Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To jsou takové ty žebříčky na základě různých kritérií. V kanclu sedím s brněnskýma, znám kupu olomouckých, sám pražský. Kupodivu na tom panuje shoda. Nemyslel jsem to zle.

Tak to možná panuje shoda jenom ve vašem kanclu. Jinak je to přesně naopak a co vím, tak na tom taky panuje shoda :) nicméně v práci je to docela jedno, že jo... ;)

Upraveno uživatelem Tichus
Odesláno

Nechci se hádat a flamovat, ale mýlíš se. Brno. Někde to vyštrachala.. ale to je fuk, třeba to tak vid? jen "pr?vnická komunita" .. neřeš to..

Nejtěžší je Olomouc, věř tomu.

Odesláno

Nevim presne jak v Brne, ale v Olomouci to znacne stezuji nekteri vyucujici, kdy zejmena u statnic hodnoti dle toho, jak se vyspali. Nekdy jsou schopni bazirovat na nesmyslnych detailech.

Podle me by meli studenty dusit v prubehu studia a u statnic to tak nehrotit. To jsou ale celkem laxni. Pak u statnic vyhazujou jak magori...

Odesláno

Nepřijde mi ani během studia tady v Olomouci že by byli někteří laxní. A často bazírují na nepodstatných věcech, na kterých tě jsou schopni vyhodit od zkoušky a ukončit tím tvé studium.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Mohlo by na mě platit kozel zahradníkem, ale i přes to jsem patřičně hrdý na to, že švestce kterou jsem vysadil k narození mého syna, se daří :-) Jaj, už se těším až ji okoštujeme...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Získání lístku na finále LM do Milána. Vamos Real!

bych rád věděl, co je na Lidových Milicích tak populární a že se kvůli tomu musí až do Milána to už mi hlava nebere vůbec............

no asi ňákej lepší oddíl.............

Odesláno

Potěšil mě dokončený duatlon ve Velkých Karlovicích a to, že jsem nedojel poslední. :-D

Odesláno

Co ma dneska potesilo ? Kvalitna domaca jablckovica :) nazdravie pani

b39f3d304583808a43b4831b94e359b9.jpg

62e46e2c471c9b3856de57dcb506442c.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

Konečne dnes zas v lietadle. A tá radosť s kamošmi.

Lietadla, kamaráti a dobrá nálada. Som dobil baterky. :)

Sedieť v lietadle a pozerať hore na akrobaciu je

proste nádhera :)

Odesláno

Mám obrovskou radost, že už asi 5 dní v kuse vstávám 10 minut před budíkem (kvůli žábám ze sousedova jezírka bohužel i o víkendu + jsem si nezatemnil, takže se dnes učím už od 6:15  :lol2:) a jsem plný energie, což je u mě celkem neobvyklé. Cca 14 dní zpátky jsem se bál, co se zase děje, protože jakékoli množství spánku nepomáhalo a kolem 17-18. hodiny jsem vždycky padal na hubu. Asi to počasí  :smile_anim:. Taky mě těší, že za měsíc jsem díky pravidelnému pohybu (12,5 minut denně má snad každý --> 25 minut ob den) o 2 kg níže i po snídani. Sice to pořád dost lítá, ale stabilně jsem kolem 23,66 BMI, což vzhledem k tomu, že zase nabírám trochu hmoty, beru jako velký úspěch. Poslední věc, která mě těší stále - výrazně jsem omezil Youtube/Chronomag.

Odesláno

Když může můj soused hejtman kraje, tak můžou všichni :-) Na druhou stranu, jelikož ve všem hledám pozitiva, máme krásně monitorovanou ulici policií České Republiky a to ve dne v noci od doby kdy mu přes plot někdo hodil zápalnou láhev...

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Když může můj soused hejtman kraje, tak můžou všichni :-) Na druhou stranu, jelikož ve všem hledám pozitiva, máme krásně monitorovanou ulici policií České Republiky a to ve dne v noci od doby kdy mu přes plot někdo hodil zápalnou láhev...

Ty si to umíš zařídit:))

Odesláno

Ty si to umíš zařídit:))

Jsem reagoval na ty sekačky ve vlákně co mě dnes naštvalo bo je to kokot a taky řeže a seká pouze v neděli :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...