Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tenhle týden samá pozitiva. V úterý jsem dovezl domů mé auto, které renovátor zadržoval. Ve středu přišla platba přes 300 tisíc, která byla půl roku po splatnosti a dnes dovezli grilovací domek, který měl být na naší zahradě do konce ledna.

Hele brzdi, brzdi, nech něco i na ostatní :)

Někdy se to prostě tak sejde, obyčejně ale potom následuje solidní  "přesdržku" :)

Odesláno

Tak dnes ráno, po dalších 2km (za hodinu) v bazénu, jsem konečně těsně docent = 99,8 kg, což je oproti povánočním 107kg vcelku dobrý výsledek ... a jdu na 95 ...

Taky sem se dnes hecnul a jel do práce na kole..že bych teda jako konečně začal do těch plavek..

A teď- je teprve čtvrt na jedenáct a už začínám rozmrzat.. kua docela dnes přituhlo, sem to podcenil..svinskákosa!

Dnes ani neplatilo oblíbené " není špatného počasí, je jenom špatné oblečení"  Normálně mi namrzly brýle :(

Odesláno

mě potěšila vyhraná aukce na Ebayi, sice to není hodinkového rázu, ale i tak to potěšilo. Už jen ten Celní úřad a Pošta :)

Odesláno

Mě potěšil, celkem pohodový den ve fabrice a odpoledních 6 km běhu za 40 min. Jooo a studený pivo taky potěší. :-D

Odesláno (upraveno)

Skvěle jsem se odreagoval, spálil si krk a čelo, vypil někaké to pivo :) a zítra asi nevstanu. Ale super den :)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Gunman: to je moc pekny ;) . Komin to ma, jak udirna. Copak to je?

Odesláno

Sauna to je pánové. A moc pěkná.

Hm, je krasna, to smekam.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...