Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Šťastný návrat z motovýletu na Korsice a to, že jsem opět mezi Vámi :smile_anim: Za 14 dní tu mám co dohánět" Jinak ostrov byl suprovej, všem můžu doporučit. Parádní příroda, hrozně pohodový lidi, no a brutální ceny :o Ty jsme ale čekali, jelikož je to kolonie žábožroutů, takže celkově obrovská pohoda a relax"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, vlastně jsem je u něj viděl poprvé vystavené a vzhledem k tomu, že jsem jejich hrdým vlastníkem a pořídil jsem je v Německu, tak další komentář už není nutný :-)

Pro připomenutí

Upraveno uživatelem brett
Odkaz ke komentáři

Korzika je výborná a to prase parádní! Zahodils helmu a bundu a utekl na nejbližší strom, co? :lol2:

:smile_anim: Málem jo" Dělali jsme si z nich srandu a pak byli docela vyvalený. Celej čas jsme spali pod širákem, a prasátko každou hodinu přišlo a zjišťovalo, jestli ještě žiješ, nebo jestli tě asi už může sníst :D Pak jsme hodily debatu o Hanibalu Lectrovi a to byl konec. Byli jsme si jistý, že sežerou i motorky. Jinak, jak jsi říkal, Korsika je úžasná a rád se tam budu vracet"

Odkaz ke komentáři

Šťastný návrat z motovýletu na Korsice a to, že jsem opět mezi Vámi :smile_anim: Za 14 dní tu mám co dohánět" Jinak ostrov byl suprovej, všem můžu doporučit. Parádní příroda, hrozně pohodový lidi, no a brutální ceny :o Ty jsme ale čekali, jelikož je to kolonie žábožroutů, takže celkově obrovská pohoda a relax"

Jo, Korsica je parádní. Byl jsem tam dvakrát a určitě bych to ještě chtěl zopakovat. Btw, kde jsou prosím Tě ty chodníčky nad mořem (viz 3. foto) - na ty jsme tam nenarazili...
Odkaz ke komentáři

Jo, Korsica je parádní. Byl jsem tam dvakrát a určitě bych to ještě chtěl zopakovat. Btw, kde jsou prosím Tě ty chodníčky nad mořem (viz 3. foto) - na ty jsme tam nenarazili...

Na Jihu Korsiky máš opevněné středověké město Bonifacio" Tam v info kanceláři si koupíš lístek, který ti umožní vstup do podzemního muzea, výhlídky a drsného schodiště(kde jsem málem vypustil duši), kterým dojdeš na procházku kolem útesu" (vyznačil jsem to červenou)V info centru ti zároveň dají mapu, podle které vše lehce najdeš" Určitě Bonifacio celkově stojí za návštěvu, strávil jsem tam celý den a bylo to málo. Mrzí mě, že jsem nedal lodní výlet okolo tohoto skvostného města"

Odkaz ke komentáři

Dneska mě potěšilo tak nějak všechno. Včera jsme byli slavit kolegovejch "50", tak jsem si dneska vybavoval, jak jsme žrali šneky, žáby, pak jsem si rozsedl telefon, což bylo důvodem dneska si koupit novej, pak oslava narozenin dcerky spojená s grilováním bůčku a podobnejch laskomin. Všichni hosti už jsou fuč, já si tady ucucávám metaxu a koukám, co se tady za ten den stalo.

Odkaz ke komentáři

Potěšil mě zubař. Měl jsem strach z vrtání a on zub vytrhl, a rovnou dva... Trochu si to ale zkazil sdělením, že mi už bude muset nějaké vyrobit, protože počet prázdných míst se začíná rovnat počtu míst zuby obsazených.

Odkaz ke komentáři

Potěšil mě zubař. Měl jsem strach z vrtání a on zub vytrhl, a rovnou dva... Trochu si to ale zkazil sdělením, že mi už bude muset nějaké vyrobit, protože počet prázdných míst se začíná rovnat počtu míst zuby obsazených.

To jsme na tom stejně, zuby pohroma huby" Co já jsem si s nimi užil a když už tam nějákej najdu, tak je buď umělej nebo korunka. Ale aspoň se člověk zasměje, ty zubaři, to je taky kapitola sama o sobě :crying_anim02: Vždycky jim říkám, ať tam vrazej to nejlepší a první moje korunky šli za 4200,-Kč kus - zubař jezdí v Porsche Caynne" Další po změně mě je bouchal okolo 3000,-Kč a má Octávku" Teď naposledy mě vzal takovej mlaďák, má Feldu a dělal mě tu nejlepší za 2200,-Kč a prej, že to je ten samej matroš a dělá to dokonce stejná laboratoř" Mě to normálně palice kolikrát nebere :oneeyed02:

Před Korsikou jsem na rychlo letěl na pohotovost, že mě bere zub, když piju studený a horký" Tam mě řekli za 90Kč ať to piju tak nějak o normální teplotě. Odcházel jsem s bolavým zubem a navíc s vyraženým dechem"

Odkaz ke komentáři

To jsme na tom stejně, zuby pohroma huby" Co já jsem si s nimi užil a když už tam nějákej najdu, tak je buď umělej nebo korunka. Ale aspoň se člověk zasměje, ty zubaři, to je taky kapitola sama o sobě :crying_anim02: Vždycky jim říkám, ať tam vrazej to nejlepší a první moje korunky šli za 4200,-Kč kus - zubař jezdí v Porsche Caynne" Další po změně mě je bouchal okolo 3000,-Kč a má Octávku" Teď naposledy mě vzal takovej mlaďák, má Feldu a dělal mě tu nejlepší za 2200,-Kč a prej, že to je ten samej matroš a dělá to dokonce stejná laboratoř" Mě to normálně palice kolikrát nebere :oneeyed02:

Před Korsikou jsem na rychlo letěl na pohotovost, že mě bere zub, když piju studený a horký" Tam mě řekli za 90Kč ať to piju tak nějak o normální teplotě. Odcházel jsem s bolavým zubem a navíc s vyraženým dechem"

No vzhledem k tomu, že mě zuby stály za poslední půlrok tak circa Bondovky (ty jsem ale do huby nenarval..), radši mlčím:) Zítra si jdu nasadit další keramiku a nejraději bych tam nechal jenom ten ocelový čep - výborně to kouše a skvěle se to čistí ;)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...