Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že moje Fliegerchronografy úspešne zvládli 10 atm a popritom super pokec s pánom hodinárom v Banskej Bystrici. Naozaj pán ktorého to baví, ukázal mi pár nových Aviatorov, ktoré vyzerajú super. Odchádzal som spokojný :-)  Doporučujem!

Odesláno

gratuluji a přeju vše nejlepší, dárky super, teď mi to tu hraje :)

já si před hodinkou udělal radost tím, že jsem umístil napínáky kam patří :P

Odesláno

Konečně se dnes od pátku cítím trochu jako zdravý člověk, tak jsem mohl nastoupit do práce :flex:  Jo a zhubnul jsem 4 kg, to také není špatné, ale jen co příjdu zpátky k chuti, do týdne budu mít navíc osm, mám totiž strašnej hlad :D

Odesláno (upraveno)

Prosím tě, trochu jsem se tam do toho zamotal, chtěl jsem koupit lístek a vůbec nevím kam, aby to za to stálo, můžeš prosím tě poradit? Napadla mě sekce 113" Jedu sám, tady u nás je to samej muzikální barbar :oneeyed02:

http://www.sazkaticket.cz/Ticket/application.aspx?docid=19112189&akceid=1520431

jj, ani nevím, na koho se těším víc...jestli na Gabriela nebo na Tonyho Levina

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Tak dlouho jsme s clenem Vojt kecali pred nasim spolecnym kamaradem o hodinkach, az mi ten mily chlapik poslal dnes svuj prvni wristshot s povedenymi vintazkami Vostok po dedeckovi. A protoze hodinky nikdy nenosil a rikal, ze jsou zbytecny, pripadam si jako hrdej tata:)

Odesláno

Tak dlouho jsme s clenem Vojt kecali pred nasim spolecnym kamaradem o hodinkach, az mi ten mily chlapik poslal dnes svuj prvni wristshot s povedenymi vintazkami Vostok po dedeckovi. A protoze hodinky nikdy nenosil a rikal, ze jsou zbytecny, pripadam si jako hrdej tata:)

Tak přece se zadráp´..

Odesláno

V noci jsem si pustil film Ztraceno v překladu, opět mě to potěšilo, mám z toho od rána melancholickou náladu a úsměv na tváři :)

Jojo, moc dobrej film. Komorní, milej a trochu smutnej. Čas od času mě to propadne a pustím si ho.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...