Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Čím jsem starší,tak tím mi stačí málo k potěšení.Dnes mi dorazilo mléko starců,jak říkal můj kolega z práce,tj. víno všech barev z lůna Moravy ( i ňaká ta trnkovica).Tak sedím a popíjím,děti u babičky,manželka na srazu třídy,víno a mé moravské geny se mísí,kurňa je přeca krásně na tom světě.

Upraveno uživatelem Flashman
Odesláno

No tak tos jim zmenšil výběh zhruba na třetinu toho, co údajně potřebují.

Tak jen tak doma pokračuj a brzy se nebudeš stačit divit :D

Nebude to tak zlý - tráva neodnožuje (jako třeba bambus nebo ta kur*a pýr plazivý), takže až to bude neúnosný, ohradím to obrubníkem a bude klid (ještě jsem se na to dneska ptal).

A i kdyby, místa mám kolem spousty :).

Odesláno

No tak tos jim zmenšil výběh zhruba na třetinu toho, co údajně potřebují.

Tak jen tak doma pokračuj a brzy se nebudeš stačit divit :D

Nebude to tak zlý - tráva neodnožuje (jako třeba bambus nebo ta kur*a pýr plazivý), takže až to bude neúnosný, ohradím to obrubníkem a bude klid (ještě jsem se na to dneska ptal).

A i kdyby, místa mám kolem spousty :).

No... já myslel spíš na manželku, děti, psa, krtka a tak :D
Odesláno

A na kolik tě vyšla zásilka? Možná, že kdyby jsi dal požadavek zde na foru, tak to máš za pivečko :cheers:

... já vím, ale zase to zaslání snad nebylo tolik.Poštovné 7,50?+dílek s tyčkama 39,99?( což se mi zdá ranec).

Nechtěl jsem to riskovat z US, kvůli lhůtám celní pošty.

Odesláno

Mě potěšila jedna osoba z fóra, protože mi poslala z dovolené pohled. Dneska přišel :)

Já už myslel, že jsem jedinej, kdo ještě posílá pohlednice, že už každej spíše pošle MMSku, takže mi to fakt udělalo radost.

Díky!

Odesláno

Začal jsem před týdnem běhat. Víceméně z legrace.

No a co mě potěšilo: pořád běhám :-) a dnes jsem přidal ke svému kolečku 1.6km a a zároveň zrychlil tempo o 18 vteřin na kilometr.

Ale absolutní čísla nečekejte - přečetl jsem si tady jedno vlákno a začal trpět pocitem méněcennosti.

Odesláno

Alina: tééédy, děkuji. To je asi zatím ta nejvíc pozitivní věc, která se mi tento týden povedla :-)

A jestli to potěší Tebe - obědval jsem dnes řepu...

Odesláno

ze jsem nasel firmu Archos, ktera presne splnuje to co od tabletu potrebuju. uz uz sem byl pred koupi Samsungu 8.9 ale to sem netusil, ze sice umi flash ale zase nema usb. porad nechapu proc neudelaji tablet se vsim co asi uzivatel potrebuje + poradne misto. no a Archos ma vybornou cenu, dvoujadro, kvalita, vydrz jak nikdo, 250GB disk (lze i bez disku), USB, HDMI, 3G. proste dokonalost.

Odesláno

Kamarád mi dnes volal, že se rozhodl pro léčbu závislosti na hracích automatech" Cestovatel, výbornej jeskyňář do kterého by to v životě nikdo neřekl začal asi před 2 rokama a je úplně v pr... . Jsme rádi a slíbily jsme mu, že mu koupíme nové outdoor vybavení, každej něco, jelikož všechno prošustroval, a pokud se uzdraví, cestování bude jediná možnost, která ho od toho bude snad držet dál" To je asi nejhorší závislost, i když asi všechny stjí za prd" Zlatá Chronomag závislost, i když také zrovna nejlevnější není :smile_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...