Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

hlavne proto, ze je to stejny jako s politikou ... ten, kdo by to chtel delat, by to prave delat nemel .... a ten, kdo by to mel delat, to delat nechce.

A absence zdraveho selskeho rozumu a profesionality je pak videt na vsech mistech, jak u PCR, tak u MPiku.

Je potreba hledat lepsi priklady na MP, nez je Praha .... Hummery, vznasedla, ..., Blazek, Kotrous .... a k tomu, ve spodnich patrech, klasicka vybiracka odtahem na proflaknutych mistech a mereni na mistech, kde se dobre meri?

Vidíš, sám říkáš, že je to o politice, ve všem je bordel, ale ten poslední člověk na ulici opravdu za nic nemůže. Jmenuješ zde Blažka, Kotrouše, to budou ty zajímavé osoby o které by se měl někdo zajímat. Už dávno jsem se naučil dívat se na vše z obou stran. Místa, kde se měří, vybírá PČR, ne MP. Když někde srazí dítě, tak se zase ukazuje na polici, že nic nedělá, že by tam měla měřit a na druhé naštvaný pán styl např. Trpišovský, když dostane flastr za rychlost. Na jedné straně naštvanej frajírek kterému policajt odtáhl auto, na té druhé děkující táta od rodiny, který potřeboval odvézt nemocnou manželku do nemocnice a nemohl, protože zrovna ten frajírek se mu postavil před vrata a šel si na kafíčko.

Určitě máš v určitých věcech pravdu, ale nelíbí se mi házení všech do jednoho pytle. Všude se najde nějakej dobytek a ten dokáže zkazit pohled na všechny. Zajímavé je, že když něco zkazí policajt, je o tom hodinová reportáž, ale když odvedou dobrou práci, nikoho to nezajímá.

Je zajímavé, že nejvíc si na práci policie stěžují ti, kteří se chovají jako prasata.

Upraveno uživatelem zibarek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě potěšilo, že jsem si po hrozně dlouhé době celkem náhodou koupil dobrej českej salám. Vysočina Hodice. žádný sračky, jen maso a sádlo, poctivě popsaný, nepřesolenej. navíc značka regionální potraviny, čemuž fandím. teď ho tlačím u olympiady.

Odkaz ke komentáři

mě potěšilo, že jsem si po hrozně dlouhé době celkem náhodou koupil dobrej českej salám. Vysočina Hodice. žádný sračky, jen maso a sádlo, poctivě popsaný, nepřesolenej. navíc značka regionální potraviny, čemuž fandím. teď ho tlačím u olympiady.

Ja ti dam cpat se v pul devate vecer mastnym salamem :D

Odkaz ke komentáři

Piknikový koš zakoupený pro potřeby radostněji prožitých víkendových výletů nejen autem, ale třeba i na lodi.

Je můj první a je v něm sklo a porcelán nikoliv plast.

Byl levný a vypadá docela dost pěkně:smile_anim:

post-965-023499500 1344860074.jpg

Odkaz ke komentáři

Hmmm ...

Když tak na to koukám, tak mi napadá citát z jednoho mého oblíbeného filmu -

"To zas bude v álejích nablito"

:angel:

:cheers:

Ty dovedo, po tomhle si maximálně odkrknu.

Jelikož stále nefungují S.Z napiš mi Honzíku´na telefon tvůj mail, nemohju ho najít, mám pro Teb nějaké fotky co tě moc potěší !!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...