African Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Šťastný návrat z motovýletu na Korsice a to, že jsem opět mezi Vámi Za 14 dní tu mám co dohánět" Jinak ostrov byl suprovej, všem můžu doporučit. Parádní příroda, hrozně pohodový lidi, no a brutální ceny Ty jsme ale čekali, jelikož je to kolonie žábožroutů, takže celkově obrovská pohoda a relax" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Úžasná příroda. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Korzika je výborná a to prase parádní! Zahodils helmu a bundu a utekl na nejbližší strom, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Pohled na cenovku u Dušáka u "mých dreamwatch" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Pohled na cenovku u Dušáka u "mých dreamwatch" :-) A nešlo by to konkrétněji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 (upraveno) No, vlastně jsem je u něj viděl poprvé vystavené a vzhledem k tomu, že jsem jejich hrdým vlastníkem a pořídil jsem je v Německu, tak další komentář už není nutný :-) Pro připomenutí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. července 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 No, vlastně jsem je u něj viděl poprvé vystavené a vzhledem k tomu, že jsem jejich hrdým vlastníkem a pořídil jsem je v Německu, tak další komentář už není nutný :-) Aha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Korzika je výborná a to prase parádní! Zahodils helmu a bundu a utekl na nejbližší strom, co? Málem jo" Dělali jsme si z nich srandu a pak byli docela vyvalený. Celej čas jsme spali pod širákem, a prasátko každou hodinu přišlo a zjišťovalo, jestli ještě žiješ, nebo jestli tě asi už může sníst Pak jsme hodily debatu o Hanibalu Lectrovi a to byl konec. Byli jsme si jistý, že sežerou i motorky. Jinak, jak jsi říkal, Korsika je úžasná a rád se tam budu vracet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Šťastný návrat z motovýletu na Korsice a to, že jsem opět mezi Vámi Za 14 dní tu mám co dohánět" Jinak ostrov byl suprovej, všem můžu doporučit. Parádní příroda, hrozně pohodový lidi, no a brutální ceny Ty jsme ale čekali, jelikož je to kolonie žábožroutů, takže celkově obrovská pohoda a relax" Jo, Korsica je parádní. Byl jsem tam dvakrát a určitě bych to ještě chtěl zopakovat. Btw, kde jsou prosím Tě ty chodníčky nad mořem (viz 3. foto) - na ty jsme tam nenarazili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Jo, Korsica je parádní. Byl jsem tam dvakrát a určitě bych to ještě chtěl zopakovat. Btw, kde jsou prosím Tě ty chodníčky nad mořem (viz 3. foto) - na ty jsme tam nenarazili... Na Jihu Korsiky máš opevněné středověké město Bonifacio" Tam v info kanceláři si koupíš lístek, který ti umožní vstup do podzemního muzea, výhlídky a drsného schodiště(kde jsem málem vypustil duši), kterým dojdeš na procházku kolem útesu" (vyznačil jsem to červenou)V info centru ti zároveň dají mapu, podle které vše lehce najdeš" Určitě Bonifacio celkově stojí za návštěvu, strávil jsem tam celý den a bylo to málo. Mrzí mě, že jsem nedal lodní výlet okolo tohoto skvostného města" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Díky za info. Příště to zkusíme. A ještě chceme dát trasu G20 (přes hory a napříč celým ostrovem). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Dneska mě potěšilo tak nějak všechno. Včera jsme byli slavit kolegovejch "50", tak jsem si dneska vybavoval, jak jsme žrali šneky, žáby, pak jsem si rozsedl telefon, což bylo důvodem dneska si koupit novej, pak oslava narozenin dcerky spojená s grilováním bůčku a podobnejch laskomin. Všichni hosti už jsou fuč, já si tady ucucávám metaxu a koukám, co se tady za ten den stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Mě potešilo, že jsem po 4 týdnech vytáh Plastiki a znovu seznal, že jsou to boží hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Dnes mě potěšila cesta do Švýcar, pohoda a klidek na všech dálnicích a v cili cesty o 12 stupňů tepleji než v Čechách ;-), zítra bobová dráha, lanovka a tůra kolem jezera už se těším, vyhlídky na počasí jsou výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ndk Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Ze jsem dneska zabehl Olympic plus triathlon (1.5km plavani, 90km kolo, 10km beh) pod ctyri hodiny Ted trocha pauzy a pristi tyden dalsi, tentokrat klasicka Olympic distance v Hyde Parku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Mne velmi potěšila Jakubiskova reportáž z jeho cesty...... Gile, kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Schovaná v sekci Recenze > Recenze hodinek:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40076-s-primem-az-na-konec-sveta/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Potěšil mě zubař. Měl jsem strach z vrtání a on zub vytrhl, a rovnou dva... Trochu si to ale zkazil sdělením, že mi už bude muset nějaké vyrobit, protože počet prázdných míst se začíná rovnat počtu míst zuby obsazených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Potěšil mě zubař. Měl jsem strach z vrtání a on zub vytrhl, a rovnou dva... Trochu si to ale zkazil sdělením, že mi už bude muset nějaké vyrobit, protože počet prázdných míst se začíná rovnat počtu míst zuby obsazených. To jsme na tom stejně, zuby pohroma huby" Co já jsem si s nimi užil a když už tam nějákej najdu, tak je buď umělej nebo korunka. Ale aspoň se člověk zasměje, ty zubaři, to je taky kapitola sama o sobě Vždycky jim říkám, ať tam vrazej to nejlepší a první moje korunky šli za 4200,-Kč kus - zubař jezdí v Porsche Caynne" Další po změně mě je bouchal okolo 3000,-Kč a má Octávku" Teď naposledy mě vzal takovej mlaďák, má Feldu a dělal mě tu nejlepší za 2200,-Kč a prej, že to je ten samej matroš a dělá to dokonce stejná laboratoř" Mě to normálně palice kolikrát nebere Před Korsikou jsem na rychlo letěl na pohotovost, že mě bere zub, když piju studený a horký" Tam mě řekli za 90Kč ať to piju tak nějak o normální teplotě. Odcházel jsem s bolavým zubem a navíc s vyraženým dechem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 To jsme na tom stejně, zuby pohroma huby" Co já jsem si s nimi užil a když už tam nějákej najdu, tak je buď umělej nebo korunka. Ale aspoň se člověk zasměje, ty zubaři, to je taky kapitola sama o sobě Vždycky jim říkám, ať tam vrazej to nejlepší a první moje korunky šli za 4200,-Kč kus - zubař jezdí v Porsche Caynne" Další po změně mě je bouchal okolo 3000,-Kč a má Octávku" Teď naposledy mě vzal takovej mlaďák, má Feldu a dělal mě tu nejlepší za 2200,-Kč a prej, že to je ten samej matroš a dělá to dokonce stejná laboratoř" Mě to normálně palice kolikrát nebere Před Korsikou jsem na rychlo letěl na pohotovost, že mě bere zub, když piju studený a horký" Tam mě řekli za 90Kč ať to piju tak nějak o normální teplotě. Odcházel jsem s bolavým zubem a navíc s vyraženým dechem" No vzhledem k tomu, že mě zuby stály za poslední půlrok tak circa Bondovky (ty jsem ale do huby nenarval..), radši mlčím:) Zítra si jdu nasadit další keramiku a nejraději bych tam nechal jenom ten ocelový čep - výborně to kouše a skvěle se to čistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky