Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Treba by se s tema staflema dala dobre stavet nejaka vyssi vatra az bude paleni carodejnic, by to bylo mozna i stabilnejsi jako zevnitr a nebude ti pak lito kdyz shori s vatrou. :)

Odesláno

Dnes me po pul roce potesila doktorka u prevazu nohy- uz se ji to libi a bude to ok ( to, ze se ji nelibi stav jater a ledvin z antb., budu resit od zitrka).

Kurna, konecne!!

Odesláno

Dnes nás (mě a ženu) velmi potěšila nabídka hlídání dcery - poprvé od narození... Místo romantiky jsme oba 2 hodiny po obědě spali :-D

Odesláno

Dnes me po pul roce potesila doktorka u prevazu nohy- uz se ji to libi a bude to ok ( to, ze se ji nelibi stav jater a ledvin z antb., budu resit od zitrka).

Kurna, konecne!!

Zaplať pánbůh, přeji vše dobré i u toho zbytku
Odesláno

Zaplať pánbůh, přeji vše dobré i u toho zbytku

Díky, zítra se dozvím víc, ale bojím se, co mi řeknou - dieta, více zeleniny a vitamíny ( toho prvního se děsím upřímně hodně :-)).

Ale budu moct do vody ( moře), zas vysoké boty.Potešilo.

No a zítra navštěva chronoshopu.

Odesláno

Díky, zítra se dozvím víc, ale bojím se, co mi řeknou - dieta, více zeleniny a vitamíny ( toho prvního se děsím upřímně hodně :-)).

Máš to hezky nalajnované, tak to snad bude vše ok. 

Odesláno

3D štafle nakonec posloužily jako základ jakéhosi týpý pro děcka (a přírodního fotostanu). tak cajk.

post-5667-0-33168900-1524421364_thumb.jpg

post-5667-0-04512000-1524421401_thumb.jpg

a ve fotostanu - co to udělá ve srovnání s předchozí fotkou venku.

post-5667-0-11482000-1524421664_thumb.jpg

Odesláno

To som zvedavy cos prikupil;)
Odesláno

Kurna, konecne!!

Paráda Martine! Snad se to konečně usadí. A doufám, že brzy dorazíš :).

Odesláno

Fotostan  :D ... už to vidim z pohledu souseda, stloukáš troj-štafle (což už samo o sobě je celkem k nepochopení) a druhej den na to hodíš plachtu a pak tam 30x vlezeš aby sis vyfotil ruku. :D

Odesláno

Paráda Martine! Snad se to konečně usadí. A doufám, že brzy dorazíš :).

Jojo, už se na focení těším a pomalu jsem ucelil novou sbírku a ty budeš mít co fotit (a troufám si říci, že i to, cos ještě nefotil )

Odesláno

Dik a ve stredu cekam ty druhe ( a pak bych uz sem mel zapomenout heslo :-)).

Druhé??? No twl, massacre...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...