sibirnaya Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 plastova pistole neni problem udelat, problem je udelat plastovej naboj a plastovou pruzinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) plastova pistole nezjistitelna ramem na letisti... Ta bouchačka mě teda dostala. Na UK VUT byla za nás jen ta tiskárna pracující na principu kladení roztavené struny a asi polovině z nás (ze stud. skupiny) se na těch modelech něco ulomilo, a dodnes si vybavuji ten po´touchlý úsměv Drápely z Mcae z Kuřimi, který nás na ten předmět měl, když nám říkal, že by se to muselo ještě vytmetil, vybrousit a následně ještě nějaká tepelná úprava pro vytvrzení modelu, ale že to my dělat nebudem, protože už takhle má káždý z nás model za cca 2k, a že by to bylo nekřesťansky drahé. Ale bylo to fajnKaždopádně díky za info, když už se to dá koupit domů, začíná to být poměrně dostupné široké veřejnosti A propo není tohle téma tady drobet OT? Upraveno 19. března 2013 uživatelem Sedlinarkrage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 tu bouchačku by na letišti vyhmátli, tělo je plastové, ale komora je "solid metal" http://www.youtube.com/watch?v=i2hTE1lOzbw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 no ja nevim.. jednu ranu by mozna nejakej spesl plast zvladl.. a to uplne staci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Tak nejdřív mě to naštvalo a pak potěšilo. Takže jedu si a za mě se nalepila S3:-) tak jsme se chvilku honili a pak vesnice. Stáhnu to na 50 a on mě opráskne a ještě další 2 auta. Říkám si je to pako a ha, na konci vesničky už ho kluci mají a už hledá v peněžence:-) tak sem mu jen s úsměvem ukázal palec nahoru a on na mě čučel jak puk:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Tak nejdřív mě to naštvalo a pak potěšilo.Takže jedu si a za mě se nalepila S3:-) tak jsme se chvilku honili a pak vesnice. Stáhnu to na 50 a on mě opráskne a ještě další 2 auta. Říkám si je to pako a ha, na konci vesničky už ho kluci mají a už hledá v peněžence:-) tak sem mu jen s úsměvem ukázal palec nahoru a on na mě čučel jak puk:-) To musela být pěkně upřímná a škodolibá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Mě potěšilo, že moderátoři v klidu bez řečí smázli FLAME VLÁKNO , které včera jeden exot založí, mod ho včera vzhledem k žumpoznímu obsahu zamkne a dnes ho v jiné formě se stejným obsahem druhý exot znovu založí. Jsem rád za dosavadní nadhled a klid nových modů. Jo !!! souhlas...teda, nejdřív mě naštvalo, že Sibiř smázl můj příprc, který jsem jako flame nazamýšlel, ale zpětně musím uznat, že by takový efekt měl a sem rád, že to filtroval...podle mého by bylo fajn, dát do pravidel, že i když se zakládá vlákno v sekci OSTATNÍ, tak by mělo být založené jako obecné např. "do jakého marketu chodíte nakupovat chujoviny" ...a dnes mě potěšilo slunko...i když jsem musel čekat ráno na tramvaj o něco dýl, než je zvykem, tak aspoň trochu dobíjelo baterky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Fotky z akcí Panerai v Emirátech. KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Tak já nevím jestli potěšilo...ale asi jo. Byl za mnou zákazník a měl celkem pěkné TAGy, tuším že Monaco - ale nemám to moc v oku. Když odešel tak říkám šéfovi, že chlapík měl hodinky za bratru čtvrt mega - jestli teda byly pravý. A šéf mi důležitě vysvětlil, že "tyhle firmy dělají i reklamní hodinky, které pak rozdávají jako dárky" Člověk se porád učí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Monaca zas tolik nestojí. V dobrém stavu jsem je měl už za 40 litru. Poslano z Frantíkovo ajPhonu z Tapatálku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Tak já nevím jestli potěšilo...ale asi jo. Byl za mnou zákazník a měl celkem pěkné TAGy, tuším že Monaco - ale nemám to moc v oku. Když odešel tak říkám šéfovi, že chlapík měl hodinky za bratru čtvrt mega - jestli teda byly pravý. A šéf mi důležitě vysvětlil, že "tyhle firmy dělají i reklamní hodinky, které pak rozdávají jako dárky" Člověk se porád učí...ale šéf se evidentně vyzná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 ...tak dneska to teda ráno vypadlo na Den D (den debil)...no a pak mi volají z města, že tam pro mě mají kladné vyjádření k baráku (obavy trochu byly) a posléze mail z dělostřílen, že moje dědečkovky jsou hotové, a to včetně pouzdra...by možná stálo za to si dneska vsadit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 ...že mi je líp a mám za sebou poslední infuzi, sice až na 5. pokus, ale ten rauš to přebije. A taky to teplo a sluníčko! Potoky vody tekly, jako když jsem byl malý. V pátek máme schůzku Beskydské tiktak sekce...samá pozitiva.Řekni ostatním gorolům, ať Tě vyvezou někdy mezi lidi...mezi ostravskou šlechtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Řekni ostatním gorolům, ať Tě vyvezou někdy mezi lidi...mezi ostravskou šlechtu.Ostravský baron jsem já,mě každá servírka zná,chlašču píva a fernety,můžeš být u toho i TY!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Na Aldovu oslavu malého ALdy III. jsem nemohl...neb jsem ležel ve špitále...příště to snad vyjde, i když se mnou o hodinkách toho moc nerozeberete, neb jsem zajíček. Jiná témata, to ano.Oni ti ještě neřekli, že hodinky skoro neřešíme?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 (upraveno) Mně potěšilo že pojišťovna dodržela co slíbila a konečně mám lepší výhled zapomněl jsem vložit obrázek Upraveno 20. března 2013 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 TO TOMBED:...tomu nevěřím, TO JE PŘIZNÁNÍ KE KACÍŘSTVÍ!!!Tombed kecá,prvních 10minut jhe fakt o hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 ...to doufám, my už jeden srazík měli a bylo to taky o všem možném, ale byly tam Nautily - kua, jsou na živo parádní, a i jiné kousky, takže dobrý. Teď mi jdou chlapci pomoci s výběrem hodinek na denní nošení, mám jen vintage a nějaké levné quartz a digi...takže doufám, že se dobereme nějakých výsledků. Alda navrhoval, že po deseti pivech určitě něco vybereme. Kdybyste chtěl přijet někdo do Frýdlantu, tak pošlete SZ...pošlu info.hlavně připrav to hříště na léto , víc ti řekne David... TO TOMBED:...tomu nevěřím, TO JE PŘIZNÁNÍ KE KACÍŘSTVÍ!!!po letech to přestaneš tak žrát, jsou mezi námi tací, co otevřeně přiznávají, že je hodinky nebaví... Tombed kecá,prvních 10minut jhe fakt o hodinkách není to zbytečně moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 ..no já to až tak nežeru, mám x jiných koníčků, ale rozhodl jsem se koupit JEDNy (max dvoje watche), tak vybírám, což je asi to nejhezčí. Jakmile koupím, přestan (snad) řešit a jen dám do pucu své vintage, ať jsou zase v plném lesku.no nevím, možná to nebudeš žrát, ale za to zjistíš, že tenhle vlak nikdy nestaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 ...to doufám, my už jeden srazík měli a bylo to taky o všem možném, ale byly tam Nautily - kua, jsou na živo parádní, a i jiné kousky, takže dobrý. Teď mi jdou chlapci pomoci s výběrem hodinek na denní nošení, mám jen vintage a nějaké levné quartz a digi...takže doufám, že se dobereme nějakých výsledků. Alda navrhoval, že po deseti pivech určitě něco vybereme. Kdybyste chtěl přijet někdo do Frýdlantu, tak pošlete SZ...pošlu info.To je jedno, co máš nebo nemáš za hodinky. Tohle je fakt jen okrajové téma, Čendík by Ti to vysvětlil ancvaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky