to ve zdaru prezil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 (upraveno) no tak ti Gabo dekuju , ted mam hlad tak dnes to takto pokracovalo - Le Palaise Upraveno 12. září 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 no hezky pěkně. Dnes jsem připraven, předchvílí sem dojedl Spaghetti ? aglio olio e peperoncino. vím vím, není to kus masa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Moje Tag Heuer s El-Primero strojem :-)Servis jim docela prospěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 no hezky pěkně. Dnes jsem připraven, předchvílí sem dojedl Spaghetti ? aglio olio e peperoncino. vím vím, není to kus masa ja mam velmi rad aj take jedla, nemusim vzdy maskoskor Carbonare alebo hribkove smotanove rizoto... hmmmm..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Nechci ti do toho kecat a radit ti, ale nebylo by lepší (a technologicky ne zcela náročné) proložit nedovarene těstoviny třeba prevarenyma?Nevim,zkusim domluvit kuchari,ale pochybuju ze to zvladne pobrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Konecne z nemocnice doma. A hned po nemocnicni strave takove chute tady, sakra.vyborne, tak dufam, ze uz to bude stale len lepsie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Me, to, taky, neva!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Me, to, taky, neva!!!Roberte, spisovne prosim!ako budes takto vychovavat deti a mladez - si zly vzor a este ten nechutny produkt, co nam nasilu predavas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Již minuly víkend jsem se 4 kumpany (aniz bychom kdy před tím hráli spolu) dokázali v 5 lidech dosáhnout na 3 misto v basketbalovem turnaji, kde jsme smázli 2 týmy ze zpč.kraje a padli s piseckymi srsni(14hracu a pozdější vítěz) a ex-druholigovymi hrací loko Plzeň a rokycan. Dokázali jsme byt 2 nejlepšími v obraně ( počet obdržených košů) a také 2 nejlepšími v útoku 119bodu) dnes jsme to teprve oslavili:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 blahozelam!ale ste nemali az tak oslavovat, ze teraz vsetko nejak zalahlo na fotke!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Již minuly víkend jsem se 4 kumpany (aniz bychom kdy před tím hráli spolu) dokázali v 5 lidech dosáhnout na 3 misto v basketbalovem turnaji, kde jsme smázli 2 týmy ze zpč.kraje a padli s piseckymi srsni(14hracu a pozdější vítěz) a ex-druholigovymi hrací loko Plzeň a rokycan. Dokázali jsme byt 2 nejlepšími v obraně ( počet obdržených košů) a také 2 nejlepšími v útoku 119bodu) dnes jsme to teprve oslavili:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Deja vu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Zrovna ted prave tohle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 200 kilo svestek a za par tydnu bude meducina :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Zatřepal jsem stromy a posbíral asi metrák, zbytek tam nechám ještě aspoň týden,co je na stromě je málo sladký a cukr do toho nedávám.Už se těším, letos je jich hafo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Tak mi mame teda velky a megasladky, takze bude dobrej ročník :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Franz: My máme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky