Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

no hezky pěkně. Dnes jsem připraven, předchvílí sem dojedl Spaghetti ? aglio olio e peperoncino. vím vím, není to kus masa :)

ja mam velmi rad aj take jedla, nemusim vzdy masko

skor Carbonare alebo hribkove smotanove rizoto... hmmmm.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci ti do toho kecat a radit ti, ale nebylo by lepší (a technologicky ne zcela náročné) proložit nedovarene těstoviny třeba prevarenyma?

Nevim,zkusim domluvit kuchari,ale pochybuju ze to zvladne pobrat.

Odkaz ke komentáři

Již minuly víkend jsem se 4 kumpany (aniz bychom kdy před tím hráli spolu) dokázali v 5 lidech dosáhnout na 3 misto v basketbalovem turnaji, kde jsme smázli 2 týmy ze zpč.kraje a padli s piseckymi srsni(14hracu a pozdější vítěz) a ex-druholigovymi hrací loko Plzeň a rokycan. Dokázali jsme byt 2 nejlepšími v obraně ( počet obdržených košů) a také 2 nejlepšími v útoku 119bodu) dnes jsme to teprve oslavili:)

Odkaz ke komentáři

Již minuly víkend jsem se 4 kumpany (aniz bychom kdy před tím hráli spolu) dokázali v 5 lidech dosáhnout na 3 misto v basketbalovem turnaji, kde jsme smázli 2 týmy ze zpč.kraje a padli s piseckymi srsni(14hracu a pozdější vítěz) a ex-druholigovymi hrací loko Plzeň a rokycan. Dokázali jsme byt 2 nejlepšími v obraně ( počet obdržených košů) a také 2 nejlepšími v útoku 119bodu) dnes jsme to teprve oslavili:)

post-18062-0-13225900-1442086390_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...