Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

plastova pistole nezjistitelna ramem na letisti... :(

Ta bouchačka mě teda dostala. Na UK VUT byla za nás jen ta tiskárna pracující na principu kladení roztavené struny a asi polovině z nás (ze stud. skupiny) se na těch modelech něco ulomilo, a dodnes si vybavuji ten po´touchlý úsměv Drápely z Mcae z Kuřimi, který nás na ten předmět měl, když nám říkal, že by se to muselo ještě vytmetil, vybrousit a následně ještě nějaká tepelná úprava pro vytvrzení modelu, ale že to my dělat nebudem, protože už takhle má káždý z nás model za cca 2k, a že by to bylo nekřesťansky drahé. Ale bylo to fajn

Každopádně díky za info, když už se to dá koupit domů, začíná to být poměrně dostupné široké veřejnosti

A propo není tohle téma tady drobet OT?

Upraveno uživatelem Sedlinarkrage
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nejdřív mě to naštvalo a pak potěšilo.

Takže jedu si a za mě se nalepila S3:-) tak jsme se chvilku honili a pak vesnice. Stáhnu to na 50 a on mě opráskne a ještě další 2 auta. Říkám si je to pako a ha, na konci vesničky už ho kluci mají a už hledá v peněžence:-) tak sem mu jen s úsměvem ukázal palec nahoru a on na mě čučel jak puk:-)

Odkaz ke komentáři

Tak nejdřív mě to naštvalo a pak potěšilo.

Takže jedu si a za mě se nalepila S3:-) tak jsme se chvilku honili a pak vesnice. Stáhnu to na 50 a on mě opráskne a ještě další 2 auta. Říkám si je to pako a ha, na konci vesničky už ho kluci mají a už hledá v peněžence:-) tak sem mu jen s úsměvem ukázal palec nahoru a on na mě čučel jak puk:-)

To musela být pěkně upřímná a škodolibá radost :D

Odkaz ke komentáři

Mě potěšilo, že moderátoři v klidu bez řečí smázli FLAME VLÁKNO , které včera jeden exot založí, mod ho včera vzhledem k žumpoznímu obsahu zamkne a  dnes ho v jiné formě se stejným obsahem druhý exot znovu založí.

Jsem rád za dosavadní nadhled a klid nových modů. Jo !!!

souhlas...teda, nejdřív mě naštvalo, že Sibiř smázl můj příprc, který jsem jako flame nazamýšlel, ale zpětně musím uznat, že by takový efekt měl a sem rád, že to filtroval...podle mého by bylo fajn, dát do pravidel, že i když se zakládá vlákno v sekci OSTATNÍ, tak by mělo být založené jako obecné např. "do jakého marketu chodíte nakupovat chujoviny"

...a dnes mě potěšilo slunko...i když jsem musel čekat ráno na tramvaj o něco dýl, než je zvykem, tak aspoň trochu dobíjelo baterky...

Odkaz ke komentáři

Tak já nevím jestli potěšilo...ale asi jo. Byl za mnou zákazník a měl celkem pěkné TAGy, tuším že Monaco - ale nemám to moc v oku. Když odešel tak říkám šéfovi, že chlapík měl hodinky za bratru čtvrt mega - jestli teda byly pravý. A šéf mi důležitě vysvětlil, že "tyhle firmy dělají i reklamní hodinky, které pak rozdávají jako dárky" :lol2:

Člověk se porád učí...

Odkaz ke komentáři

Tak já nevím jestli potěšilo...ale asi jo. Byl za mnou zákazník a měl celkem pěkné TAGy, tuším že Monaco - ale nemám to moc v oku. Když odešel tak říkám šéfovi, že chlapík měl hodinky za bratru čtvrt mega - jestli teda byly pravý. A šéf mi důležitě vysvětlil, že "tyhle firmy dělají i reklamní hodinky, které pak rozdávají jako dárky" :lol2:

Člověk se porád učí...

ale šéf se evidentně vyzná...

Odkaz ke komentáři

...tak dneska to teda ráno vypadlo na Den D (den debil)...no a pak mi volají z města, že tam pro mě mají kladné vyjádření k baráku (obavy trochu byly) a posléze mail z dělostřílen, že moje dědečkovky jsou hotové, a to včetně pouzdra...by možná stálo za to si dneska vsadit...

Odkaz ke komentáři

...že mi je líp a mám za sebou poslední infuzi, sice až na 5. pokus, ale ten rauš to přebije. A taky to teplo a sluníčko! Potoky vody tekly, jako když jsem byl malý. V pátek máme schůzku Beskydské tiktak sekce...samá pozitiva.

Řekni ostatním gorolům, ať Tě vyvezou někdy mezi lidi...mezi ostravskou šlechtu.

Odkaz ke komentáři

...to doufám, my už jeden srazík měli a bylo to taky o všem možném, ale byly tam Nautily - kua, jsou na živo parádní, a i jiné kousky, takže dobrý. Teď mi jdou chlapci pomoci s výběrem hodinek na denní nošení, mám jen vintage a nějaké levné quartz a digi...takže doufám, že se dobereme nějakých výsledků. Alda navrhoval, že po deseti pivech určitě něco vybereme. Kdybyste chtěl přijet někdo do Frýdlantu, tak pošlete SZ...pošlu info.

hlavně připrav to hříště na léto :), víc ti řekne David...

TO TOMBED:

...tomu nevěřím, TO JE PŘIZNÁNÍ KE KACÍŘSTVÍ!!!

po letech to přestaneš tak žrát, jsou mezi námi tací, co otevřeně přiznávají, že je hodinky nebaví...

Tombed kecá,prvních 10minut jhe fakt o hodinkách :lol2:

není to zbytečně moc? :P

Odkaz ke komentáři

..no já to až tak nežeru, mám x jiných koníčků, ale rozhodl jsem se koupit JEDNy (max dvoje watche), tak vybírám, což je asi to nejhezčí. Jakmile koupím, přestan (snad) řešit a jen dám do pucu své vintage, ať jsou zase v plném lesku.

no nevím, možná to nebudeš žrát, ale za to zjistíš, že tenhle vlak nikdy nestaví...

Odkaz ke komentáři

...to doufám, my už jeden srazík měli a bylo to taky o všem možném, ale byly tam Nautily - kua, jsou na živo parádní, a i jiné kousky, takže dobrý. Teď mi jdou chlapci pomoci s výběrem hodinek na denní nošení, mám jen vintage a nějaké levné quartz a digi...takže doufám, že se dobereme nějakých výsledků. Alda navrhoval, že po deseti pivech určitě něco vybereme. Kdybyste chtěl přijet někdo do Frýdlantu, tak pošlete SZ...pošlu info.

To je jedno, co máš nebo nemáš za hodinky. Tohle je fakt jen okrajové téma, Čendík by Ti to vysvětlil ancvaj...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...